Anya my rowniez planujemy nasze pierwsze wakacjie z maluchem,bardzo bym chciala jechad gdzies do cieplych karjow jak ty,ale szykuja sie chrzciny w karju wiec wakacjie na wyspach odpadaja,ale moze wybierzemy sie nad nasze polskie morze nie bylam chyba 6 lat wiec sie skusimy ;D Pozegnania sa smutne,nagle robie sie tak pusto,szczegolnie jezeli sa to blizkie osoby
Saw niezla wkretka nie........ale koles mial pomysl :

Dzis widzialam rowniez "Crash" i "Wedding Crashers" rowniez polecam

A ty co ostatnio ciekawego i godnego polecania widzialas???????
Malvina to fakt roznia sie ceny od Oxford Street i blizej,mniej ludzi.A tego wlasnie na Oxford nie lubie ,tloku,po paru minutach dostaje szalu,kazdy sie pacha i ma wszystkich w du.....ie :

A tutaj jest rowniez wielki wybor.Slyszalm ,ze gdzies w okolicy jest jakies centrum,gdzie Polskie mamy sie spotykaja,klub z zabawkami dla dzieci itp.Slyszalas moze???
Co do opieki nad dzieckiem to podzielam zdanie,po porodzie ja na maxa wykozystam macierzynskie,a potem wroce do parcy.Ja wlsnie opikuje sie zawodowo dziecmi i tak jak twoja znajoma opiekuje sie maluchami z dwoch rodzin i dogadujemy sie bardzo dobrze,moze pomaga w tym rowniez to,ze sa sasiadkami i sie znaja.Wiec po moim macierzynskim albo zajmowac sie bede u siebie w domku jeszcze jednym dzieckiem albo u kogos.Ciesze sie,ze mam taka mazliwosc i kruszynka bedzie zawsze przy mnie.A kontakt jak mowisz Malwina z innym dzieckiem na pewno wspynie kozystnie na rozwoj malucha,wszczegolnosci jak bedzie to orok moze dwa starsze dziecko

A cenowo na pewno wyjdzie ci to Malwina taniej niz jak bys miala zatrudniac sama opiekunke.Planujesz wroci do parcy na caly etat?????Bo ja wlasnie sie zastanawiam,wszystko zalezy jak damy finansowo rade.Wolala bym w sumie na pol etatu,zobaczymy wszystko wyjdzie w parniu.
ja uciekam spac.Kolorowych snow moje drogie