reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Melduje sie z rana :-D

A no nudy na bb gdy tylko slonko wychodzi :-p tak jest za kazdym razem kobitki.

Kurcza mam prolbema babeczki.

Moja mala od kilku tygodni ma "problemy" ze spaniem w lozeczku. Cala noc wali nogami po szczebelkach a co za tym idzie my tez nie spimy. Budzi sie kilkakrotnie w nocy. Zazwyczaj sie wscieka gdyz brak miejsca doprowadza ja do pasji. Chcac sie odwrocic w lozeczku na jeden lub drugi bok wali nogami po szczebelkach bo brakuje jej miejsca na nogi :-( .Nie ma mowy o obroceniu sie na brzuszek- a to bardzo lubi... -wtedy budzi sie z rykiem ...
Wiem ze to nie dobre rozwiazanie - ale spie z nia na lozku od dwoch dni i ze tak powiem "spi jak zabita" No jestem zalamana :(

Jeszcze do tego dzis ma przyjsc wlasciciel...a jakos nie mam ochoty ogladac jego geby ... wiecie jak to jest kazdy jest kochany jak nic nie musi a jak sie chce zeby cos zrobil, wylozyl na cos kase to zaczynaja sie schody, czuje ze dzis bedzie goraco...
Ah, ostatnio wogole humor mi nie dopisuje :-(

PINKA - tez masz szczescie z ta opaseczka. Przetrzasnelam u nas wszytskie sklepy- i nadal przetrzasam- plus internet za tymi opaskami i nigdzie ich nie ma :szok: czemu? Przeciez one sa slodkie :tak:

Lece cos wszamac

reklama
Ah PINKA minelysmy sie postami...az myslalam ze bede pierwsza :-D

Nastka nadal ma tylko 2 zebole :-) i nic chyba sie nie szykuje bo nic nie widac ;-) Widze ze twoja jest pojadaczem gazet jak Nastka :-D Nastunia tez kiwa na NIE czasem to mam wrazenie ze zaraz buchnie do tylu bo az zaczyna sie kiwac tak macha :-D a jak wrzeszcy jak jej sie cos zabierze, a jak jej sie dotyka cos czym ona jest mega zajeta to tak odpycha moja reke ze hej !
Moja @ naszczescie nie daje znac po sobie...jakby jej nie bylo :szok: a przed ciaza "skrobalam sciany z bolu" i bezmala "chodzilam na czworaka" i zadne tabletki nie pomagaly. Wspolczuje ci.
A chodzenie ? Uwilbia sie przemieszczac na nogach - ale do raczkowania nadal sie nie garnie :-( - takze plecy mi pekaja bo ona by tylko chodzila i chodzila

Ja juz jestem zdązylam jeszcze małą nakarmic i uspac no i teraz kawusia i ciacho:-):-)

Gosia- moja za raczki to smiga twardo tylko sama jeszcze sie boi hi hi :-):-) a co do spania natki to moze jakis miekki kojec jej kupisz?? z miekkimi bokami? moze bedzie wiekszy...albo porostu mala zmieniła zdnie woli spac na lozu z rodzicami:-):tak:
tak jak moja juz nie chce spac w łózeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odwidzialo sie jej a ja juz nie mam siły jej uczyc...........
och te dzieci...

kochane dziewczyny do niektórych z was pisalam już o sprawie na priv ale to za dlugo trwa pisanie do każdej o tym samym wiec postanowiłam napisac tu mam nadzieje ze sie nie obrazicie:-):-)

Zapewne niektóre z was słyszały o Zosi Nowak dziewczynce z chorym serduszkiem jezeli nie to podaje linka do strony Zosi poczytajcie i pomóżcie naprawde warto:tak::tak:
.:: Strona Zosi Nowak
ja sama pomagam jak tylko moge........a chodzi tutaj o:
-ubranka od romiaru 68 w góre....bluzeczki rajstopki body spiochy spodnie skarpetki itp (wiec jezeli ktoras z was ma niepotrzrebne ciuszki to napewno Zosia sie nie pogniewa:tak::-))
-kosmetyki: pampersy chusteczki kremy itp....mleko

Apeluje do osób które chciały by choc troszke przyczynic sie do pomocy piszcie do mnie na priv podam wam adres pod który mozna wysylac paczuszki...

dziekuje z góry w imieniu rodziców Zosi:-)

Witam drogie Panie! co racja to racja - dzieciaki rosna i czas wolny wraz z tym sie kurczy...u nas tez tak jest...dobrze ze Dawid dzisiaj gzeczny bo ja tez mam @ i umieram..ile mozna wziac tabletek?cholera i tak juz sie nafaszerowalam a dalej zgieta w pol chodze...obiadek to sie chyba sam mmusi dzisiaj zrobic a i ze spacerku nici bo najchetniej caly dzien przelezalabym w lozku...Na dodatek wczoraj obliczylam sobie ze za miesiac jak bedziemy jechac do PL autem to tez bede miala @ koszmar juz mi sie odechcialo tej jazdy...
takze Pinka nie jestes sama...
Mala- gorzatko u nas Dawid spal z nami do pol roku, potem przenioslam go do lozeczka...od czasu jak wrocilismy z PL nie przesypia calej nocy w lozeczku tylko budzi sie czasami o 4 czsami o 6 i juz nie zasnie u siebie tyko musze go do nas brac jesli chce jeszcze spac...Najlepsze jest to ze jak tylko go do nas poloze to sekunda i spi...jak sama nie zasne to go spowrotem przekladam do lozeczka i uz jest ok...nie wiem czemu tak jest ale juz mam tego dosc....ech te dzieciaczki....

Tgrysku- probowalam juz tej metody, ale dziala do momentu gdy nie chce sie przewrocic :( a ja wstaje i wstaje...

Pinka- wiec mala tez z wami spi ? masz sprintera w domku ;)

Hej dziewczyny!
Ale fajnie sie sprezylyscie!:-)

U nas slonce!Choc z rana bylo dziwnie:baffled:(nijak).
Benus byl w przedszkolu-nie plakal-bardzo zadowolony-mowi ze "pani jest cool",czyli musza byc fajne.

Jesli chodzi o nocki to u nas wieczny cyrk,na sile zasypia u siebie-ze mna:-(.
A potem tak jak tygrysek mowila nad ranem do nas,ale ostatnio juz sie skonczylo-przykladam glowe na moment z nim i spi dalej.Tylko potem -tak jak dzis-jak budzi sie z 3 czy 4 razy to masakra!!!!Chodze jak zombi...

Nasprzatalam sie dzisiaj:szok:(nawet Besia do jego pokoju nie wpuszczam bo zaraz bedzie to samo)hihi

A moj lobuz dzisiaj buntuje sie na calego:
*obiadu nie!on chce loda!
*jak mowi daj poczytam ci ta ksiazeczke -nie ta inna ,a "ta" walnal o podloge:wściekła/y:
* i drze sie ze chce loda albo (oczywiscie-mleko),ja ze po obiedzie to ten jeszcze glosniej:angry:

Nie chce juz mu klapsa dawac bo to na niego nie dziala:errr:

Wiec zaczelam (od dzis) sadzanie na schodku i powiedzialam ze nie wstanie jak mnie nie przeprosi i sie uspokoji -boze to dla niego gorsze bylo niz klaps-siedzial tam chyba z 10 mni-uparciuch,ale w koncu przeprosil,a teraz zasnal z tego placzu.

Takze u nas Meksyk...

Milego popoludnia -i wytrwania dla tych co maja @

Witam,
ja na chwileczkę, jesteśmy w pl. Byliśmy już nad jeziorem, Krystianek uwielbia się plukać i bawić w piasku :-)...
Jak znajdę chwilkę to napiszę więcej.
Przepraszam że nie odpisuje :zawstydzona/y:
Pozdrawiamy :-)

No prosze Buziaczek narzekal ze pusto , nudno, ze nikt nie pisze i go nie ma caly dzien ...wracaj do nas i to z Blania...:-p

Olcia - ojej alez u was sie dzieje :rofl2: :rofl2: Kurcze jak pomysle ze byc moze bede miec takie "zombiowe" noce i dnie tak dlugo to az mi sie goraco robi :szok:
A Benio jak potrafi pokazac "co potrafi"... ale co bardzo dobre w tym wszytskim to to ze Pani z przedszkola jest COOL :-D

reklama
Buziaczek to w polandii sie bawi na weselichu hehe:-):-)

Gosia-tak mala spi z nami w łozku:-:)-:)-:)-:)-( ja wlasnie nie moge zasnac duszno jakos wiec zeszłam na doł na kompa moja panna rzuca sie po wyrku juz nie raz bym przez nia spadła hehe:tak::-D
marudziła dzis caly dzien powód KIEł:-) wreszcie sie wyżyna szpikulec juz czuc wiec jazda bedzie przez kilka dni:baffled::baffled::baffled:

wy juz pewnie spicie:-)

Do góry