A
*Anetka*
Gość
Domina-D na dole strony na rozowym pasku masz Kontakt Wchodzisz tam i mozesz wyslac wiadomosc do amina :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-)
Kiedys tak bylo, jak sie kasy nie mialo niewiadomo ile to zawsze jakis chociaz grosz sie dalo i ksiadz zadowoolony byl, a teraz to oni cenniki sobie porobili i nie ma ze co laska.JAk w polsce bylam ,poszlam do ksiedza zeby sie dowiedzec co ijak potzrebuje,A tu ksiadz kajecik n stol i cennik otworzyl.Masza z organista tylei tyle,przystrojenie kosciola tyle, sypanie konfetti tyle szczea mi na lawke opadla.
wyszlo ze 600 za wesele trzeba zaplacic masakra

Wczoraj wyprobowlismy krzeselko do kapieli,mala bardzo sie cieszyla,ze w koncu moze siedziec:-) Dzis mamy sporo gosci,przyjezdza mama,znajomi,wiec szykuje sie imprezka;-) Ale sam niewiem czy mam na nia ochote,po nieprzespane nocy,no i tak glowa,ufff.............

i jak jeszcze wyjdzie na to ze ta podreczna to taka amala rzeczywsicie ma byc to tam nic mi sie nie zmiesci oprocz mleka pampersa chusteczek i paszportu
ok dam ci na mnie namiary na priv
a wy kiedy jedziecie do pl
:-)
jak ty sie czujesz
wiec najlepszy Galenic jest tez zel elancyl co ci pislalam dla kobiet po ciazy dla mnie jak narazie rewelacja!
i gdzie one sie znajduja

Koszt takiego laserka podobno 200zl jesli masz jeszcze jakies pytania to pytaj chetnie ci odpowiem:-)
zaskoczylas mnie totalnie
wiec nie bede ci robila klopotu bo napewno wam tam zejdzie no i nie zawracam ci glowy napewno jeszcze kiedys sie spotkamy

ale fajnie ze juz nastepne urodzinki ma Julcia jak ten czas szybko leci
Niestety nie wiem czym interesuje sie taka duza pannica ale jak cos wypatrze dam ci znac.
Help!!!