PINKA25
mama razy DWA;-)
Izka- gratki dla małego zobaczysz juz niedlugo bedzie smigał jak szalony:-):-):-)
a ja juz prawie posprzatałam teraz mam chwile przerwy bo dziecko mi zasneło wiec nie sprzatam tylko odpoczywam heeh:-):-):-)i zajadam sie eklerkiem

jeszcze tylko poodkurzam podłogi pomyje poprasuje odmroze jedna lodówke(druga jutro) no i spakuje sie i mozna powiedziec ze mam wszystko zrobione bo jutro chce sie soba zajac

i wczesnie spac połozyc bo w nocy trzeba wstac i do polandii;-);-);-)
a ja juz prawie posprzatałam teraz mam chwile przerwy bo dziecko mi zasneło wiec nie sprzatam tylko odpoczywam heeh:-):-):-)i zajadam sie eklerkiem

jeszcze tylko poodkurzam podłogi pomyje poprasuje odmroze jedna lodówke(druga jutro) no i spakuje sie i mozna powiedziec ze mam wszystko zrobione bo jutro chce sie soba zajac

i wczesnie spac połozyc bo w nocy trzeba wstac i do polandii;-);-);-)
moze zamiast szukac czegos z medycznych rzeczy,sprobuj wlasnie sliweczek albo duzej ilosci wody po prostu.generalnie zawsze to zdrowsze niz jakikolwiek lek;-)
Ale nic wiecej nie wiedziala
Ale dziekujhe za zainteresowanie,kochane jestescie

Pozniej mowilismy,ze tak nie wolno,ale dosc ostrym tonem,tlumaczylismy i przynudzalismy
W koncu sama przychodzila,zeby ''zagadac'',ze niby juz ok jest....M natomiast delikatnie sie staral,tulic i tlumaczyc,to ZAWSZE obrywal od Niki
I tak zostalo,ze jak sami zostaja to M zawsze ma jkis klopot,bo mala szalu dostaje i Go nie chce sluchac.A u mnie jest spokoj,bo wie,ze mama ostrzej zareaguje.Przykro to czytac,ale taka jest niestsety prawda.Rzucala mi sie na placach zabaw i wyginala w wozku i darla sie ajkbym Ja ze skory obdzierala