Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sukieneczka sliczna 
czyzby to moja praworecznosc
;-)
;-)
Mąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!! 
,
Ale to DOBRZE
Jak Moj przyleci to zrobie sobie wole. Zapakuje mu Nastusie, pieluszki i reszte babilotow na caly dzien i wysle ich do tesciowej na calyyyyy dzien
Powtorze to kilka razy
A niech sie nacieszy corcia 

...a ja zdecydowałam się dziś, że lecę do Polski na kilka dniMąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!!
![]()
...a ja zdecydowałam się dziś, że lecę do Polski na kilka dniMąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!!
![]()

Przejrzę jeszcze katalog z Avon i idę spać.