reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej kobitki:-D
U nas sloneczko, chociaz mrozek, ale przebisniegi mi zakwitly pieknie w ogrodku. Chyba naprawde idzie wiosna.
Dla wszystkich choraczkow duzo zdrowka zycze !!!
Mala-gorzatka28- ale sliczne to zdjecie, mamusia i coreczka:-) Miodzio!!!
Mamuska79- no mysle ze nie opuszcze Was tak szybko, no chyba zeby cos sie stalo tfu tfu. Czytalam troszke o Twoim bablu, ale maly zdolniacha, dobrze ze taki uparty. Trzymam kciuki za dalsze postepy no i za udana operacje, takie sliczne nozki musza byc zdrowe !!!
Buziaczek- gratuluje zabkow u Blaneczki. Widzialam zdjecia, ale slodko sie usmiecha. A co do Walentynek, no akurat mamy spotkanie paszportowe w ten dzien na 16.40, wiec nie sadze zebysmy w nastrojach dobrych wrocili he he No ale jesli byloby inaczej to moze wyciagne moj stroik, ktory czeka na specjalne okazje, juz nie pamietam kiedy ostatnio mialam go na sobie...to stroj pokojóweczki:-D
Maxin- zdroweczka dla Stokrotki:-)
Tygrysek235- witam nowa mamusie, bo jeszcze sie nie poznalysmy:-)
Pinka25- co tam slychac u mamusi i malej slicznotki?
Olcia23- widzialam fotki Benjego, ale podrosl, taki kawaler!!! I jakiego fajnego ma kolege, szkoda ze z moim Adriankiem sie nie poznali, pewnie by sztame trzymali przeciwko upierdliwym mamom he he:-D

Ja juz po kawce, ide jakies porzadki w szufladzie zrobic z bielizna i pranko poskladac ... Milego dzionka

reklama
oj dziewczyny powiedzcie mi skad tyle pomyslow w tak malych glowkach?moj juz dzisiaj szaleje bo goraczki nie ma a i katar mniejszy to nadrabia zaleglosci...
sprzatalam dzisiaj w kuchni i co chwila zerkalam co ten szatan robi..jak zwykle robil"pranie"(wkladal do pralki wszystko co pod reke mu sie nawinelo" wiec bylam zadowolona ze moge spokojnie co nieco w domku zrobic...nagle cos cicho a za chwile z salonu slysze "am,am" zagladam ....a moje kochane dziecko wyciagnelo z szafki swoj deserek,znalazlo lyzeczke i...karmilo swojego bucika...:-D...nie mialam sily sie zloscic tylko wybuchnelam smiechem...upaparany caly razemz wlosami(bo sam tez jadl) ale jaki szczesliwy...:-)
w tej chwili bucik nadaje sie tylko do prania...Dawid zreszta tez;-):-)....
niestety nie zdazylam zrobic zdjecia :-(bo jak zobaczyl ze ide do pokoju to pobiegl za mna zebym mu raczki wytarla...

co on jeszcze wymysli???strach sie bac...

justyna.w witam milo mi.faktycznie jakos jeszcze nie bylo okazji...

uciekam jakis obiadek zrobic...

Pobudka!!!Witam z Kawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I zabieram sie za sprzatanie -tescie dzis przyjezdzaja;-)
wczoraj niewiele co zrobilam bo i po co jak maly rozrabiaka brudzi wszystko co posprzatam:angry:

ok milego dzionka !!!nie wiem jak u was ale u nas wieje jak nie wiem:szok:

justyna w.-oj tak milutko by bylo gdyby mogli sie razem pobawic,i pewnie dali by nam popalic!Widze ze Benji czuje sie jak w raju przy dzieciach,dlatego ciesze sie ze od kwietnia zacznie przeczkole ,fakt ze 2 razy tyg po 2,5 godz ale dla niego niezla rozrywka,a i z jezykim sie bardziej oswoi

pozdrowionka

Witam z kawką

Olcia23 u nas też strasznie wieje i zaczyna padać, dzisiaj chyba będą zabawy tylko w domu:-(. A Ty dzisiaj gości masz,super,a pączki też już są?
Tygrysek235 wow, to faktycznie skąd te pociechy mają takie pomysły, uśmiałam się - taka wyograźnia :-D
Mala_goradka wkońcu nam się pokazałaś,super z Ciebie babka:tak:, ślicznie razem wyglądacie.

Dzisiaj najwyraźniej zabawy domowe się szykują, mam nadzieje że jutro będzie bardziej przyjazna pogoda, by spokojnie dojechać na spotkanko.

Miłego dzionka

no to zeby wam sie nie nudzilo;-):-p zdjecia z ostatniego weekendu

Załączniki

• 006.JPG
    006.JPG
    44,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 012.JPG
    012.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 029.JPG
    029.JPG
    60,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 031.JPG
    031.JPG
    55,7 KB · Wyświetleń: 41
  • 048.JPG
    048.JPG
    46,1 KB · Wyświetleń: 34
witam wszystkich. u nas tez pada i troche wieje.ale pogoda a juz tak cieplutko bylo przez trzy dni.
Katarzyna s ostatnio pytalas jakiej pracy bede szukac sorki ze dopiero teraz odpisuje ale mialam napisac i wylecialo mi z glowy.Narazie sama nie wiem na poczatek to moze obojetnie co aby podszkolic jezyk bo az tak dobrze nie jest.ale jeszcze mam troche czasu poki Natan nie skonczy roku.jestesmy tu sami z mezem i narazie to nie mialabym z nimi co zrobic.moze mame bym sciagnela tu do nas.
Olcia ja tez zawsze sprzatam na ostatni dzien jak ktos ma przyjechac bo jak sprzatne to i tak kolin zawsze gdzies cos nabroji.fajne fotki.
tygrysek moj synus tez miewal i miewa rozne pomyslyogos tzreba bylo nakarmic.dziewczynki karmia lalki a chlopcy tez chca kogos karmic.hihi:-)
Buziaczku ja tez juz zaczynam wymyslac co z walentynkami ale jaksos jeszcze pomyslu nie mam.

ok zmykam sorki jak znowu komus nie odpisalam.ale moj malutki urwisek juz sie budzi.i tak to juz jest
Papatki

Olcia23- fajnie ze maly bedzie mial kontakt z dziecmi. Niestety moj Adrian ma dopiero 16 miesiecy i na przedszkole sie jeszcze nie kwalifikuje. Super fotki, ale chlopak Ci rosnie :-)
Izka- powiedz jak Ty dajesz rade z dwojka dzieci? I to sama bez pomocy? Podziwiam !! I jeszcze do pracy chcesz isc, super !!!:-)

A gdzie reszta babeczek?? Znowu zastoj??
Buziaki i milego dzionka.

jestesmy, jestesmy...dzisiaj tylko czytalam w wolnych chwilach bo zachcialo mi sie krokietow na obiad a troche roboty przy tym.....co do sprzatania:ja tez zawsze na ostatnia chwile bo po pol godziny i tak juz nic nie widac:-)...a w niedziele tesciowa przyjezdza-trzeba to mieszkanie do stanu uzywalnosci doprowadzic;-) zaczelam juz zmywac z dywanu wszelkie jedzonko Dawida, reszta jutro, no i firanki musze wyprac(tylko kto je powiesi?)...a koncowe porzadki to w sobote wieczorem...
ooo i koniec pisania-Dawid wstal
pa!

reklama
Hejka
ale tu spokojnie, chyba ta pogoda przygnębiła...
w takie dni jak dzisiaj nic ciekawego się nie dzieje, tylko szkraby dają więcej popalić bo i im jest nudno. Dzisiaj tylko wymyślałam różne zabawy ale najbardziej podobał się taniec :-D.
Jutro pewnie tu nie zajrze bo idziemy na spotkanko( już nie mogę się doczekać by Was spotkać) i po powrocie pewnie padne :-D.

Uciekam zrobić parę rzeczy i spać, Kolorowych Snów

Do góry