Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przeszlo by to.
bo dwa razy do Polski nie bede jezdzic bo mnie na to nie stac wiadome.
Deczyja nalezy do ciebie ja ci moge powiedziec ze porod rodzinny to takie wielkie przezycie!ja akurat taki mialam tatus dzidziusia i moja mamusia:-)a jesli chodzi o szczepienia to na zoltaczke i gruzlice pojechalam do pl zrobic.
no a roczek juz tuz tuz swietny pomysl naurodzinki w parku bede trzymac kciuki za pogode:-)

, więc cieszę się z tego powodu strasznie:-) :-) :-) , to naprawde straszne patrzeć jak dzieciątko cierpi, jeszcze raz dziękuję Wam za rady i wsparcie
, jak my załatwialiśmy paszport dla małej to musieliśmy być osobiscie w urzędzie i razem z Karolinką, mogę Ci tylko poradzić, ze jak cokolwiek będziecie załatwiać u notariusza w Anglii, to dobrze się rozglądajcie za jakimś tanim, lepiej załatwić u adwokata. My też chcieliśmy załatwić mój podpis żebym nie musiała być w ambasadzie przy składaniu paszportu i u notariusza taka usługa kosztowała 180f
a u adwokata zaledwie 5f
, a poza tym dziecko urodzone tutaj otrzymuje automatycznie status rezydenta, no cóż cięzka decyzja co zrobić
mam prosbe podasz jeszcze raz link do filmiku bo ja nie moge go znalezc a chetnie zobaczylabym twoja slicznotke, jesli mozna oczywiscie:-)
nie wspomnę o Marcie
i zycze ci powodzenia i juz sie nie zamartwiaj bo twoje malenstwo da ci kopniaka
, tylko ciesz sie z ciazy tego spokoju
, bo dopiero wszystko sie zacznie

wiec mam jakas nadzieje chce sama sie upewnic i prosze was o numer do konsulatu w Londynie bede wdzieczna.