reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej Dziewczyny, jestem tu Nowa. Mysle ,ze w koncu znalazlam to czego szukalam. Moze po krotce sie przedstawie. MAm na imie Ola, mieszkam w Londynie od lipca 2003 roku, i mam czteromiesiecznego synka DAwidka, z mila checia pogdalabym czasem, bo same wiecie jak to czasami smutno jest samemu siedziec. JEscze raz witam i pozdrawiam goraco.

reklama
:-)Witam przy kawce :-),
tu nadal nic się nie zmieniło- dość spokojnie...
A u nas hmmmmm, za chwile wybieramy się na wycieczkę do lasu a może jakieś grzybki znajdziemy:confused:. Jejciu jak mi tu brakuje zieleni, w Polsce mieszkałam na przeciwko dość sporego parku:-), a tu sa same domy. Już mam wszystko przygotowane, wypijemy kawke i w droge :-D. Malutkiemu na dobre to wyjdzie :tak:.

Nie pamiętam kiedy maluszki zaczynają śmiać się głośno, bo wczoraj wygłupiając sie z Bąbelkiem śmiał się wydając dźwięk, ale zastanawiałam się i przyglądałam się czy czasem nie zbierał się na płacz- ale miał rogalik od ucha do ucha :-D. To było słodkie popiskiwanie, choć kilku sekundowe i nie powtórzyło się jak na razie, jakaż ja byłam szczęśliwa i dumna :happy:.

olineczka witamy, tu na pewno nagadasz się- naklikasz :-D, a i czasem jakieś spotkanka są organizowane, ja byłam tylko na jednym i jak na razie cisza :-(, ale jedno co powiem to jest tu super:tak:.
Olcia23 no cóż czasem tak jest :-(, mi na to pomaga kąpiel, lub ciacho z dużą ilością kremu :-D.... Dużooooo UŚMIECH KOBITKO :-). A jeśli chodzi o zaglądanie tutaj, ciesze się że udało mi się zorganizować troche czasu, a już myślałam że to nie możliwe :-D:-p...
Anulka99 GRATULUJE!!!!!
Buziaczku DUŻO ZDRÓWKA
pinka jak tam kruszynka, jak wizyta u lekarza? trzymam kciuki

oki, uciekam, zajrze później, może jakąś fotke dorzuce....
a jeszcze jedno:
-JUSTYNA170979 , iskierka55 -dzięki, mam nadzieje że fotka przejdzie :sorry2:

MIŁEGO I UŚMIECHNIĘTEGO DZIONKA ŻYCZE :-)

Witam kobietki

Dzieki wszystkim za wsparcie wczoraj, ale bylam wsciekala. A dzis sama radosc moje dziecie zaczelo chodzic:tak::-):-D tzn chodzila juz wczesniej ale kolo mebli a dzis ot tak postawila pierwsze kroki samodzielnie

04.gif
OLINECZKA witaj, witaj zagladaj czesto. Ja tez mieszkam w Londynie a moj maly ksiaze ma 7 miechow, moze sie nam uda kiedys kawke wypic, z dziewczynkami pijemy ale wirtualnie :-D:-D. Skąd z Londynku jesteś?? Wogóle to pisz wiecej o sobie i trafiłaś na pewno dobrze bo dziewczynki tu złote .

ISUNIA witaj spowrotem, oczywiscie ze pamietamy!!!!

OLCIA tak czasami biegam po necie jak po sklepach :laugh2: i sie rozne fajne rzeczy same znajduja.

JUSTYS gdzie sie podziewasz??

ISKIERKA ja tez mam problemy z obudzeniem sie, szczegolnie ostatnio, takze dwie kawki z rana to norma :dry::laugh2:

czesc dziewczyny
witam z kawka, ja tez jakos nie moge sie dobudzic:no:, mala marudna jakas od soboty wybucha glosnym placzem jak jest spiaca i nie moze zasnac lulam ja itd juz sama nie wiem co mam wymyslac, chodze smutna i tak sie chyba nawzajem nakrecamy:zawstydzona/y:

mamuska79 - nasze dzieciaczki w bardzo podobnym wieku, ja ostatnio tez zauwazylam ze Natalka czasami jak sie smieje to wydaje krociotkie dzwieki i tez tak sie zastanawiam czy to juz to, bo czytalam ze to okolo 4 miesiaca dzieci zaczynaja smiac sie glosno - och jakie to jest cudowne juz nie moge sie doczekac na pelny glosny smiech mojej coreczki:tak:, zdjecie do paszportu slodziutkie -my wczoraj bylismy zrobic zdjecie, tez wyszlo z otwarta buzka :-D, ale chyba powinni zaakceptowac:confused:

olcia23 - kurcze ja dzisiaj tez wstalam lewa noga:dry::sorry2:, nie lubie jak jest zimno, chce mi sie plakac od rana, moze dlatego ze mala troche marudna, chyba nie powinnam bo potem ona to wyssie i takie bledne kolo:no::sorry2:

iskierka - ja tez musze zaczac cwiczyc brzuszki ale jakos nie moge sie zmobilizowac:-p

joannaZ - gratulacje dla Mai pierwszych samodzielnych kroczkow

Witam Mamusie!
hello_1_.gif

Wyszlo dzis slonko ale zimny wiatr wieje przez ta pogode:baffled:nawet moj Brianek chyba nie jest spragniony spacrekow.Siedzimy w domku w coeplych dresikach i bawimy sie w rysowanie ostatnio synek to uwielbia!:-)a ja mam duzo sprzatania i scierania jak nie upilnuje to i nawet popisane sa inne rzeczy niz kartka:eek:
Musze sie pochwalic ze maly ostatnio zaczol mowic slowo "masz" fajnie to brzmi i chodze dumna:happy:

Olineczka witam cie bardzo serdecznie na forum!:-)zagladaj do nas zagladaj.

Olcia23 dokladnie znam to ze czasem mysle ze robie to samo dlatego coraz intensywniej mysle o kursach paznokci:tak:po za tym probuje wymyslac codziennie cos nowego jakies zabawy z malym cwiczenia jak brzdac spi itp no i mam swoje ulubione programy w tv wiec ogladam:-)nawet juz stalam sie taka pania domu jakby to powiedziec ze ukladam i wszytsko jest jak w pudeleczku nawet sie dre jak mi w butach ktos wejdzie eheh zboczenie :eek::eek:

Mamuska79 wiem fajnie jest zobaczyc ten piekny pierwszy usmiech swojego skarbelka a co dopiero uslyszec to juz jest mega radosc!;-)gratuluje postepow maluszkowi:blink:

Isunia i dobrze ze poszlas do collegu mi sie marzy ale kurcze nie ma zapisow juz:sorry2:dopiero moze na styczen sie zalapie:tak:zawsze to cos robi czlowiek dla siebie i sie dowartosciowuje.

Iskierka widze ze ty intensywnie cwiczysz ja to ostatnio nie mialam czasu bo jak nie do pracki to przez ta pogode i zimno jakas handra mnie dopadla najchetniej siedzialabymw domu z cieplym kubkiem napoju i ogladala tv:sorry2:

Agnieszka tak to jest wlasnie z tymi komputerkami:eek:dobrze ze juz naprawiony i znow jestes z nami:-)

Nafnia dlaczego chodzisz smutna:confused:

Ok mykam do malego rozrabiaki zaraz bedzie godzina drzemki jeszcze mleczko trzeba zrobic.
402gif_1_.gif

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Nafnia - mam ostatnio to samo....ten jej sen .... moja poprostu WALCZY ZE SNEM... oczy jej sie zamykaja ale ze wszytskich sil stara sie nie zasypiac :-D juz mi rece odpadaja...a jak mi usnie to jak ja poloze to pospi chwile i juz krzyczy :szok:

reklama
Do góry