reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Heyka :-)

Martucha widzę, że też jesteś fanką Na Wspólnej :-) - ja od początku oglądam ten serial i muszę powiedzieć, że wciągnął mnie na maksa. Niestety nie wiem co się działo w ostatnich 3 odcinkach, ale nadrobię w sobotę.

A ja ostatnio jakaś taka przemęczona jestem :-( To pewnie ta nadchodząca jesień, która jest już tuż za rogiem :sorry2: Martucha, Tobie to pozazdrościć pogody.
Mała coraz bardziej się wspina po meblach, dziś obniżyliśmy łóżeczko na najniższy poziom, co by nam nasz aniołek z niego czasem nie wypadł...

Pinka śliczną fotkę sobie wkleiłaś ;-)

Oki, uciekam do łóżeczka. Dobranoc kobitki.

reklama
witam z rana!!
Pinka tez wlasnie mialam pisac ze paseczki i kropeczki no i wy oczywiscie wygladacie bombowo na fotce urodzinowej;-)

Gosia no to niezle w tej przychodni, u nas jak poszlam z Nikiem przy wirusie zoladkowym o 11 rano to powiedzieli ze na ten dzien przyjec brak i mam przyjsc za 2 dni:angry::angry:
a niby nowa fajna przychodnia i 4 lekarzy:szok::baffled:

syla ja jestem strasznie serialowa:-D:-D ogladam wszystko jak leci po kolei, teraz jak podlaczalismy na nowej chatce cyfrowke to obowiazkowo musial byc jeszcze pakiet z fox life bo uwielbiam gotowe na wszystko i jeszcze kilka:-)

z pogoda to faktycznie ladnie u nas(odpukac) do pon ciagle okolo 20stopni i zero deszczu zapowiadaja takze korzystamy(moj maly juz z babcia na spacerku:sorry2:)a ja komp oczywiscie ... ok lece chociaz posprzatac:rofl2:

Ho ho ho

ja tu zerkam i prosze obudziły sie spiace królewny ze snu NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Moje drogie dziekuje za miłe slowa o foteczce w prawdzie nie jest az tak cudna no ale co tam hihi

jak by któras sie dzis nudziła to do mnie zapraszam mam prasowanie pakowanie sprzatanie dzis w planach co z tego wyjdzie to nie wiem :tak::tak::tak::tak:bo jak narazie mam lenia
Martuchaa- my do polski lecimy tylko na 2 tygodnie 27 wracamy spowrotem;-);-)
Gosia- niom mała sie budzi niestety sama nie wiem kiedy zacznie cale noce przesypiac:confused::confused::confused::confused::confused:
Syla- heh ja tez oglądam na wspólnej i wszystkie inne seriale:-D:-D:-D
a oglondasz YOU CAN DANCE?????? wczoraj myslałam ze sie posikam taki był smieszny:tak::tak::tak:
kasia- no wlasnie nic ty tu nam nie piszesz cicho jakos jestes a my tu bardziej sie niecierpliwimy niz ty

ok mykam na inne wateczki
bay

Witam sie i ja.Oczywiscie z kawka.

Mamusia Blaneczki no własnie co ty sie tak obijasz,nie piszesz do Nas i forum przygasa.:-)

Pinka ja tez przez pare dni miałam pobudke o 1 w nocy.Dzis było lepiej po dopiero o 5.40.Mam nadzieje ze tak zostanie.
A ta waga to wiesz powiem ci że on był duzy jak był w wieku naszych małych pociech.Zaraz po roczku wazył 11400 bo akurat sprawdzałam w Pl teraz jak bylismy.Ale wcale po nim nie widac te 20kg.

Gosia no ja tak miałam z poprzednia przychodnia,ze jak Kolin zachorowwał to sobie szłam i babka zawsze mówiła ze mam usiasc i poczekac.ale sie wizelas za sprzatanie,aż zapomnieliscie o szczepieniu.Widze ze masz już ochote na drugiego bobaska.

Katarzynka s no własnie jak tez czekam na nowinki.
I trzymam kciuki.

Martucha teraz sie wydalo dlaczego Cie czasami nie ma,:-D
A ty sie na seriale zapatrzysz i zapominasz o BB.
Żartowałam oczywiscie ja tez oglądam NA WSPÓLNEJ i TERAZ ALBO NIGDY.Ja to lubie ogladac te wszystkie programy rozrywkowe.

Witam :-)
Mala-Gorzatka - no niestety, tak to mam z tym moim Oliwierem.Kiedys spal ladnie, budzil sie raz, trwalo to tak do 3 miesiaca. Potem mu przeszlo i budzil sie 2 razy, pozniej 3 razy, a teraz eh.... szkoda slow. Ale ze jeszcze karmie piersia, to nawet mi to tak nie przeszkadza, bo w nocy to jedyna okazja, zeby troche possal tego cyca, bo w dzien juz mu nie daje, niech je jakies konkretne jedzenie.Zalezy mi zeby jeszcze troche podkarmic ta piersia, wiec co mam robic, wstaje w tej nocy kilka razy....

Dzisiaj u nas ladnie, wiec pewnie za chwile jakis spacerek bedzie. Milego dnia wszystkim :-)

Witam :-)
Mala-Gorzatka - no niestety, tak to mam z tym moim Oliwierem.Kiedys spal ladnie, budzil sie raz, trwalo to tak do 3 miesiaca. Potem mu przeszlo i budzil sie 2 razy, pozniej 3 razy, a teraz eh.... szkoda slow. Ale ze jeszcze karmie piersia, to nawet mi to tak nie przeszkadza, bo w nocy to jedyna okazja, zeby troche possal tego cyca, bo w dzien juz mu nie daje, niech je jakies konkretne jedzenie.Zalezy mi zeby jeszcze troche podkarmic ta piersia, wiec co mam robic, wstaje w tej nocy kilka razy....

Dzisiaj u nas ladnie, wiec pewnie za chwile jakis spacerek bedzie. Milego dnia wszystkim :-)

hej dziewczyny :) mam pytanie : czy nie zna ktoras jakiegos leku, czopkow lub syropkow ktore mozna kupic w angielskich aptekach na zatwardzenie u bobaska????
prosze o odpowiedz jesli ktos sie orientuje :) dziekuje z gory razem z Nicolcia :)

Ostatnia edycja:
alex dzieci budza sie zazwyczaj do dwoch latek w nocy(mama miala tak ze mna, moja kumpela z corcia:tak:), moj mial tak jak Nastka ze budzil sie o dziwo tylko raz na cyca a tak to przesypial cala noc...jak troche podrosnie i przesuniesz go na jedna drzemke to powinien przesypiac wiecej ale to dopiero za jakies pol roku minimum;-)tak mi sie wydaje bo moj Niko do 15 miesiecy mial 2 drzemki dziennie a pozniej jedna dluzsza i teraz spi od 20 do 8 rano:tak:no i bardzo dobrze ze karmisz piersia:tak:ja karmilam do 9 miesiaca a to zawsze najbardziej wartosciowe jedzonko dla didzi:-)

21kasia ja za bardzo nie poradze bo my przy zatwardzeniach zawsze korzystalismy z suszonych sliwek w sloiczkow - niezawodne:-) do tej pory mam ich zapas i w razie czego zawsze podaje:tak:wydaje mi sie ze tak lepiej niz lekami, musisz sprobowac;-)

Pinka you can dance tez ogladalam i tez nie moglam normalnie, teraz te odcinki sa najlepsze:-D:-D:-D

ok lece prostowac wloski poki maly spi i ogladac supernianie w miedzyczasie:-p

Pinka minęłyśmy się ja tez lubie oglądac You can dance, wczoraj też sie smiałam.Pakowanie zostaw na potem:-):-):-).Ja to zawsze pakuje jak maluchy spia bo tak to połowe bym zostawiła,:-)a pewnie znalazłabym troche niepotrzebnyxh rzeczy.:-D

Alexno z czasem zacznie przesypiac całe noce,a przed spaniem też mu dajesz cyca czy butle?

21kasia21 no niestety nie pomoge bo nie mam takich problemów.jak straszy był mały i miał raz zatwardzenie to dalam mu zwykłego czopka na gorączke.Ale to było w PL,a tu nawet nie wiem czy mozna czopki kupic.Moje dzieciaki jedza codziennie jabłka,wiec nawet nie wiem czy to ten czopek pomógł wtedy czy moze jabłuszka.

reklama
A u nas pół dnia już tak ładnie było,a teraz leje tak że brak słów.
A ja wpadam znowu bo zapomniałam sie pochwalić.Pisałam wczoraj, że mały daje już sie prowadzać za rączke.A dzis pusciłam go i przeszedł sam 6 kroczków i dopiero upadł na pupe.A jak wstał to znwou złapałam go za rączke i jak zaczął iść to go pusciłam i znowu przeszedł z 5 kroczków.Moze zacznie juz chodzic w najbliższych dniach.

Do góry