Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale dzis postaram sie nadrobic
Bron Boze bez!
No i jakos miesiac temu kupilismy nakladke na kibelek i stopien i tak lezal sobie bo Nika raz siadla na poczatku i juz nie bardzo chciala wiecej
Tez podobalo Jej sie siadanie na nakladce ale na krzeselku!Ale juz z postepem,bo nago
No i pewnego pieknego dnia sama chciala na kibelek i czekala az zdejmiemy pielusie i siadla...I tak od czasu do czasu chce sama.Ja Jej nie zmuszam,bo widze,ze sama zacznie wiec czekam...
:-)Ale za to dzien w dzien juz teraz myje sama raczki przystawiajac sobie stopien do umywalki i jest taaaaaaaaaaaaaaaaakie szczescie ze woda zmywa mydelko w piance z raczek

Moja mala tez ok 4-5 do Nas przychodzi,bo powiem szczerze,ze juz sie mamuska rozleniwila i mi sie po prostu nie chce walczyc tak wczesnie zeby spala u siebie
A zwlaszcza,ze jak kilka razy probowalam to ZAWSZE budzila sie na dobre i zasypiala o 9 rano!!!!!!!!!!!
Nika tez pokazuje rogi i klaps narazie pomaga,ale wiadomo -stosuje go tylko w extremalnych wypadkach:-(Narazie pomaga jak Ja biore blisko i klekam,zeby mnie widziala i trzymam i gadam i gadam i gadam i gadam..........ze zle robi i nie wolno i ma tu stac i mnie sluchac...To woli sie przytulic niz tak wysluchiwac i jest grzeczna....Oczywiscie na ok minute
CIERPLIWOSCI BOZE DAJ NAM MAMUSIOM!
;-)
:-)
I idziemy na wczesnoporanny spacerek i plac zabaw.HURAAA!Zbiera sie na deszcz i licze,ze skonczy sie tym zbieraniu i nie spadnie.....MILEGO DZIONKA!
jakis koszmar !

stwierdziłam ze kiedys z tego wyrosnie mam nadzieje ze to potrwa do roczku potem bedzie mądrzejsza i jakoś jej to wytłumacze sama nie wiem no ale na pewno wiecznie z nami sapc nie bedzie chciala sama moze w koncu stwierdzi ze tak jest niewygodnie;-) mam taką cicha nadzieje

pierwsze to wiadomo człowiek lata jak ze sraczka a ona potem nas w obroty biorą
a my biedne poradzic sobie nie umiemy

a mialo padac po poludniu 
.
- ale moze to nie jest blad jesli chodzi o Twoje czy moje dziecko. Najgorzej jest jak czlowiek sie naczyta co my mamy NIEPOWINNYSMY, CZEGO NAM NIE WOLNO ROBIC, JAK POSTEPOWAC ITD i ciagle darzenie do perfekcji...to jest moim zdaniem glowny blad ktory robia mamy. Najwazniejsze jest "czuc" swoje dziecko.
ja wiem ze ona lubi sie tulic byc przy mnie siedziec mi na kolanach,widze ze wtedy jest szczesliwa bo tak słodko macha nozkami
i opowiada po swojemu.....
i tak dlugo bedzie za mną chodziła póki jeje nie wezme
i ja wiem ze tu zawiniłam bo jak byla mala to ciągle ja brałam nawet jak spokojnie sobie lezala no i teraz mam za swoje
jednym slowen rozpusiclam wlasne dziecko hehe