Hej Kobietki,ale dzis pogoda zminna na tej wyspie idze szalu dostac z ta pogoda do tego nigdy sie tu nie przyzwyczaje,to juz chyba mania,co ranek patrze w okno i jak zaweje przyniesie rone zmiany pogodowe,rozstraja mnie to nerwowo,ale coz trzeba z tym zyc.
Niewiem jak wy,ale ja juz rozpoczelam moje jesienne ziewanie i tak bedzie az do wiosny co roku to samo przezywam,jeszcze jak nie bylam w ciazy to mnie dobijalo,kady pytal czy jestem zmeczona,bo ZIEWAM,ja oczywiscie nie bylam,ale poprostu ta pogoda tak na mnie wplywa,na was tez????????????
Maruska urlopujesz sie,ale ci fajow

dpoczywaj ile mozesz

Wiesz ostatnio przygladalm sie twojemu zdieciu i bardzo przypominasz mi moja znajoma,Sliczna dziewczyna z ciebie

A ja synek w kraju,pewnie cieszy sie miec dziadkow blisko siebie ;D
Tema to fakt,ze wszystko w Londynie drogie i kosztuje,zycze abyscie znalezli jak najlepsze rozwiazanie wszych spraw i nie zmartwiaj sie za duzo,mysl pozytywnie,ze bedzie DOBRZE.A co do rozlaki to fakt jest trudno,mojego kochanego nie ma tydzien i ja juz nie moge sie doczekac jak wroci.Jeszcze jedzie sam autem i sie boje o niego,czytalam na necie ostatnio duzo wypadkow na autostradach

ale musze myslec pozytywnie,Ty rowniez moja droga
Gosiex no bez pracy ja tez bym nie wytrzymala,nie usiedzial na miejscu,wiec Dziewczyny my jestesmy Kobietki pracujace,rzadnej pracy sie nie boja ;D ;D ;D
Ok uciekam odwiedzic znajoma,wlasnie wrocila z Polski,tu niedziela wiec sam w domku nie bede siedziec

Milej NIEDZIELI,POZDRAWIAM