K
kasiulka0901
Gość
maggusia ślub bierzemy 18 sierpnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no ale jakos damy rade :-) No i ciesze sie strasznie bo bedziemy na wakacjach w Zakopanem, a ja po prostu uwielbiam Tatry
Pati wszystko juz za nami powtarza, chodzi juz bez problemu, nabylam mu szelki bo ciezko go czasem utrzymac za raczke bo sie wyrywa, taki samodzielny sie zrobil nasz maly baczek
Hehe i ostatni na topie jest u niego mowienie "This is" i pokazuje na cos, nie wiem co to oznacza ale fajnie brzmi
Wielkie buziaki dla Stokrotki i duzo zdrowka, a dla was przespanej nocki
juz tak strasznie na Nia Czekamy ahhh...Wy tez tak mialyscie?! Mi sie potwornie dluzy ...juz tyle razy ogladalam ubranka i calowalam i wszystkie misie i smoczusie wszystko jest takie piekne i juz sobie wyobrazam nawet jak bedzie pachniec malenstwo jak sie wykompie i wogule !! ahhh ale cierpliwie musze wyczekac ten czas...
a wogule jak kopie Mnie swoja malusienka najslodsza stopeczka po moim brzusiu i czasem tak mocno - wtedy moge dotkanac delikatnie jej stopki na dluzej to az Mi lzy ze szczescia staja w oczach!!
Serio ...no dobrze, My juz uciekamy sie myc i spac
niedlugo wroci moj Kochany i zrobi masazyk pleckow
Buziaczki mamusie jutro odpisze wiecej bo dzis juz nie moge ...papa
juz chciałam go mie przy sobie, zwłaszcza, że pod koniec było mi dośc ciężko
a późnjiej śwait się wywrócił do góry nogami i nigdy nie będzie już jak wcześniej
no i na troszke wyrywam sie z domku ;-)
tylko jak ja sie dostane do Londynu na Hitrow
pewnie znow autobusem dziwne ze w takim duzym miescie u nas nie ma polaczen lotow.

oby tak dalej zdrowka zycze!dziekuje za mily komplemencik na temat filmiku i Brianka

cos cudownego.
bo juz skrzeczy ze na komputerze siedze chyba tego nie lubi
Jaki wy macie do tego stosunek, bardzo jestem ciekawa.