Mamuśka79
Fanka BB :)
moniaIcolinek ja zawsze kąpie o 18.30, mleko i spać. O 19.00-19.30 już śpi. W tej chwili nie budzi mi się już na mleko ale zdarza mu się przebudzić bo śniło mu się coś lub chce mu się pić i śpi w tej chhwili już do 9.00-10.00( w takiem przedziale
). Myślę że przyjdzie moment że i Twój Skarb prześpi nockę. Fajna sprawa chrzciny, mimo że tyle załatwiania ale zjeżdża się rodzinka i jest sympatycznie. Poza tym dziewczyno korzystaj na maxa z małej wolności, ja po każdej kąpieli, jak już tylko zanął Szkrabek wybierałam się z M so znajomych, knajpek, kina itd.
). Myślę że przyjdzie moment że i Twój Skarb prześpi nockę. Fajna sprawa chrzciny, mimo że tyle załatwiania ale zjeżdża się rodzinka i jest sympatycznie. Poza tym dziewczyno korzystaj na maxa z małej wolności, ja po każdej kąpieli, jak już tylko zanął Szkrabek wybierałam się z M so znajomych, knajpek, kina itd.
hohoho kiedy ja sie tego doczekam
Do picia daje malej herbatki Hippa, i soczki Hippa ale rozcienczam je woda :-) Samej wody przegotowanej jej nie dawalam 
(to jest jedyny sposob jak ona zasypia)... i zawsze sobie mialczala i zasypiala a teraz to sie rzuca na boki, raz na lewy, raz na prawy, raz mnie chwyta za reke, potem szarpie, puszcza, potem lapie mnie za koszule, warczy jak bulterier
i mysle tez zeby nic jej sie nie stalo od tego rzucania 

az zasypia blogim,dlugim snem i budzi sie z usmiechem i gada w lozeczku z samego rana zeby mnie obudzic
haha