Czesc dziewczyny
buziole dzieciaCZKOMMM;-)
dziewczyny mam pytanie , czy ktos z was ma kotka w domu??kota brytyjskiego??szukam hodowlii tej rasy w ie ale nie moge znalezc. Jesli ktos ma takiego kotak moze mogłby spytac hodowcy czy nie zna hodowlii w irlandii.
moje gg5407095
dziekuje i pozdrawiam Daria
Chocolate nie wiem dokladnie jakie to sa te kotki brytyjskie

ale, byla tu jedna dziewczyna (ostatnio juz dlugosie nie oddzywa z tego zo mi wiadomo)
ara. Ona hodowala jakies kotki u siebie. Wklejala nam tawet zdjecia kociatek. Moze poszukasz w jej profilu i sprobujesz do niej napisac?
Szalala na punkcie ktokow, moze cos Ci podopowie.
Tyle moge pomoc;-)
Maggusia, Maja ma racje. najlepiej piernikiem wyslij brytyjski akt do Polski, atam nich go ktos zaniesie do tlumacza. Nie wiem jak to jest z wpisaniem dziecka do swojego paszportu, bo na to czeka sie zdecydowanie krocej w Polsce (przynajmniej w Krakowie), ale do tego zdaje sie tez potrzeba miec pesel dziecka i polski akt urodzenia. Zacznij dzialas juz teraz a z wszystkim zdarzyc. No wlasnie tata dziecka musi byc przy skaldaniu wniosku, (badz pelnomocnictwo) ale odebrac mozesz juz sama
Anetka ale ladnei zyczenia, dzieki;-)
I @anka ja niestety nie mieszkam tam gdzie Twoja tesciowa
Melanie no to fajnie, ze zdrowa juz jestes. kiedy do polski lecisz z dzieciaczkami?
Maju 80, moze spotkamy sie po Swietach jak masz ochote?
Ja z koncem kwietnia lece do Polski i potem to sie nam moze juz odwlec w czasie