reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

a teraz widzisz??/

Załączniki

• miska.jpg
    miska.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 41
reklama
No no, Pinka, śliczna ta sukieneczka!

Sewa, mam info, co do kasy za zajmowanie się maluchami. Jedna z moich znajomych, Angielka, bierze 5 funtów za godzinę. Ja myślę, że piąteczka za godzinę, to całkiem przyzwoita kwota...

syla dzieki wielkie za info :tak:

Pinka ale piekna gwiada z Twojej cory :tak: sukieneczka sliczna :tak:

Michaga ja tez fotek nie widzialam :baffled: czyzby to moja praworecznosc :-D;-)

mala-gorzatka a moze sol fizjologiczna z NIVEA uda Ci sie kupic bez recepty.... no calkiem powariowali :szok:

Padam dzis na twarz, nic specjalnego nie robilam, a zmeczona jestem okrutnie.... dobrze, ze zaraz 20:00 kapiel malego i wolnosc..... wyciagam nogi i poogladam cos w TV

dziekuje dziewczynki

Sewa -ty bedziesz odpoczywala a ja musze posprzatac dzis na dole bo jutro znów prasowanie a ze caly dzien baki zbijalam to wieczorem musze nadgonic

...a ja zdecydowałam się dziś, że lecę do Polski na kilka dni :rofl2: Mąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!! :happy:

Wita was padnieta mucha :-D,

No ja nie wiem kochaniutkie, ale wydaje mi sie ze macie brzydka pogode i caly dzien kompy otwarte bo piszecie jak oszalale :-D Ale to DOBRZE :tak:

Tak sobie dzien obmyslilam PLAN :-D Jak Moj przyleci to zrobie sobie wole. Zapakuje mu Nastusie, pieluszki i reszte babilotow na caly dzien i wysle ich do tesciowej na calyyyyy dzien :tak: Powtorze to kilka razy :-D A niech sie nacieszy corcia :-D:-D:-D

Martuchaaa- zbieram ci prasowanie ;-) kupka coraz wieksza

Dobranoc mamuski.... i caluski dla pociech

...a ja zdecydowałam się dziś, że lecę do Polski na kilka dni :rofl2: Mąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!! :happy:

no to super kochana wypoczniesz sobie troszke;-)

Gosia- padnieta much zacny palnik sie szykuje a co niech ojciec wie ze ma córke a dziadkowie wnuczke hehe

ja zaraz myje podloge i ide pod prysznic.........a potem kimonko;-)

Ja tez lece, ale w przyszla srode. Dni normalnie juz odliczam....:tak:
Pinka- ale masz zapal do roboty na sam wieczor. Usiadz kobieto , odpocznij. :-)

reklama
alex3meyer, no to super, że lecisz do Polski. a na długo?

Pinka, kochana, ano odpocznę sobie troszkę w tej naszej Polszy. A Ty bierz prysznic i uciekaj na zasłużony odpoczynek.

Ja też już dziś uciekam. Wieczór spędziłam w pojedynkę, zrobiłam sobie salon piękności: peeling, maseczka, manicure, pedicure, ojojoj :happy: Przejrzę jeszcze katalog z Avon i idę spać.

Dobranoc. Życzę wszystkim mamom kolorowych snów. Pa pa. Do jutra :-)

Do góry