• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam Was Wszystkie ...pewnie Mnie juz nie lubicie:no: bo nie odpisuje kazdej z osobna. he he ale niestety nie mam czasu..:no: ciagle jestem po za domem a jak wracam to pozno i jestem strasznie zmeczona.
Blaneczka ma sie dobrze wazy juz 3.76 majac 2 tygodnie i 5 dni.
Wloski jej bardzo urosly i gloweczka ..juz sie ja czuje jak sie trzyma na raczkach.:-p
Po za tym z dnia na dzien coraz mniej spi wszystko ja interesuje. :-D
Karmie ja co 3 godzinki w dzien a w nocy jak zasnie o 11 to wstanie o 3 lub po 4 na karmienie i pieluszke a nastepny raz wstanie o 8 takze moge raczej pospac.:tak:
Miala juz 1 szczepioneczke, razem z Nia ja przezylam..:-(i pobranie krewki ze stopki. Od paru dnia ma krosteczki na policzkach:-(:confused: ,czerwone,skupiska krosteczek - wszystkie polozne i lekarki mowia ze to normalne i ze to skaza bialkowa chyba:sorry::confused::dull: bo od mleka mojego.. i ze niedlugo przejdzie:tak:.po za tym zmienilam fryzurke:-Djutro jeszcze zrobie sobie pasemeczka jasne- mam nadzieje ze wyjda :-p, bylam tez odwiedzic swoja Mame wczoraj caly dzien razemmm..extra spedzilysmy czas. Moj od poniedzialku idzie do pracki urlopik minal bardzo szybko..:-(
szkoda, bo tak sie przyzwyczailam:blink:.hehe od tygodnia mieszkamy sami bo lokatorzy w PL.:-Dna 2 tygodnie pojechali.no to chyba tyle a jutro jedziemy do Skidnes nad morze. opalac sie bede..:-D:tak:;-) wkleje nowe zdjecia jak wrocimy buziaczki pa pa :-p
dobranoc

Buziaczek super.
Moja Marika wazyla tyle jak sie urodzila ale z niej to maly slonik byl. Cos sieze szczepionkami znow zmienilo? Bo moja niunia pierwsza miala jak miala 8 tygodni.

Witam Mamusie!

Cos dzis pochmurny dzien a ja czekam na sloneczko moze wyjdzie?bo chyba przyjedzie do mnie kolezanka :-) i mamy zamiar wybrac sie na maly spacer juz nie moge w domu wysiedziec:sorry2:
po za tym katar juz lepiej ale sie nameczylam w nocy nawet krople nie chcialy przejsc:baffled: lecz dzis moge siakac wreszcie :happy:
Widze ze tu cichutko pewnie wczoraj dziewczyny ostro zabalowaly:rofl2:

Maxin juz pisalam na gg fotelik rewelacyjny!:tak:widac ze mala ma wygodnie:-)

Joanna Z fajnie ze sobie tak zwiedzacie wspaniale rozne miejsca;-)

Buziaczek pokaz zdjecia w nowej fryzurce:tak:
swietnie ze mala dobrze przybiera na wadze:-)

Maja1980 z tymi szczepionkami roznie wlasnie nawet mi mowia dziewczyny ze ich dzieci mialy juz w szpitalu jakies po porodzie a moj Brian np nie mial:eek:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hej babki
no i nic sie nie ruszylo :-(, mowie wam synek uparty jak diabli , chyba za tatusiem:-D.Na kogos trzeba zwalic:-D:-);-).Pozostala mi tylko wydzielina od wczoraj i nie wiem czy tak dlugo ona ma sie wydzielac , czy nie powinno to ustac. Poczekam do wieczorka i zobacze wtedy. Bo polozna mowila ze jak bede krwawic na nastepny dzien to mam sie zglosic, tylko ze to nie krew , a jakas brazowa wydzielinka.

Buziaczek

:-)superowo ze ci mala tak dobrze na wadze przybiera , no i mamuska tez sie pindruje. Wklej fotkie nowej fryzurki. No widzisz a u nas cisza, ale juz niedlugo :tak:.
Odwiedz nasze forum.Jak znajdziesz czas.

Kobitki mamy dzis piekny dzionek wiec korzystam z pogody papa.

Witam wszystkie mamy z U.K. Jestem tu pierwszy raz.Mam już 3 letniego synka.teraz czekam na drugiego i już sie nie mogę doczekać.Pozostało mi jeszcze 3 tygodnie. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
hej!!!
weekend to dziewczyny cicho siedza no i pogoda my caly dzien tez spedzilysmy na dworzu i bylo super:-)
udalo sie z przejsciem na butelke mala juz bez problemu pije z buteleczki mleczko i jestem z tego powodu szczesliwa teraz tylko czekam na zanik mleka i wolnosc :-D

buziaczek-super ze tak pieknie rosnie mala i sie rozwija tylko sie cieszyc
niunia-bidulko jeszcze nie wspominalysmy cie wczoraj :tak:ale moze po tym masazu sie cos ruszy
izka-witaj serdecnie bedzie ci sie napewno podobac na forum:tak:
maggusia-u nas jest pieknie wyylam do ciebie troch slonka:-)
joanno- GRATULUJE sper ze poszlo dobrze
mala-gorzalko- jejciu jak ty musisz cierpic:-(
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry