reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny!!!
troszke mnie tu nie bylo ale jakos czasu brak i nie ma sily
oli daje popalic zabiera caly moj czas...poswiecam mu kazda chwile jest teraz na takim etapie ze normalnie bym go zjadla...moj kochany syneczek:-) :-) :-)
poza tym bylam tez w pracy..................i co???moi mezczyzni spisali sie na medal!!!oli byl grzeczny a tatus dal rade sobie na piatke...takze za tydzien powtorka:tak: :tak: :tak: :tak: i wiecie co nie wazna kasa...tylko to ze mozesz wyjsc i odreagowac od codziennosci
poza tym oli robi postepy kazdego dnia zadziwia nas ,smieje sie non-stop ozywia kazda chwile i pomaga swoimi slodkimi ooczkami powalic nas na kolana:-D :-D :-D :-D :-D
maxin-dzieki za odpis napewno sie do ciebie zglosze tel. moze jutro probowalam nie daje rady,sorki ze odrazu nie odpisalam ale ciezko u mnie z czasem...niunka slodko wyglada w wannie ile ma juz wloskow sliczna z niej stokrotka:tak: :tak: :tak: a ty zadbaj o siebie i marsz do lekarza
izusia-nie zalamuj sie ja tez probuje stworzyc bloga i poszlam z tym problemem do maxin,zadz do niej ona ci pomoze, i nie martw sie nie jestes glupia ja tez nie mam pojecia jak to zrobic choc czytalam setki razy
anetka-ciesze sie ze juz wrocilas...choc opis lotu wydaje sie przerazajacy,pati widac ze probuje stawac;GRATULACJE!!!!
maja-widzisz ze wszystko sie ulozylo,masz teraz wiecej czasu dla siebie no i marta przesypia cale noce,bravo!!!
melek-trzymam kciuki za przetrwanie i lepsze lepiej bedzie lepiej musi byc...
evoska-twoj synal 8 kilo maly grubasio...to moj ma 5 miesiecy i tyle wazy,co ty jesz kobito:confused:
oki zmykam!!!!!!!!!!

reklama
izusia ty to juz nie przesadzaj jesli chodzi o takie rzeczy to ja mezowi daje wolna reke bo cierpliwosci mi do tego brakuje , a jemu mimo ze informatyk z niego calkeim calkiem tez to troche czasu zajmuje :tak: wiec nie martw sie i prubuj do skutku albo znajdz inna stronke , jakas latwiejsza:tak: :-) i bez placzu prosze:tak: :-) :-) :-)

MAxin mas zwole teraz bardzo dobrzr przyda sie na latanie po ginach, nie mile to ale jak trezba to trezba :tak:

evoska synalek duzy chlopak :happy:

dziewczyny zaczelam pakowac torbe do szpitala bo moj mezus sie stresuje ze to na jego glowie zostania a on spanikuje i nie bedzi eiwedzial co w nia wlozyc ,ale okazalo si eze ja tez niewiem:baffled: :no:

podstawy spakowalam ale mam jeszcze troche watpliwosci . tzn nie mieszcze sie z tymi wszystkimi rzeczami i pewnie przesadzialm z iloscia:baffled:
i jeszce nie lubie i nie umiem sie pakowac :baffled: :no: bleeee

zabieram sie za prasowanie zanim maz wruci z pracy , a co bede pozryteczna :happy: :dry:

Izus- wlasnie czytam co ty wygadujesz ja przez ostatni tydzien glownie knocilam bloga ale sie udalo jak chcesz to odezwij sie do mnie na gg to o bede mogla to ci pomoge przypuszczam ze porobilo sie cos w zrodle a ja mam orginal jak powinno byc wiec moge ci podac i znow wszystko bedzie dzialac nie martw wszystko bedzie ok

olis- ciesze sie ze w pracy bylo super tylko tak dalej!!!

Anetka-bedziesz na spotkaniu w piatek?

uciekam spac my jutro idziemy zlozyc papiery o paszport dla malej ciekawe jak bedzie buziaki pa dobrej nocki

I@nka my lecielismy wizzairem i mieliśmy wózek razem z fotelikiem do samochodu i nie było problemu, chyba niewazne jaki duży ważne, zeby się składał

pozdrawiam, dobrej nocki;-)[/quote]
My mamy duza spacerowke i dlatego sie zastanawialm czy nam ja zabiorą (gratis) a czy trzeba ja jakos zapakowac przed oddaniem?? Co do łózeczka składanego to ja własnie na stronie wizzaira przecztałam ze mozna zabrac rowniez bezpłatnie. Ale o foteliku do samochodu nie wiedziałam ze mozna a byłoby super. A trzeba wczesniej zgłosic ze sie chce zabrac te "sprzety"??? nie chciałabym zeby sie okazalo na lotnisku ze nie zabiorą. Te pytania to dlatego ze z mlodym jeszcze nie lecieliśmy:-)

I@nka my mieliśmy wózek + fotelik, ten fotelik samochodowy to był częścią wózka spacerówki ( taki nakładany na spacerówkę ), dzwoniliśmy do wizzaira i tam nam powiedzieli, że jeżeli jest to część wózka to nie ma probleu, możemy zabrać, najlepiej zadzwoń sobie do nich i zapytaj, wtedy nie bęziesz miała wątpliwości co do łóżeczka i w ogóle:happy: , pozdrawiam

hej!!!
wiecie ze u nas dzisiaj spadl snieg!!!:szok: Ada nie wiezyla i sie klucila ze to szron a ne snieg i mowila.....ale przeciez w Anglii nie ma sniegu:-D hihihihi niestety byl tylko kilka godzin;-) no nic uciekam bo dzieciaki chca sie bawic POZDRAWIAM

hej kochane.
Tez jestem nowa na forum i mieszkam pod Londynem.Mam juz 5-cio mieiseczna coreczke Zuzie ale z checia podziele sie z Wami swoimi doswiadczeniami zwiazanymi z porodem w uk.

reklama
Hej
margolka11 juz jestes przyjeta!!:-) napisz cos o sobie:tak: nie martw sie dziewczyny napisza:tak: swietne jest to forum!!!!!!!i bardzo przyjazne!!!!
a po za tym to witaj!!!!!!!!

Do góry