tygrysek235
mama Dawidka
witam!ale ja mam fajnie..od niedzieli prawie nie czuje ze mam dziecko bo maly prawie caly czas z babcia:-)..a rozpieszczony bedzie ze hej!ale jakie to super uczucie...zawsze tylko mama a teraz mama to w awaryjnych sytuacjach....moge sobie troche psychicznie odpoczac....ale mi fajnie:-)...wszystkim zycze takiego odpoczynku..
katarzyna_s dopiero dzis przeczytalam o goraczce Twojej coreczki.biedna mala...ale dobrze ze juz przeszlo....u nas jeszcze nigdy takiej wysokiej goraczki nie bylo-ja to bym chyba panikowala i jakbym nie mogla zbic temperatury to za uszy mojego do szpitala z malym bym ciagnela...
ech ja to jednak panikara chyba jestem...to tak jak z porodem-bylam pewna ze to ja bede spokojna ale jakmi wody w domu odeszly to wyszlo ze to ja w miejscu iusiedziec nie moge i nie wiem co ze soba zrobic...tak to juz jest...
ok.ja mykam spac bo Dawid od kilku dni znowu cos wczesnie wstaje a ja sie rano dobudzic nie moge przez godzine...a kawy nie moge pic:-(
Pozdrowienia dla wszystkich i dobrej nocki..pa
katarzyna_s dopiero dzis przeczytalam o goraczce Twojej coreczki.biedna mala...ale dobrze ze juz przeszlo....u nas jeszcze nigdy takiej wysokiej goraczki nie bylo-ja to bym chyba panikowala i jakbym nie mogla zbic temperatury to za uszy mojego do szpitala z malym bym ciagnela...
ech ja to jednak panikara chyba jestem...to tak jak z porodem-bylam pewna ze to ja bede spokojna ale jakmi wody w domu odeszly to wyszlo ze to ja w miejscu iusiedziec nie moge i nie wiem co ze soba zrobic...tak to juz jest...
ok.ja mykam spac bo Dawid od kilku dni znowu cos wczesnie wstaje a ja sie rano dobudzic nie moge przez godzine...a kawy nie moge pic:-(
Pozdrowienia dla wszystkich i dobrej nocki..pa

, ja niestety nie jestem z tych okolic, mam nadzieje, że będzie Wam tutaj dobrze, napewno szybko się zadomowicie

, takie leniuchowanie na pewno dużo Ci da.
. Tak bardzo się martwiłam jak on sobie da rade teraz z siadaniem, wstawaniem a on zachowuje się jakby nic nie miał na nodze
opuchlizna juz zeszła naszczęscie ,płacze sliny pełno w buzce nie nadąże wycierac marudzi ma lekką temperaturkę nie ma apetytu za bardzo zastanawiam sie czy ten drugi obok sie nie szykuje??? strasznie mi jej żal ale co mam zrobic podaje nurofen calpol na zmiane smaruje mascią zabawiam spiewam tancze gryzaczki daje no juz wszystko ale to tylko na chwilke działa mam nadzieje ze z wszystkimi zębami tak nie bedzie bo sie chyba wykoncze
....