reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej laseczki! a tu jak zwykle cisza w weekend...Mala-gorzatka to widze ze u Was wielka impreza sie szykuje:-)
Buziaczku Dawid bzl ubranz w jeansy (nie ma yadnych eleganckich spodni niestety wyrosl z tych co mial) i granatowa koszule w paski...pokoj w ktorym byla imprezka byl przystrojony balonami+ nie kombinowalam za wiele ale za to te urodzinz chce zrobic bardziej uroczyste.. teraz juz wiecej rozumie i wiem ze sie bedzie cieszyl...
My dzisiaj bzlismy za miastem na tak ywanym lonie natury...maly troche pobiegal a teraz biega ode mnie do L. ktory mecy oglada ( wczesniej ogladal F1 ale na to i ja zerkalam jednym okiem a na meczu to bzm zasnela...)
buziaki

reklama
hej dziewczyny piekna pogoda nareszcie tatko z córcia na sapcerku a ja własnie skonczylam prasowac prac i sprzatac i teraz chwila odpoczynku;-)

widze ze temat roczku na tapecie...jak jeszcze tak szczegółowo nie myslałam nad tym ale wiem jedno ze napewno przyjecie bedzie kamerowane i niezapomniane aby potem niunia miała co oglondac:-):tak::tak:a my wspominac:-D a i napewno bedzie msza przed uroczystościa w podziekowaniu za zdrowa niunke;-))))))

Gosia -ja te opaske kupowała w Swansea Market to jest taki bazar u nas bo nigdzie indziej nie moglam dostac:no: teraz tez tam kupie na jej roczek

to ja mykam na lezaczek póki jeszcze nie wrocili:-):-):-)
miłego dnia babeczki

Szkoda ze mieszkam tak daleko ,:-(

Dziewczyny mam pytanie do was ,a własciwie do mam które maja mieszkanie socjalne ,czy z councilu ,jak przychodza sprawdzać jak sie mieszka ,na co zwracaja uwagę ,o co sie pytaja ,do nas przychodza w czwartek :szok:

sciagnełam podanie z internetu ,wysłałm ,i w ciągu trzech dni dostałam odpowiedz ze w czwartek przychodza do nas ogladac:confused:nie sadziłam ze tak im to szybko pójdzie .Moze jakies rady ,zeby zwiekszyc nasze szanse...

Z góry wielkie dzieki za wszelkie podpowiedzi

hejka ale tu cichutko wszystkie chyba plażuja he he no a ja znow sama zostalam niunia z tatkiem na spacer wyszła wiec chwila leniuchowania :-):-):-)

Neolia- ja tez nie mam mieszkan z Councilu ale moja znajoma ma i z tego co mówiła to sprawdzali wszystko począwszy od zarobków/przeliczali dochód na osobe:tak: p warunki mieszkaniowe typu ilosc pokoi na ilosc osób,grzyb wysokosc opłat itp generalnie musi byc źle zeby mieszkanie z Ccouncilu dostac :-D :-D chociaz nie wiem po co im taki wywiady skoro sami w wiekszosci przypadków daja mieszkania w opłakanym stanie do remontu:crazy: no ale ja za nimi nie nadążam:no::no: powodzenia.

a treszta babeczek to co meldowac sie raz raz

Witam Wszystkie Mamusie. Mam Pytanie W Sprawie Tych Mieszkań Socjalnych. Myślałam że Tylko Council Przyznaje Mieszkania To Gdzie Jeszcze Można Sie Starać? Dzieki Za Pomoc.

Ja składałam w housing association, dokładnie w HOUSING EXECUTIVE.
słyszałm że te mieszkania sa w lepszym stanie ,nieraz całkiem nowe ,ale nie mozna ich wykupic na własność

reklama
Ja składałam w housing association, dokładnie w HOUSING EXECUTIVE.
słyszałm że te mieszkania sa w lepszym stanie ,nieraz całkiem nowe ,ale nie mozna ich wykupic na własność
noelia DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŹ ALE MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO SKĄD BRAŁAŚ PODANIE , ZNASZ MOŻE STRONE INTERNETOWĄ? Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

Do góry