Hej Dziewczyny, jestem tu Nowa. Mysle ,ze w koncu znalazlam to czego szukalam. Moze po krotce sie przedstawie. MAm na imie Ola, mieszkam w Londynie od lipca 2003 roku, i mam czteromiesiecznego synka DAwidka, z mila checia pogdalabym czasem, bo same wiecie jak to czasami smutno jest samemu siedziec. JEscze raz witam i pozdrawiam goraco.
reklama
Mamuśka79
Fanka BB :)
:-)Witam przy kawce :-),
tu nadal nic się nie zmieniło- dość spokojnie...
A u nas hmmmmm, za chwile wybieramy się na wycieczkę do lasu a może jakieś grzybki znajdziemy
. Jejciu jak mi tu brakuje zieleni, w Polsce mieszkałam na przeciwko dość sporego parku:-), a tu sa same domy. Już mam wszystko przygotowane, wypijemy kawke i w droge
. Malutkiemu na dobre to wyjdzie
.
Nie pamiętam kiedy maluszki zaczynają śmiać się głośno, bo wczoraj wygłupiając sie z Bąbelkiem śmiał się wydając dźwięk, ale zastanawiałam się i przyglądałam się czy czasem nie zbierał się na płacz- ale miał rogalik od ucha do ucha
. To było słodkie popiskiwanie, choć kilku sekundowe i nie powtórzyło się jak na razie, jakaż ja byłam szczęśliwa i dumna
.
olineczka witamy, tu na pewno nagadasz się- naklikasz
, a i czasem jakieś spotkanka są organizowane, ja byłam tylko na jednym i jak na razie cisza :-(, ale jedno co powiem to jest tu super
.
Olcia23 no cóż czasem tak jest :-(, mi na to pomaga kąpiel, lub ciacho z dużą ilością kremu
.... Dużooooo UŚMIECH KOBITKO :-). A jeśli chodzi o zaglądanie tutaj, ciesze się że udało mi się zorganizować troche czasu, a już myślałam że to nie możliwe 
...
Anulka99 GRATULUJE!!!!!
Buziaczku DUŻO ZDRÓWKA
pinka jak tam kruszynka, jak wizyta u lekarza? trzymam kciuki
oki, uciekam, zajrze później, może jakąś fotke dorzuce....
a jeszcze jedno:
-JUSTYNA170979 , iskierka55 -dzięki, mam nadzieje że fotka przejdzie
MIŁEGO I UŚMIECHNIĘTEGO DZIONKA ŻYCZE :-)
tu nadal nic się nie zmieniło- dość spokojnie...
A u nas hmmmmm, za chwile wybieramy się na wycieczkę do lasu a może jakieś grzybki znajdziemy

Nie pamiętam kiedy maluszki zaczynają śmiać się głośno, bo wczoraj wygłupiając sie z Bąbelkiem śmiał się wydając dźwięk, ale zastanawiałam się i przyglądałam się czy czasem nie zbierał się na płacz- ale miał rogalik od ucha do ucha

olineczka witamy, tu na pewno nagadasz się- naklikasz

Olcia23 no cóż czasem tak jest :-(, mi na to pomaga kąpiel, lub ciacho z dużą ilością kremu

Anulka99 GRATULUJE!!!!!
Buziaczku DUŻO ZDRÓWKA
pinka jak tam kruszynka, jak wizyta u lekarza? trzymam kciuki
oki, uciekam, zajrze później, może jakąś fotke dorzuce....
a jeszcze jedno:
-JUSTYNA170979 , iskierka55 -dzięki, mam nadzieje że fotka przejdzie

MIŁEGO I UŚMIECHNIĘTEGO DZIONKA ŻYCZE :-)
Joanna_Z
Witam kobietki
Dzieki wszystkim za wsparcie wczoraj, ale bylam wsciekala. A dzis sama radosc moje dziecie zaczelo chodzic
:-)
tzn chodzila juz wczesniej ale kolo mebli a dzis ot tak postawila pierwsze kroki samodzielnie
Dzieki wszystkim za wsparcie wczoraj, ale bylam wsciekala. A dzis sama radosc moje dziecie zaczelo chodzic

JUSTYNA170979

ISUNIA witaj spowrotem, oczywiscie ze pamietamy!!!!
OLCIA tak czasami biegam po necie jak po sklepach

JUSTYS gdzie sie podziewasz??
ISKIERKA ja tez mam problemy z obudzeniem sie, szczegolnie ostatnio, takze dwie kawki z rana to norma

nafnia
czesc dziewczyny
witam z kawka, ja tez jakos nie moge sie dobudzic
, mala marudna jakas od soboty wybucha glosnym placzem jak jest spiaca i nie moze zasnac lulam ja itd juz sama nie wiem co mam wymyslac, chodze smutna i tak sie chyba nawzajem nakrecamy
mamuska79 - nasze dzieciaczki w bardzo podobnym wieku, ja ostatnio tez zauwazylam ze Natalka czasami jak sie smieje to wydaje krociotkie dzwieki i tez tak sie zastanawiam czy to juz to, bo czytalam ze to okolo 4 miesiaca dzieci zaczynaja smiac sie glosno - och jakie to jest cudowne juz nie moge sie doczekac na pelny glosny smiech mojej coreczki
, zdjecie do paszportu slodziutkie -my wczoraj bylismy zrobic zdjecie, tez wyszlo z otwarta buzka
, ale chyba powinni zaakceptowac
olcia23 - kurcze ja dzisiaj tez wstalam lewa noga
, nie lubie jak jest zimno, chce mi sie plakac od rana, moze dlatego ze mala troche marudna, chyba nie powinnam bo potem ona to wyssie i takie bledne kolo

iskierka - ja tez musze zaczac cwiczyc brzuszki ale jakos nie moge sie zmobilizowac
joannaZ - gratulacje dla Mai pierwszych samodzielnych kroczkow
witam z kawka, ja tez jakos nie moge sie dobudzic

mamuska79 - nasze dzieciaczki w bardzo podobnym wieku, ja ostatnio tez zauwazylam ze Natalka czasami jak sie smieje to wydaje krociotkie dzwieki i tez tak sie zastanawiam czy to juz to, bo czytalam ze to okolo 4 miesiaca dzieci zaczynaja smiac sie glosno - och jakie to jest cudowne juz nie moge sie doczekac na pelny glosny smiech mojej coreczki

olcia23 - kurcze ja dzisiaj tez wstalam lewa noga

iskierka - ja tez musze zaczac cwiczyc brzuszki ale jakos nie moge sie zmobilizowac

joannaZ - gratulacje dla Mai pierwszych samodzielnych kroczkow
Witam Mamusie!
Wyszlo dzis slonko ale zimny wiatr wieje przez ta pogode
nawet moj Brianek chyba nie jest spragniony spacrekow.Siedzimy w domku w coeplych dresikach i bawimy sie w rysowanie ostatnio synek to uwielbia!:-)a ja mam duzo sprzatania i scierania jak nie upilnuje to i nawet popisane sa inne rzeczy niz kartka
Musze sie pochwalic ze maly ostatnio zaczol mowic slowo "masz" fajnie to brzmi i chodze dumna
Olineczka witam cie bardzo serdecznie na forum!:-)zagladaj do nas zagladaj.
Olcia23 dokladnie znam to ze czasem mysle ze robie to samo dlatego coraz intensywniej mysle o kursach paznokci
po za tym probuje wymyslac codziennie cos nowego jakies zabawy z malym cwiczenia jak brzdac spi itp no i mam swoje ulubione programy w tv wiec ogladam:-)nawet juz stalam sie taka pania domu jakby to powiedziec ze ukladam i wszytsko jest jak w pudeleczku nawet sie dre jak mi w butach ktos wejdzie eheh zboczenie 

Mamuska79 wiem fajnie jest zobaczyc ten piekny pierwszy usmiech swojego skarbelka a co dopiero uslyszec to juz jest mega radosc!;-)gratuluje postepow maluszkowi
Isunia i dobrze ze poszlas do collegu mi sie marzy ale kurcze nie ma zapisow juz
dopiero moze na styczen sie zalapie
zawsze to cos robi czlowiek dla siebie i sie dowartosciowuje.
Iskierka widze ze ty intensywnie cwiczysz ja to ostatnio nie mialam czasu bo jak nie do pracki to przez ta pogode i zimno jakas handra mnie dopadla najchetniej siedzialabymw domu z cieplym kubkiem napoju i ogladala tv
Agnieszka tak to jest wlasnie z tymi komputerkami
dobrze ze juz naprawiony i znow jestes z nami:-)
Nafnia dlaczego chodzisz smutna
Ok mykam do malego rozrabiaki zaraz bedzie godzina drzemki jeszcze mleczko trzeba zrobic.
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Wyszlo dzis slonko ale zimny wiatr wieje przez ta pogode

Musze sie pochwalic ze maly ostatnio zaczol mowic slowo "masz" fajnie to brzmi i chodze dumna

Olineczka witam cie bardzo serdecznie na forum!:-)zagladaj do nas zagladaj.
Olcia23 dokladnie znam to ze czasem mysle ze robie to samo dlatego coraz intensywniej mysle o kursach paznokci

Mamuska79 wiem fajnie jest zobaczyc ten piekny pierwszy usmiech swojego skarbelka a co dopiero uslyszec to juz jest mega radosc!;-)gratuluje postepow maluszkowi

Isunia i dobrze ze poszlas do collegu mi sie marzy ale kurcze nie ma zapisow juz

Iskierka widze ze ty intensywnie cwiczysz ja to ostatnio nie mialam czasu bo jak nie do pracki to przez ta pogode i zimno jakas handra mnie dopadla najchetniej siedzialabymw domu z cieplym kubkiem napoju i ogladala tv

Agnieszka tak to jest wlasnie z tymi komputerkami

Nafnia dlaczego chodzisz smutna

Ok mykam do malego rozrabiaki zaraz bedzie godzina drzemki jeszcze mleczko trzeba zrobic.

Pozdrawiam i sle ciumaski!
mala-gorzatka28
Nafnia - mam ostatnio to samo....ten jej sen .... moja poprostu WALCZY ZE SNEM... oczy jej sie zamykaja ale ze wszytskich sil stara sie nie zasypiac
juz mi rece odpadaja...a jak mi usnie to jak ja poloze to pospi chwile i juz krzyczy 

reklama
Podziel się: