• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

A tu Jej Wysokosc Julia na swoim "tronie" razem ze swoimi ulubionymi balonikami :)
p916000156ie.jpg

reklama
Ivonek, jaka ta Twoja corcia jest sliczna, przeslodka ;D
My tez musimy wybrac sie niebawem na male zakupy dla dziewczat, ale jak na razie kase musze na to uzbierac :( Niebawem powinni nam przyznac child benefit, wiec chociaz na pampersy starczy.
Powiem wam dziewczyny, ze czasami sie zastanawiam nad propozycja moich rodzicow, aby zostawic na troche maluchy u nich, a ja do pracy, aby zaoszczedzic troche grosza. Serce mnie boli na sama mysl o rozstaniu, ale jak nie bedzie innego wyjscia ::) :(

Witajcie dziewczyny!!
Wczoraj usg potwierdzilo moja ciaze, to zupelny poczatek- 5 tydzien. Mam mnostwo watpliwosci, co robic, czy prowadzic te ciaze tutaj, czy rodzic w Polsce itp. Martwie sie o strone finansowa, bowiem legalna prace zaczelam bedac w pierwszych tygodniach ciazy, z tego co wyczytalam w necie,nie bedzie mi przyslugiwal maciezynski. Bede sie odzywala i meczyla Was pytaniami, ok? Pozdawiam!

Aniubaniu dzieki serdeczne za mile slowa :) Nawet sie nie obejrzysz jak twoje panny beda juz same biegaly.Ten czas tak szybko leci.A widac to szczegolnie patrzac na dzieci.
Tremo ja rodzilam w Polsce wiec nie pomoge ci bardzo jak bedziesz miala jaakies pytania o porod tutaj.Ale mysle, ze reszta dziewczyn chetnie ci pomoze.Poza tym poczytaj wczesniejsze wiadomosci jest tam mase rzeczy na tematy,ktore cie interesuja.

Ja wlasnie jem kolacje.Baczek sie uspal a ja mam chwilke wolnego.Zaraz ide sie wykapie i spac.Jakos ta pogoda wplywa na mnie sennie.
Pozdrawiam Was mamuski ;)

Wiecie nie jestem pewna co do tej wróżby. Trzeba sprawdzić w jakim wieku zaszło się ciąży, ja niby miałam jeszcze 24,ale za miesiąc skończyłam 25!!! Więc jeśli liczyć,że miałam 24 to dziewczynka a jak 25 to chłopiec, zakręcone to to ;D

Hej Kobiewtki,ale fajowo tloczno sie zrobilo,a ja jak zwykle wyminelam sie z wami :-[
Ivonek twoja corcia jest piekna,cudowny ma usmiech
WITAM SERDECZNIE TREME NA NASZYM FORUM ;D ;D ;D Gratuluje fasolki,niech rosnie zdrowo,a tobie zycze spokojnej ciazy ;)

aniabania oj wierze,ze rostanie z dziewczynkami bylo by ciezkie i trudne,ale moze dasz rade jakos to pogodzic,mam nadziej,ze znajdziej jak najlepsze dla siebie i malenstw rozwiazanie ;)

Piszecie dziewczyny o zakupach i powiem wam ,ze ja tez bym juz chcial,nie moge sie doczekac,co widze sklep z ciuszkami dla malenstw nie moge sie powstrzymac aby nie wejsc i chociarz nie poogladac.Moj pierwszy skan mam na tydzien w piatek,juz nie moge sie doczekac jak zobacze moje slonko poraz pierwszy,maz wraca we wtorek wiec sie podwujnie ciesze,ze bedziemy mogli isc razem,a z polzna mam sie zobaczyc pod koniec pazdziernika.
Wlasnie dzisiaj z internetu sciaglam forme o mieszkanie socjalne,ebdziemy sie starac,mam nadziej,ze dostaniemy,duzo nam by to pomoglo:)
A co do tej wrozby to wiadomo na wszystko nalezy patrzyc z przymrozeniem oka,ale tak jak pislam duzo moim znajomym sie sprawdzilo,zobaczymy jak to bedzie z nami ::)
ok uciekam lulu,kolorowych snow zycze,
papatki ;)

Ivonek sliczna jest ta Twoja cora taka rozesmiana i ma sliczne oczka.

Trema witaj w naszym gronie i GRATULACJE!!!Czy bedziesz rodzic tu czy w Polsce to decyzja nalezy tylko do Ciebie.

Aniubaniu napewno nie bedzie latwo zostawic Twoich malenstw,ale jak to bedzie najlepsze wyjscie to dobrze ze beda pod dobra opieka,milo ze strony Twoich rodzicow ze chca pomoc.

Gosiex szczerze to sie nad tym nie zastanawilam wzielam pod uwage rok a nie miesiace,ale teraz nie jestem pewna.

Maxim Fajnie ze Twoj maz bedzie mogl byc z Toba podczas scanu to naprawde super przezycie.Powodzenia z mieszkaniem

Wiecie dziewczyny przeczytałam NAJDURNIEJSZY artykuł w życiu, w polskim "Wprost", że dzieci urodzone w maju, mają dużą szansę urodzić się z stwardnieniem rozsianym, i takie tam, sama mam termin na maj, myslałam ,że tą cholerną gazetę rozszarpię. Podobno przyczyna tkwi w tym, że jak się chodzi w ciąży w zimie to ze względu na niewystarczającą ilość słońca i coś tam jeszcze sa takie problemy. Wrrrrrrrr jak oni mogą takie rzeczy wypisywać? Idioci! http://wprost.pl/ar/?O=81041 - to link do tego artykułu, każdy miesiąć jest opisany.

Czesc Dziewczyny.
Jak wasze nastroje z rana?U mnie jest lepiej bo sloneczko dzis swieci :)
Dziekuje za mile slowa o mojej coreczce.Jest naprawde naszym wielkim szczesciem!!!I jest taka pocieszna.
Gosiex ja bym ci radzila nie czytac takich bzdurnych artykulow.Moze i jest w nich jakas racja ale w twoim stanie czytaj lepiej jakies rozrywkowe newsy a nie takie dolujace rzeczy.Nie zamartwiaj sie na zapas.Twoj dzidzius na pewno bedzie zdrowym maluszkiem a twoje martwienie sie takimi pierdulami nie sluzy ani jemu ani tobie.
Poczytaj sobie ten artykul http://www.polki.wp.pl/kat,1676,wid,7086304,wiadomosc.html i na pewno zrobi ci sie milej.
Aniubaniu a jak twoje dziewczynki?Nie maja juz katarku?Jest lepiej?
Pozdrawiam ;)

reklama
Witam drogie kolezanki,sloneczko zaswiecilo,ale milo,od razu na twarz pojawil sie usmiech,ale nie jest w sumie za cieplo,w domku troche marzne,a niestety mam tylko piecyki elektryczne,ktore zjadaja mase produ ::)
Co do artukulu przeczytalam i troche jestem zdegustowana,ale nie bede sie przejmowac takimi sprawami,wiec Gosiex,nie zamartwiaj sie i nie denerwuj ;)
Dzieki Lwica,mam nadziej,ze dojdzie do skutku zalatwienie mieszkanka ;D
Iwonek mialam pytac,bedziesz chcialam mala poslac tutaj do przedszkola,bo te sprawy trzeba zalatwiac na dlugo przed,a listy czasmi oczekujacych sa dlugie,dziwny maja tu system i ciagle malo jest miejsc,a dzieci coraz wiecej,powinni otworzyc wiecje takich miejsc,bo nie kazdego stac na prywatne,a fajnie jak malenstwo chociaz na 2h spedzi troche czasu z rowiesnikami ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry