Hej Kobiewtki,ale fajowo tloczno sie zrobilo,a ja jak zwykle wyminelam sie z wami :-[
Ivonek twoja corcia jest piekna,cudowny ma usmiech
WITAM SERDECZNIE
TREME NA NASZYM FORUM ;D ;D ;D Gratuluje fasolki,niech rosnie zdrowo,a tobie zycze spokojnej ciazy
aniabania oj wierze,ze rostanie z dziewczynkami bylo by ciezkie i trudne,ale moze dasz rade jakos to pogodzic,mam nadziej,ze znajdziej jak najlepsze dla siebie i malenstw rozwiazanie
Piszecie dziewczyny o zakupach i powiem wam ,ze ja tez bym juz chcial,nie moge sie doczekac,co widze sklep z ciuszkami dla malenstw nie moge sie powstrzymac aby nie wejsc i chociarz nie poogladac.Moj pierwszy skan mam na tydzien w piatek,juz nie moge sie doczekac jak zobacze moje slonko poraz pierwszy,maz wraca we wtorek wiec sie podwujnie ciesze,ze bedziemy mogli isc razem,a z polzna mam sie zobaczyc pod koniec pazdziernika.
Wlasnie dzisiaj z internetu sciaglam forme o mieszkanie socjalne,ebdziemy sie starac,mam nadziej,ze dostaniemy,duzo nam by to pomoglo

A co do tej wrozby to wiadomo na wszystko nalezy patrzyc z przymrozeniem oka,ale tak jak pislam duzo moim znajomym sie sprawdzilo,zobaczymy jak to bedzie z nami :

ok uciekam lulu,kolorowych snow zycze,
papatki