reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

A I NAM SIE UDALO NA CHWILKE WPASC Z LEONKIEM NA KOMPA, WIEC ZYCZYMY JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO NA SWIETA, DUZEGO ZAJACA I KOOOOPY JAJ ;-)
my zostalismy na swieta w UK, troche smutno, ale jedziemy do Polski na 1 maja, zrobimy sobie maly urlopik ;-) wiec juz zaczelismy odliczanie dni!

MELANIE, jestem z Bydzi ;-) dokladnie tak, mieszkamy teraz w Tunbridge Wells, okres ciazy i porodu spedzilam w Polsce, wczesniej bylam tutaj z mezem 2 lata z kawalkiem, i teraz jestesmy juz znowu razem ;-)

reklama
Czesc dziewczyny!!!ja tak zadko tu zagladam,ale mam zamiar to zmienic.Mieszkamy z mezusiem w Croydon.Jesli sa tu jakies mamy z okolic to ja chetnie wybiore sie na wiosenny spacerek.Ja juz nie pracuje i nadmiar wolnego czasu mnie dobija.Acha pochwale sie wam jeszcze ze bedziemy miec coreczke:-) Na dzien dzisiejszy bedzie to Amelia. Chcialam tez Wam i Waszym rodzinkom zyczyc zdrowych ,wesolych swiat,smacznego jajka ora mokrego dyngusa.Pozdrawiam

Witam Mamusie!

Chcialam zlozyc wam i dzieciaczkom zyczenia swiateczne :-)

Baranka wielkiego, zająca nieskromnego, jajek kolorowych, świąt odlotowych, dyngusa mokrego po pachy śmiesznego, rodzinnej atmosferki , szynki 3skrzynki, mazurka pysznego i koszyczka obfitego.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Wesołych Świąt Wielkanocnych,
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] smacznego jajka, mokrego dyngusa[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] radości i spokoju w te święta i miłości, która dodaje sił...[/FONT]

WSZYSTKICH FORUMOWYM KOLEZANKOM,DZIECIACZKOM I ICH RODZINOM:
ZDROWYCH WESOLYCH SPOKOJNYCH PELNYCH MILOSCI A PRZEDE WSZYSTKIM RODZINNYCH SWIAT WIELKIEJ NOCY ZYCZY OLIWIEREK Z MAMAUSIA.

93.gif

UUUUUUUUUFFFFFFFFFF ale sie napracowalam. Na szczescie ma siejuz ku koncowi. Jeszcze tylko serniczek sie piecze i bede mogla polozyc sie spac.
Marika - grzeczne dziecko - juz dawno spi.

Jeszcze raz zycze Wam Mamuski spokojnych, radosnych Swiat.

Gosiaczek27 tez mieszkam w Croydon. Mam 3,5 miesieczna coreczke.
Ty -z tego co piszesz - jestes w ciazy. Fajniutko. A gdzie dokladnie mieszkasz jesli wolno spytac? Przejdz na watek 'Mamy z Croydon i okolic' - tam jest nas troszke wiecej.
Pozdrawiam

reklama
MiśkaT miło spotkać ziomalkę ;-)
Ja od dobrego poł roku jestem w Portsmouth
od tego czasu w Polsce nie byłam
i ze względy na to, ze są koszmarne terminy na paszport dla dzieci jeszcze pewnie ładnych pare miesięcy w Polsce nie będę...

...może jednak kiedyś uda nam się spotkać u Sowy na kawce :tak:;-)
narazie plan mam taki, żeby w połowie września zawitać do Bydzi ale to na 90%.

A gdyby któraś z Was drogie mamy z UK miała plan pojechać nad morze do Portsmouth to koniecznie dajcie wcześniej znać :-)
bardzo jestem Was ciekawa, fajnie by było poplotkować w realu :happy:

Kobitki udanej niedzieli świątecznej :-)

a to z naszego stołu:

img028popr6dj1.jpg

Do góry