reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witamale sie narobiło widze ze same nowe mamy okupuja watek UK????WITAM WSZYSTKIE;-)przepraszam za styl pisania ale Tesciowej komp jest z epoki kamienia łupanego wiec tak to wyglada niestety;-(do UK wracamy we wtorek wiec w srode napisze juz ze swojego kompa nareszcie!!!!!!!!!!!!!!u małej wykryli grzyby w układzie pokarmowym i bakterie w moczu wuiec seria leków jest zajebista co do alergii to jest super bo udało mi sie ja prawie zwalczyc w chwili obecnej mała jeszcze nie moze jesc soi,selera ryżu ale to nie taki problem...........dieta działa cuda.........reszte wam opowiem jak wrocepozdrawiam wszystkie i miłego dnia

Nie zdazylam niestety nadrboic zaleglosci,a tu tyle nowych stron.... Ale sie rozpisujecie:)))))))))

Pamietam jak spedzam cala ciaze na forum- tez nie moglam sie oderwac od komp-razem zd ziewczynami przezywalysmy kazda chwile ...

Teraz coraz wiecej obowiazko i nie ma czasu tyle siedziec, a tak bym chciala wdrazyc sie w tematy... ;)

Kasiu ja rowniez trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze!!!

No to uciekam gotowac obiadek i konczyc prasowanie, dopki moje Aniolki spia ;)

Pinka tylko nic o roczku nie napisalas!!!!!!!;-):-)

ja tez witam dziewczyny!!

kasia nie przejmuj sie, bedzie dobrze!! tez z calego serca trzymam kciuki za ciebie i fasolke!!:tak:

a ja przyszłam sie pochwalic bo dostalam dzis prace w banku!!! zaczynam 1.10, narazie na okres probny 3 miesiace!! no zobaczymy jak to bedzie, ekipa wydaje sie byc fajna:tak: tyle ze wiaze sie to z tym ze w najblizszym czasie do uk sie nie wybieram:no:no ale cos kosztem czegos - strasznie chcialam sie oderwac od bycia kurą domowa:-D

ok zmykam robic obiadek poki maly spi;-)

reklama
Do góry