no wiec witam dziewczyny po tak dlugiej przerwie

po pierwsze maggusia, ja doskonale rozumiem co masz na mysli piszac o swoim kacie, my wlasnie szukamy takiego

ale cos mi sie wydaje ze zostaniemy tu gdzie mieszkamy tylko ludzie z ktorymi mieszkamy sie wyprowadza, w sumie 4osby.
Maxin, a gdzie ty mieszkasz?Malwina ty rowniez?skoro wpadacie na wood green, to chyba gdzies niedlaeko nas, my mieszkamy na upper clapton, za manor house ok15min drogi busem, moze mniej. czyli do wood green rzut kamieniem. czesto do costcattera na zakupy chodze

a w zasadzie jezdze jak mam po drodze, to wpadam.
no dobra, w sob bylismy w mamas and papas w brent cross i tam szla kobieta chyba z mezczyzna i jeszcze jedna kobieta, mysle ze byla Polka, i strasznie siena mnie patrzyla a ja na nia i sobie pomyslalam ze moze my sie z forum znamy, ale nie przypominam sobie zeby to byla jakas znajoma twarz, choc w sumie wszystkie dziewczyny zdj nie wklejaly to moze?czy ktos byl w brent cross w ost sob?
w mamas and papa faktycznie nie znalezlismy wozka i jestesmy juz zdecydowani na 89%ze kupimy wozek jane nomad pro z gondola, prawdopodobnie czerwony

lub granatowy, aj sie boje z czerwony wyploowieje od slonca

wkleje zdjecie tylko tam jest nieb a u nas czerwony, i na zdj jeszcze nie ma car seat.
no juz tez nie moge sie doczekac kiedy bedziemy urzadzac sie dla dziecka.
Aha Maxin, wiesz ja myslalam ze jezeli cos kupie na allegro to moge podac adres mamy a ona i tak przyjezdza do nas wiec by przywiozla. nikt z rodz do was sie nie wybiera?
ok pozdrawiam wszystki dziewczyny

i fasolki!!!papa!!
Aha bylam dzis na scanie. wszystko w porzdku i mamy dziewczynke.
ok ide spac.ale sie ciesze