Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krostki nadal sa ...ale mniejsze i jakby ta chropowata skorka na policzkach robila sie delikatniejsza ale nie zniklo wszystko...buziaczek,na poczatku tez wszytsko prasowala,ale juz po 2 m-cy stwierdzilam,ze nie jest uczuluna i przestalam.Bo nie wybrabialam przez jej ulewanie dziennie przebierac trzeba bylo po kilkanascie razyJak u was krostki???
:-( ehh wiecie ze nawet na prawej stronie glowki tez ma jakies dziwne krosteczki
wczoraj zauwazylam jak na tym boku spala i sie obudzila to staly sie czerwone ..potowki sa zazwyczaj wieksze i maja dziubki a to sa drobne bardzo drobne krosteczki
:-
..ale sa takie malenkie ze wsumie nie ma co prsowac
, i tez zmieniam 10 tysiecy razy ubranka w ciagu dnia. nie lubie jak ma cos mokrego, lub zabrudzonego, eh
pewnie sobie pomyslicie ze jestem jakas pedantka
Buziaczku ja też mam stertę prasowania i odkladam już trzeci dzień nie mogę się zebrać;-)
Prasowanie lezy u mnie od tygodnia i codzienni go przybywa. Jak nie bedziemy mieli w co sie ubrac to moze sie zmobillizuje![]()

Widze ze nie jestem Sama

, wiec jak chociaz troske sie ubrudzi zaraz ja przebiera ale wlasciwie nie dochodzi do tego bo zawsze ja opatule sliiakami jak je
, Boze ja chyba jestem pedantka
, uwielbiam wszystko poukladane w kosteczke
szok moj maz to czasem sie smieje ze mnie jak na wszystko zwracam uwage chocby na kwiatki na poscieli zemusza byc w odpowiednia strone, ok juz nic nie pisze bo pomyslicie ze jakas walnienta jestem

spedzilysmy przemilo dzien i chcemy to powtorzyc moze nawet w szerszym gronie;-), a dzis tez spedzilam czas w parku z mala i bylysmy na fajnym placu zabaw mala posmakowala piasek
, byla bardzo dumna z siebie
juz prawie jej sie przebily kielki bo czuje takie dwie ostre igielki
nie cce dlugo spac meczy sie bardzo ale jakos dajemy rade

ja jestem nalogowcem, jeżeli chodzi o kawę
.
Prasowanie też staram się robić na bieżąco, ale teraz wolę korzystać z pogody niż stać nad deską
w Polsce mialam cudowną Panią, która przychodzila i doprowadzala mi dom do polysku i prasowala, ale wtedy pracowalam, a potem bylam w ciąży , potem Ala byla malutka więc taka pomoc byla dla mnie zbawienna;-) 
Anulka dzieki za rady,oprocz jagod dawalam jej juz wszytsko co mozliwe,ryz,czekolade,banany,tosty,ale coz z tego jak ona je tylko dwa kesy i odmawia.Iskerka ta zawisine nie mozna niestety mieszac z niczym innym jak z woda,a wiem,ze by jej pomogla.Znacie moze inne srodki dla dzieci na biegunke,ktore mozna w latwiejszy sposob podac???Martwie sie o nia i chyba jutro pojede znowu do lekarza
dzis od rana jest bardzo spokojna,lezy z tatusiem w lozku i caly czas sie przytula.Jeszcze tatao mnie wkorzyl dzisiejszym telefonem,miedzy wierszami zainsynuowal,ze o dziecko trzeba dbac,kuzwa a co ja robie.......
dwa tyg. faktycznie to juz duzo,ale nejsmieszniejsze,ze nie traci na wadze,dobrze,wyglda,jest aktywna,dzis ma taki dzien ze jest spokojna,ale moze slaba bo w koncu od trzech dni tak tylko dojada co nie co.