• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

lwica, zaloze sie ze wszystkim sie chce czytac. powiem szczerze ze ja zagladam tutaj co godzinke najbidniej i czekam na nowe wiadomosci (anya szczegolnei od ciebie, jakos tak sie nastawiam ze nastepnym razem jak napiszesz to bedzie: dziewczyny chyba sie zaczleo, lece do szpitala )

leedsana, ciesze sie ze kociaki sie podobaja ;) ja mowie, jestem nimi zauroczona i choc wiem ze jeszcze duzo czasu do ich pojscia w "swiat" to juz sie zastanawiam jak ja sobei z tym poradze :(

reklama
CZesc Dziewczyny!
uch piszecie niezle referaciki!!!

Anya przepieknie wygladasz!! papucie boskie!

Co do mezczyzn - powiem wam kiedy moj byl mi najbardziej potrzebny - i troche zawalil - (prawde mowiac rozumiem, bo byl b. zmeczony.)
Mysle ze po porodzie sa oni nam najbardziej potrzebni- ja czulam sie troche zaniedbana i tak jakos samotnie mi bylo. Moze warto ostrzec mezow wczesniej,ze wtedy najbardziej potrzebujemy czulosci i zachwytow - nad dzieckiem oczywiscie ale i nad nami tez. Pogadajcie o tym ze swoimi chlopakami!

Wlasnie wrocilam z centrum Londynu. Bylam odebrac paszport Tomka- powiem wam - katastrofa- narzekamy na angielskie NHS- a wedlug mnie nie ma nic gorszego niz Poskie urzedasy!!!! >:( >:( >:( Konsulat otwarty 3 h dziennie, kolejki prawie na cala Prtland Street. Jezeli nie zdaza cie przyjac to im przykro i zapraszaja na jutro. A w kolejce czekaja ludzie nawet z Manchesteru- ja bym chyba swira dostala na ich miejscu, gdybym cos takiego uslyszla!!!!!
WRRRRRRRRR....

A teraz z innej beczki

My tez jedziemy do Polski- w srode

WIEC DZIEWCZYNY:

DUZO SNIEGU
SMACZNEJ RYBKI
OD SPIEWANIA SLABEJ CHRYBKI
ZYCZA
Beata i Tomek
Bede zagladac od czasu do czasu na neta. pa pa

Hek kobietki ;)
Dziekuje za pocieszenie,fajowo,ze jestescie i mozna sie tutaj wyzalic jak i poradzic.Milo dzielic z wami te radosne i smutne chwile ;)
Macie racje co do facetow sa inni niz my bardziej skryci,ja nie porownuje mojego mezczyzny do zadnego innego bo jest dla mnie niepowtarzalny i jedyny w soim rodzaju,oczywiscie kaza z nas moze to samo powiedziec ;)Ale pocieszam sie,ze to moje hormaony powoduja rozne rekacje.Dzis bylo juz zupenie inaczej ;)
Bylam na USG troche sie naczekalm choc wizyte milam na 2.00pm,z pelnym pecherzem czekalam nastepne 20min,w koncu przyszla nasza pora,dzidzi zostalo pomierzone,wszystko jest w jak najlepszym pozadku,rozwija sie prawidlowo,mierzy ok 20cm i co najlepsze tak z glupa zapytalam czy mogla bym sie dowiedziec plec dziecka..........a ty odpowiedz oczywiscie jak chcecie.....no i bedzie na 85% DZIEWCZYNKA ;D ;D ;D Swietnie,myslam ze chlopak i takiej opowiedzi oczekiwalm a tu mila niespodzianka.Moje kocheni prawie fruwalo jak wyszlo z gabinetu,banan na twarzy ma do tej pory :D :D :DCieszymy sie ze jest zdrowe,dolanczam fotki naszek kruszynki oraz mojego brzuszka ;D ;D ;D
NASZE KOCHANIE W 19TYDZ
slonko19tydz3vt.jpg

DOMEK KRUSZYNKI W 19TYG.
brzuszek19tydz8sz.jpg

Beta milego pobytu w kraju,Tomcio rosnie jak na drozdzach juz pol roczku,zobaczymy czy nasza cora bedzie miala szanse u twojego synka jak dorosnie,hi,hi,hi
Araleniuchowanie jest jak najbardziej wskazane,jeszcze zdazyc zdrobic zakupy,fajnie ze kociaczki sie dobrze sprawuja,jestes ich drugo mamcia.A jak zdrowko u ciebie?
Anyaty jeszcze z nami,nie w szpitalu na porodowce?????Jak z polozna sie zobaczysz to moze cos na wywolanie ci podadza
Lwica mowisz ze brzusio powieksza sie,ale na pewno slicznie wygladasz.A co do pisania to z przyjemnoscia czytam kazda wiadomosc ;)
Leedsana udanej wizyty w karju zycze ;)
Majeczka brzusio na pewno sie doczekasz,trzymam kciuki za ciebie i Dorcie czekam na wyniki testu,moze co juz tak rosnie???????
Ciekawa jestem gdzie podziala sie Anaibania???Czyzby byla tak zagoniona w pracy,w sumie od powrotu nic nie napisalm,mam nadziej,ze wszystko u niej ok!!!!!A Iwonek tez nam znikla juz dawno z horyzontu,hmmmmmm milo by bylo jak by sie odezwaly!A co z Martuska zalozycielka watku????????

Ok ja uciekam jeszcze napisac pare meili,wyslac kartki swiateczne i potem do spania.Zycze kolorowych snow kochane ;) ;D ;)
PAPATKI :angel:

Staropolskim obyczajem gdy w
                                                        Wigilię gwiazdka wstaje
                                                        Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
                                                        wszyscy wszystkim ślą życzenia.
                                                        Przy tej pięknej sposobności
                                                        i ja życzę WAM radości
                                                        aby wszystko się zdarzyło
                                                        z roku na rok lepiej było!

460ep.jpg

;D SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ;D

Maxin78- ja mysle, ze ten moj porod lezy tylko w rekach poloznej teraz, bo jakos brak mi wiary na to, aby rzeczy mialy zaczac sie same, naturalnie. Ide do niej w srode i wspominala, ze mozemy wywolac porod wtedy, wiec mysle, ze moja desperacja mnie do tego zmusi. Ja juz naprawde mam dosc :( Maxin, przechowujesz cudownie piekna dzidzie w brzucholku :) Widzisz juz podobienstwo do mamusi lub tatusia? :) Ciesze sie bardzo, ze wszystko jest w porzadku z bobaskiem. A brzusio jaki ladny, zgrabniutki, ja takiego nie mialam przed ciaza :laugh: Zauwazylas, zeby tatuaz sie powiekszal? :)

Dziewczyny, na wypadek gdybym sie juz tu nie pojawila- chociaz pewnie nie pozbedziecie sie mnie tak predko :) juz teraz zycze Wam Wesolych Swiat, pieknej wysokiej pachnacej choinki, szalonego Sylwestra (tylko te szalenstwa ograniczcie do soczku pomaranczowego), lekkich i szybkich porodow, aby nasze kruszynki wyskakiwaly z nas bezproblemowo i tak samo tez sie chowaly... :)

Dziekuje Anya w moim imieniu i naszej corci ;)Co do podobienstwa,to wydaje mi sie czola ma tatusia,i uklad czaski,nosek mamusi i chyab proril,tak mi sie na razie wydaje zobaczymy ja sie urodzi.A tatuaz jak do tej pory jest bez zmian,samruje caly czas brzusio maslem kokosowym,ktory polecilyscie mi z Palmera i jestem z niego superancko zadowolona ;D
Wierze Anya ze juz masz dosc,wydaje mi sie ze wtym tygodniu maluszek juz sie pojawi w twych raminonach,a ta historia z zakupow niezla,ja pewnie bym identycznie zareagowala,ale my kobietki juz tak mamy,jak przyslowie mowi"kazda kobieta jest aniolem strozem swojego mezczyzny"Wiec my nic innego nie robimy jak tylkoe strozujemy ;D ;D ;D
Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od ciebie jak sytuacja!!!!!!!!A mialm pytac juz ostatnio,bylam na watku pary mieszane i tam wyczytalm,ze TANIEC to twoj zywiol,Switnie bo moj rowniez,zawsze mazylam aby cos z tym zrobic,ale zabraklo mi motywacji i mozliwosci,teraz paleczke przekaze corci i ja moze jak bedzie tylko chiala poprowadze i wskarze jej wlasciwa droga.Teraz tylko pozostalo mi marzyc o karjerze tancerki,uwielbiam sie ruszac do dobrej muzyki,a terz mi tego brakuje,moze na weselu juz za tydzien troche potancze,choc nie do takiej muzy jak lubie,ale zawsze to cos ;)A ty jak,chcials kiedys isc dalej w tym kierunku???

maxin- teraz to juz jestem za stara i zmarnowalam talent, ktory podobno mialam (skromnosc hihi) :) Dzisiaj tego zaluje, a wtedy bylam po prostu mloda i zrezygnowalam z tanca pod wplywem chwili. A szkoda, wydaje mi sie, ze gdyby moi rodzice nie pozwolili mi zostawic czegos, co w rzeczywistosci kochalam, ale o czym nie myslalam powaznie- dzis byloby inaczej. Niestety moj syn nie bedzie tancerzem, bo moj chlopak chce go zrobic pilkarzem :) wiec ja paleczki mu nie przekarze, ale nastepnym razem postaramy sie o coreczke :) Wesele mowisz... ojej, ja nie pamietam kiedy ostatnio sie bawilam. Wytancz sie i ruszaj duzo, bo pozniej bedzie juz coraz trudniej z wiekszym brzuszkiem :)

Zycie jest przewrotne,a skromnosci nigdy nie za wiele Anya,a talent pewnie dalej masz ;) ja tez juz uwazam ,ze jestem za stara, wiel osob mowilo,czemu nic z tym nie robie,hmmmmm........tak sie stalo,wiele razy w klubach w Londynie pytali mnie ludzie czy jestem tancerka........niestety musialam ich rozczarowac ::)Coz Anya musimy placi za nasze decyzje,a szkoda nie?
Mowisz,ze wyrosnie z syna pilkarz,no tak jak to w Anglii,kazdy tatko chce syna pilkarza ::)Ale szansa jest jak mowisz nastepnym razem,aby byla dziewczynka,zycze tego ;D
A na weselu mam nadziej,ze szybko w zadyszke nie wpadne,mam plan tanczyc az do rana,oczywiscie z rozwaga :D

reklama
Dziewczyny, ale naprodukowalyscie :laugh: :laugh:
Czytalam i czytalam, w brzuchu mi juz burczy z glodu, nie wykapana jestem jeszcze ale twardo czytalam wszstko. No tylko teraz to ja metlik mam totalny ;)
Dorci i Majeczce zycze jak najszybciej pozytywnych testow. Kochane powolutku i wszystko sie uda. Grunt to nie myslec za bardzo, ale to trudne wiem.

Aniu kochana, duzo sily i wytrwalosci!!!! Nie daj sie odwlec poloznej w srode jesli cie nie wiezmie do tego czasu. Ja tez czekalam urodzilam w 39tyg i 3 dniu i wody plodowe musiano mi przebic, bo juzmialam skurcze parte a jeszcze same nie wyplywaly. Telefonicznie tez mnie "odsylano" ze to moze jeszcze nie porod, choc skurcze mialam od samego rana i to dosc regularne. W efekie moj Aleczek urodzil sie z czysciutkich wod polodowych, ale lozysko bylo troche "niezdrowe" i synkowi luszczyla sie skurka na calym ciele. polozna powiedziala, ze wyglada jak przenoszony przez to. Dziwne moze, ale ja mialam wysoka goraczke po konie ciazy i moze dlatego. W kadym razie teraz juz nie daj sie zbywac. Brzusio jak i cala Ty piekne :)
Leedsana Ty sie staraj o druga dzidzie jak tylko masz ochote a nie wymiguj sie tu systemem opieki w Anglii. Ja nie moglam narzekac ;) Poza Tym, jako, ze juz masz jedna pocieche to wiesz na co w ciazy zwracac uwage i napewo nie dasz sie zaniedbac :)

Maxin dzieki za pamiec. Ty to nasza forumkowa pisareczka jestes :laugh: Piekny brzusio. A z mezczyznami to tak czasem bywa. Oni sa z nami caly czas, a czasem chyba nawet bardziej przezywaja pewne rzeczy zwiazane z ciaza niz my same. Tylko oni tak sie nei wygadaja jak my ;)

Dziewczyny zdjecia super, a Tomcio przeuroczy!!!! Ma tyle wloskow na glowce :) Az musze wstawic ,mojego Alka lysolka ;)

Ok jutro tu kukne ale o poludniu dopiero.
Beta ciesze sie kochana, ze kasiazka kucharska bedzie sluzyc, ja Alusiowi dzisiaj dalam jabluszka gotowanego dwie lyzeczki, krzywil sie starsznie na przemian z usmiechem, ale zjadl wszystko ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry