• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny!!!Jejus ile mnie tu nie bylo!!!Wlasnie dzis wrocilam z Polski.Bylo super chociaz tesknilo mi sie do UK a szczegolnie do mojego kochanego mezusia....
Moje male szczesci ma juz zaczety 14 miesiac i juz sama chodzi (zaczela jakies 1,5 miesiaca temu)
Dziewczynki to tylko tyle na poczatek.Musialam sie z Wami podzielic ta wiadomosci i juz zmykam spac....

Jeju ile tu nowych dziewczyn.Musze nadrobic zaleglosci i poczytac wszystkie nowinki.Ale to juz jutro.Dzis ide spac bo ledwo siedze :)

Dobrej nocki.Buziaki.

reklama
czesc dziewczynki :)

czesc Iwonko :).. widze ze mamy malenstwa "w tym samym" wieku :) [Sebek ma 15m :)].. gratulacje z okazji pierwszych krokow :)

Anya, Maxin... a ile wy macie lat, ze czujecie sie za stare na taniec?? :).. 80?? :):):)

Maxin.. gratuluje dziewczyny :) super zdjecie i to z 19 tygodnia??!!! :)... wybraliscie juz jakies imie?? :):):)

Dorcia... zrobilas juz test??

Martuska... masz racje... ja tylko jczuje sie jakbym byla miedzy mlotem a kowadlem... i szukam argumentow... usprawiedliwienia.. aby w przyszlosci nie czuc do siebie zalu za podjecie takiej czy innej decyzji...

Martuska- dawno Cie tu nie widzialam. Mysle, ze juz tyle wytrzymalam to jeszcze troche dam rade. I w srode na pewno nie dam sie nikomu zbyc. Ja chce dziecko i koniec kropka :)
Maxin- jak juz zrzucimy nasze brzuszki i bedziemy mialy sposobnosc wydostania sie z domu po cichaczu, przetanczymy w jakims klubie cala noc i jeszcze pokarzemy na co nas stac :)
Leedsana- mysle, ze 80-latki nie sa za stare na taniec /choc jeszcze sobie tyle nie licze:) /, ale na taniec profesjonalny to nasz wiek nas dyskfalifikuje niestety

Ide przekasic jakies wieksze sniadanko :D Zycze wszystkim milusinskiego dzionka

Anya pisze:
Leedsana- mysle, ze 80-latki nie sa za stare na taniec /choc jeszcze sobie tyle nie licze:) /, ale na taniec profesjonalny to nasz wiek nas dyskfalifikuje niestety

... eeee cos Ty... naprawde ?? ?? ?? nie raz widzialam wystepy Mazowsza czy formacji tanca towarzyskiego i dalabym sobie reke uciac, ze niektore babeczki to spokojnie po 30-35 lat maja ... albo i wiecej... :):):)
a nie wydaje mi sie abys chociaz ten pierwszy prog [30] przekroczyla :):):):)

Czesc Dziewczyny...

Jestem juz w polowie nadrabiania zaleglosci i nie moge uwierzyc ile sie tu nowych osob pojawilo i ile sie wydarzylo!!!Super ze jest nas co raz wiecej!!!

Maxin gratuluje CORCI!!!Dziewczyny bede wieczorem i napisze troche wiecej.Leedsana masz racje, nasze pociechy prawie w tym samym wieku :)

A mam jeszcze pytanko?Odbylo sie spotkanie co planowalyscie mamuski?

Uciekam gotowac obiadek.Buzka.Papa.

reklama
Witam kobietki ;)

Milo,ze sie odezwalyscie Martuska i Iwonek bo juz sie martwilam co z wami ;D Dziekuje za gratulacje,cieszymy sie naprawde,teraz zastanawiamy sie nad imieniem,mezowi podoba sie bardzo Patrycja,a mnie Klaudia,wiec jak na razie zostajemy przy imieniu NATALKA,wyposrodkowalismy i nam sie podoba ;D

Iwonek spotkanie sie odbylo,wejdz na watek "spotkania mama z Londynu," a zobaczysz fotki,bardzo milusno bylo,pewnie w styczniu sie znowu spotkamy,liczymy na wieksze grono ;)Fajnie,ze w kraju pobyt sie udal ;D

Anya na pewno wyskoczymy gdzies sie poruszac.........za dobrych pare miechow :D :D :D
Leedsana za stare jestemy aby profesjonalnie tanczyc,pozostalo nam tupanie w klubach,albo moze otowrzenie jakiegos walsnego ogniska,zosrganizowanie klas czy cos takiego.Jak myslisz Anya,moze w tym kierunku powinnysmy teraz zmierzac,nauczac nowe pokolenie??? ;D :D ;D

Ok ja uciekam wyslylac e-kartki swiateczne ::) ;D ::)
Trzymajcie sie kochane,papa ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry