reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc babeczki mała spi wiec mam chwilke:-)
jutro jedziemy do londynu złożyc dokumenty w sprawie paszportu mam nadzieje ze wszytko pójdzie ok :tak:dzis wiec bieganina pakowanie itp.itd wczoraj sterta prania na mnie czekała i prasowania:-(juz myslałam ze nigdy nie skoncze:-D musielismy isc małej zrobic foto do fotografa bo w domu sie nie dało:no:waliła takie miny ze szok fotografowi jakos sie udało po wielu próbach:-) ale ma lekko otwarta buzke i zdjecie jest troszke za duze beda musieli je dociac myslicie ze sie przyczepią?pokaze wam

Załączniki

• SL730540.jpg
    SL730540.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 32
reklama
witam z kawką:happy2:, zrobiłam obiadek, Karolinka śpi, więc w końcu mogę odpocząć przy kawie:tak:, u nas wszystko dobrze, na szczęście wszystkie choróbska omijają nas szerokim łukiem
ostatnio już porządnie wzieliśmy się za trening nocnikowy, niestety jak narazie z róznym skutkiem :-p
pogoda niestety nie za fajna, w piątek nawet spadł śnieg :baffled:
Nie chcę za bardzo narzekać, ale chyba nasi sąsiedzi nas nie lubią, ostatnio połamali nam trochę płot ( tzn dzieciaki sąsiadów ), czego nie rozumiem, bo przecież jak niszczą nam płot to równocznie przecież swój niszczą:baffled:. Wczoraj natomiast ktoś nam rzucił w auto jajkami:wściekła/y:, na szczęście trafili w oponę, więc szkód jako tako nie ma, no ale sam fakt:no: a przecież my im nigdy nic złego nie zrobiliśmy:confused:

pozdrawiam, przepraszam, że nie odpisuję Wam , ale tak dawno mnie tu nie było, że ciężko mi się połapać
życzę zdrówka:tak:

kurcze wysłało mi no....... wsztstkim choruszkom zyczym duzo zdrówka:-):-) nowe fotki rozrabiaki na blogu w galerii zapraszamy

Hej Laski ja na chwilke ...wiem zaniedbuje Was ale jakos nie moge sie zebrac . Cale dnie posiwecam malej kruszynie ktora juz bardzo duzo potrafi ...:tak:
Wczoraj spala u Dziadkow a My odsypialismy nocki i relaxowalismy sie cisza...ciezko bylo sie rozstac ..mnie az lzy polecialy ze nie bedzie jej z nami no ale wiedzialam ze wroci dzis w poludnie mimo wszystkooo....ciezko bylo!!
:-D
Blaneczka juz znakomicie siedzi, raczkuje w bardzo szybkim czasie...chodzi za mna wszedzie. wstaje wspina sie i dzis pierwszy raz sama wspiela sie i stala na nozkach oparta o lezaczek ...ja w szoku bylam :szok:trzymalam rece tylko by ja zlapac w raie czgo ustala ponad minute ...naprawde moze nie uwierzycie ale jest tak silna ....jeszcze dw tyg temu byla lezacym bobasem a teraz w mega tempie pokazuje co potrafi. obnizylismy az lozeczko:-p bo strach ja zostawic. wyzdrowila ai nadrabia zaleglosci fizyczne ...:tak:
Po za tym juz coraz blizej do przeprowadzki szukamy intensywnie mieszkanka ...ale kiepskie sa oferty bo przebrane wszytsko..:no::wściekła/y:ciezko znalesc :-(
Noi chyba zmieniamy autko ....na vauxhala astre z 2005 roku z konca 2005, mamy wypatrzona czarna sliczna 5 drzwiowa, bo nasza corsa jest juz za mala na nasza rodzinke :-pma dotrzec do Northampton w nastepny poniedzialek mamy ja ogladac jak sie nam spodoba to wymieniamy :tak:
No to chyba tyle pochwalilam sie :-p:zawstydzona/y: i zmykam hahaha ale jestem skromna co :-p:zawstydzona/y::sorry2: sorry ...

Pozdrawiam papap

Witam,
ja tylko na chwilkę, przygotowuję wszystko co potrzebne będzie mi do szpitala. Robiłam pranie, zakupy... Jutro rano idziemy do GP, muszę na razie pomyśleć o jakieś antykoncepcji a wieczorem idziemy już do szpitala. Mam sporo do zabrania, ciuszki, pieluszki, butelek, kremów, deserków, zabawek itd, chyba wielką torbę podróżniczą wezmę :-D, i coś niecoś dla siebie, bo będę przy nim przez cały okres pobytu w szpitalu, czyli gdzieś do niedzieli. Także na parę dni Was opuszczę. Strasznie się denerwuję , boję sie jak mały zniesie gips, jakby nie było ograniczy on jego ruchy, gdyby jeszcze nie umiał, sam siadać, raczkować i wstawać, a on to ma już opanowane a tu nagle takie utrudnienie ( gips po same krocze) ...
Przepraszam za moje smutne pisanie... i przepraszam że nie odpisuję do każdej, ale mam głowę pełną różnymi myślami.
Życzę miłej nocki, może uda mi się jutro tu na chwilkę jeszcze zajrzeć.

Mamuska79 powodzenia wszpitalu-trzymajcie sie tam.maly na pewno jakos zniesie to utrudnienie...
Buziaczek1626 my tez w zeszlym tygodniu zmienilismy auto...(ja tez\ sie pochwale:-):tak:).przesiedlismy sie z golfa 3 do passata z 99r..troche wiecej miejsca i wygodniej:-)...

U nas od niedzieli jest mama Lukasza-maly nie daje jej zyc...a jak tak sie balam ze jej nie pozna i nie bedzie chcial do niej isc..ale mam luzy...az jakos tak dziwnie...:-D

pozdrowienia dla wszystkich

Mamuśka ja również trzymam kciuki, dacie radę, nie martw się na zapas :tak:
trzymajcie się, pozdrawiamy :happy2::happy2::happy2:

reklama
Mamuska-Buziaczki dla was oboje,Trzymamy kciuki!!!Wszystko bedzie dobrze!!!
Krystianek da rade,a pomysl ten trudniejszy okres szybko zleci a on bedzie mial zdrowa nozke!!!!:-):-):-) Ale dopiero da ci popalic!haha

Do góry