reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

i ja witam z rana, jak zwykle od rana sprzatam;-)

Gosia a podajesz jej jacznice?? u nas na drugie sniadania sa zawsze parowki albo jajecznica na masełku ze szczypiorkiem i szynka - mały uwielbia:tak:

ok zmykam własnie na II sniadanko hehe, do pozniej!!

reklama
Martuchaa a Ty gdzie dokladniej w UK mieszkasz??

12471.png

Madzia737 a ja mam inne doswiadczenia zwozkiem , bo ja zawsze wozek mialam do momentu dojscia do schodow samolotu, a jak wysiadalam z samolotu to juz lezal przy samolocie i czekal na nas. Wiec nie moglam narzekac, gdyz bardzo mi to ulatwilo podroz z Filipem :)

12471.png

Iwoneczka my w uk jestesmy od prawie 3 lat a teraz jestem w pl od marca, ostatnio juz to pisalam wiec rozpisywac sie nie bede, jak chcesz to sie cofnij kilka stron:-):-D:-D
w kazdym razie moj synus zlamal bardzo powaznie noge...
ale wczesniej tez latalam do pl srednio co 2 miesiace wiec bylam troche tu troche tam:tak: na swieta w uk bylam tylko raz - jak bylam w ciazy i by mnie nie wpuscili do samolotu:-D:sorry2:

a wy od kiedy na wyspach??:cool2:

Martuchaa oki cofne sie :) a my jestesmy dopiero ok 2 miesiecy :) wiec niezbyt dlugo:)) oj nie wiedzialam o nozce Nicolaska;) to zyczymy powrotu do zdrowka :) malej Nicolaskowej nozce :*** FILIP z ciocia Iwonka :)

12471.png

Iwoneczka dziekujemy bardzo - juz jest calkiem ok(od złamania w zeszlym tygodniu mineło poł roku) chociaz kontrole jeszcze mamy:-(
a wy zaklimatyzowaliscie sie juz troche?

my po pacerku, musimy zakupic kalosze na dniach bo Niko zadnej kaluzy nie odpusci:sorry2: lece zrobic podwieczorek i herbatke z cytryna, zajrze wieczorkiem;-)

reklama
Witam kochane mamy!!!
Mam na imię Agnieszka i pochodzę z Iławy(Polska) ale od marca tego roku mieszkam z mężem i naszym synkiem Alankiem w Anglii.Jestem mamą grudniową 2006 choć mój synek urodził się 01.01.2007 :-)Tak przeglądalam sobie forum i znalazłam was kochane mamy,widzę że świetnie sobie radzicie,wasze pociechy są śliczne,zdrowe i duże a to najważniejsze.Życzę wam drogie mamy i waszym dzieciom wszystkiego dobrego:-Dpozdrawiam

Do góry