• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
olcia juz tez zaglosowalam, jak beda slawni to niech nie zapomna o nas(jakas dedykacja na koncercie;-)) szkoda ze nie moge odsluchac bo nie mam sterownikow na tym kompie:wściekła/y:a co w ogole u was? nie widzialam cie ostatnio tutaj:no:

syla dzieki - jestes niezastapiona;-):-D

lece robic kolacje, kapac malego i pozniej zajrze choc pewnie wszystkie beda u can dance ogladac:-D:-D

Hejka :-)
I co? Juz wszyscy spac poszli?

Ja dopiero sie przy malym wyrobilam, jakos dzis nie mogl usnac.
A poza tym nuda. Nawet dzis nic specjalnego nie robilismy. Bylam na spacerku, ale tylko godzinke, pogoda w sumie fajna, ale jakos tak wyszlo, ze prawie caly dzien przesiedzialam.
Milego wieczorku i nocki :-)

Witam :)
To sie witam z ranka :)
Jak wam cos powiem to padniecie. Wczoraj z mezusiem bbcielismy Filipowi pierwszy raz wloski ( znaczy sie maszynka). Gora poszla blyskawicznie bo w 10 min sie uwinelismy, a jak moj maz zaczal scinac tyl to Filip sie obuzyl, uciekal i ciagle pokazywal na maszynke i krecil glowk nie nie nie i sciecie tylu zajelo nam az godz :) ale byscie widzialy jak on teraz wyglada jak maly gangster bo Maciej go chyba troszke za krotko go scial :)
Ale ile przy tym frajdy mielismy masakra :)

Witam i ja z rana :-)

No to pokazuj zdiecia Iwoneczka- posmiejemy sie :-D:-D:-D

Ja to prawdopodobnie nie bede musiala obcinac Olivierowi wloskow , bo po prostu ich nie ma. Tzn jakies tam 3 piorka, ale....

A jak dzis samopoczucie u wszystkich?

Milego dnia :-)

reklama
alex3meyer QRDE nie mam aparatu bo pozyczylismy... ale na dniach zrobie i pokaze masakra normalnie :) a Filipek mial juz tak dlugie ze zrobilam mu 2 kitki i wygladal jak dziewwuszka :)
A twoje malenstwo ile ma??:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry