reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc mamuski!
Ale sie ostatnio rozpisujecie,ze nie nadazam za Wami:sorry2:
Witam nowe mamuski bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U Nas powolutku,mala jakos rozstroila sobie oststio plan dnia i drzemke ma od 17 do 19-20:szok:I wtedy zasypia ok 23-24:szok:Probujemy jakos Ja przestawic,al narazie lipa:zawstydzona/y:
W weekend bylismy na farmie i karmilismy zwierzatka i Weronika sama brala ziarenka na raczke i dawala zeby kurki sobie dziobaly i karmila lamy i kozy z raczki-dawala im marchewki:tak::tak:BRADZO POLECAMY bo po prostu az sie lezka krecila w oku jak wyciagala lapke do krowki i konika zeby je glaskac:-)
Po prostu suuuper!Do tego place zabaw i smiecholadn w restauracji,wiec spokojnie moglismy zjesc sobie,a mala szalala:-D
A w sobote w Regens Park caly dzien i Nika sama wchodzila na ogromna(ok 2.5m wysokosci:szok:)zjerzdzalnie i slizgiem w dol i nie chciala za nic w swiecie wracac do domu:-DDopiero galka loda w rozku Ja przekonala:-D:-D
Co do drugiej dzidzi to mam w ten czwartek przyspieszony scan,bo mam brazowe uplawy:-:)-:)-(Dzwonilam w pierwszym odruchu do prywatnego gina i okazalo sie,ze usg+wizyta kosztuja teraz 100£!!!!:szok::wściekła/y:Wiec poszlam po rozum do glowy i zarejestrowalam sie do mojego lekarza prowadzacego w gp a On szybciutko pierwszy wolny appoitment na usg w szpitalu:tak:trafilam na super lekarza,z reszta ja tu na gp i szpital nie narzekam;-)
Tak wiec trzymajcie kciuki w czwartek o 8:45:sorry2:
Lece zjesc kolacyjke teraz i przebudzic moja myszke bo cos sama nie chce wstac:dry:

reklama
hey dziewczyny :-)
ja dopiero teraz, bo cały dzień mnie praktycznie w domu nie było. ze spotkania, na spotkanie, a potem jeszcze zakupy, także BUSY dziś było. byłam dziś z mała między innymi na takim spotkaniu, gdzie dzieciaki się bawią i poznają jakieś nowe rzeczy, dziś np. mogły się bawić makaronem spaghetti zafarbowanym na czerwono. pierwszy raz byłam, ale było super :) na pewno będę małaątam zabierać. no i przy okazji dowiedziałam się, że są tu w okolicach polskie mamy, które też się spotykają na polish morning coffe! WOW! spotkanie ma być we wtorek, już nie mogę się doczekać :tak::tak::tak:

Mala-gorzatka, super to co piszesz o tym jak mała mówi TATA do każdego faceta, he he :-) no i, że non stop MAMA... super!!! :tak::tak::tak: co do śniadanek nie pomogę, bo ja jeszcze karmię piersią, więc póki co to mała tylko kaszka rano, potem jakiś owoc lub biszkopcik, no i cycuś. Ale jajecznica brzmi nieźle, tak jak Martucha proponuje.

Martucha widziałam dziś fajne polarkowe pajacyki w ASDA.

A Wam dziewczyny jak minął dzionek? Co dziś ciekawego robiłyście?
Katarzynka s
, jak tam po weekendzie, taki fajny się zapowiadał?

Czesc
Ja podobnie, caly dzis dzien zalatana, bo pogoda swietna. Teraz mam chwile, to jestem na kompie i nadrabiam zaleglosci ;-):tak:
Acha, witam nowe mamy :-):-)

Syla- zazdroszcze, ze bedziesz sie spotykala z innymi polskimi mamami, kurcze tez bym tu chciala kogos znac...

ojojoj, a ja znowu przegapiłam jedną stronę w czytaniu, jaka ze mnie gapa :zawstydzona/y:
katarzynka s, ja pytam Cię o weekend, a Ty już to ładnie opisałaś, sorki :zawstydzona/y: to super, że weekend się udał, a w jakiej miejscowości znalazłaś to magiczne miejsce?
no i nieźle z tym spaniem się porobiło...:sorry2:

buziaczku - a no teraz to by sie chlopczyk przydal:tak:ale jak bedzie dziewczynka to tez fajnie,wiadomo;-)byle zdrowiutkie:tak::-)oj,sorki-z rozpedu jakos tak mi Twoj nick zostal,nie moge sie odzwyczaic:-Dale Blania rosnie!rety!szok normalnie jaka duzza panna juz!!!:tak:
syla-zazdroszcze takich spotkanek,ja jakos nie moge sie wbic w taki 'zestaw polskich mam' gdzies w okolicy,a angielskie jakies takie bardziej zamkniete,trudniej sie z nimi zgrac:baffled:
a farma to w bedfordshire,luton:tak:: www.woodsidefarm.co.uk - jak pisalam -POLECAM GORRRRRRRRRRRACO!!!!

alex, tak, Oliwka śpi. Ja też chyba zaraz pójdę, bo padam z nóg dzisiaj.

katarzynka dzięki za namiary, dla nas to troszkę daleko, ale może wybierzemy się tam w przyszłe lato, jak mała już będzie troszkę większa (zaraz wejdę na tą stronkę i zobaczę co to takiego). trzymam kciuki za czwartkowe USG i nie martw się na zapas.

reklama
Do góry