reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam serdecznie!!!
Gusia,Malagorzatka - no wlasnie sola robilam niedziele i poniedzialek i nic,pozniej na zmiane herbatka i nic...no,moze na tyle pomoglo,ze po przebudzeniu mogla oczko otworzyc bo tak miala sklejone ropka:-(a te kropelki to juz antybiotyk wiec chyba sama sol juz by nie pomogla,jakas paskudna infekcja sie przypaletala:crazy:Ale wiecie co?Bylismy w Wacky Warehouse 2dni przed sama choroba oczka i dzieciak biegal z takim okiem cieknacym!!!!!!!!:wściekła/y:I wogole 3/4 dzieci kaszlalo i zasmarkane,my z M az sie trzeslismy z nerwow!Ja sie staram do dzieci z Nika nie chodzic jak chora jest:no:

My dzis jak M wroci to standardowo na placyk zabaw i na zakupki,ide tatusiowi na prezent winyli szukac:tak:Jak macie na sprzedanie jakies stare polskie winyle to chetnie kupie:-);-)W Oxfamach dostane tylko zagraniczne,choc moze i polskie sie trafia, Greenford to dzielnica Polakow wiec moze mnie zaskocza:-D

Rety!SZOK!Moja Nika obudzial sie kolo mnie w lozku ok 8 i pomarudzila,ale Ja przytulilam izasnela....I NADAL SPI!!!!!!!!!!!!!To mi juz sie nie chce i wstalam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Katarzyna Dzieci bardzo szybko łapią cos od innych człowiek się stara uważać, a wystarczy puścić pocieche wśród inne dzieci i już coś złapie no ale izolowac dziecka nie wolno tylko mogłyby inne mamy też uważać, a tak chore puszczają do przedszkola czy szkoły bo myślą katarek to nic złego, a moja jak miała katar to tak się męczyła teraz odganiam wszystkich kto kicha czy ma nawet nie winny katarek:-)

WITAM
Katarzynka to rzeczywiscie jakas infekcja.Moze rumiankiem jeszcze przetrzyj:-)
widze ze wszystkie juz na spacerach.
Konradek jeszcze drzemie.jak wstanie to zje zupke i tez brykamy.troszke w nocy poplakiwal.ach te zabki:szok::szok:

Witam :-)
My jeszcze nie na spacerku, dzis jakos nie moge sie wygrzebac...:no::baffled::sorry2:
Olivier sobie drzemie i dopiero jak sie obudzi to gdzies wyskoczymy...Bylo szaro- buro, ale zrobilo sie ladnie, wiec trzeba korzystac :tak:

Jaki to sie lobuz z niego robi..?:crazy: Dzis wywrocil miske psa z woda :wściekła/y::wściekła/y: wiec mialam troche sprzatania z rana. :crazy: A mowilam mu pare razy, ze nie wolno, bo juz widzialam, co sie swieci, a na chwile sie odwrocilam i on chlust.... po calej kuchni....:wściekła/y::crazy:

Witam i ja u nas tez słonecznie.My juz po spacerku,po przedszkolu zachaczylismy o plac zabaw i chlopaki wyszli z niego nie za czysci.Wiec przyszlismy do domu sie przebrac i zaraz na szczepienie lecimy.Tylko ten mały mi zasnał i musze go przełozyc jakims ci=udem do wozka tylko za nim zniose go na doł to on juz sie obudzi.

Alex to twoj juz zaczyna tez kombinowac widze jak moj.Ja jak mowie ze nie wolno to wiem ze i tak to zrobi.Dzis 4 razy mu mowilam ze nie wolno dotykac kompa to w koncu wzial ksiazeczke i usiadł jak najblizej kompa.jak zobaczył ze nie zwracam uwagi to ciach reke wyciagnał i wyłaczył komputer mężowi.

Miska T pewnie ze bedzie dobrze zdrowka zycze .

Katarzynka moj Kolin ma 4 lata a jak mam mu wpuscic krople czy do nosa czy ucha to panikuje.jak mieli ostatnio katar jak widzieli ze ide z buteleczkami to sie chowali po kątach.:-)

My juz tez po spacerku, maly spi a ja gotuje rosolek! troche nas przewialo bo wiatr u nas dzisiaj straszny!!! teraz sie grzeje termoforkiem, a glownie moje biedna jajniki! rozmawialm wczoraj ze swoim lekarzem w Polsce i jestem troche uspokojona, teraz musze sie uporac z katarem!
A co do dzieci, to mnie tu od poczatku razilo ze chore , zasmarkane dzieci prowadza do przedszkola, sklepow no i gdzie sie tylko da!!! dla nich to normalne, tak jak nienoszenie czapki jak jest zimno, ja tego niepochwalam, ale im to nieprzeszkadza jak widac!

witam.troche tu cicho dzisiaj:szok:
Miska tak tu rzeczywistosc.ostatnio widzialam babe trzymala dziewczynke ojk 5 mies byla ubrana-kurtka,czapka ale bose nozki:szok::szok::szok:miala wrecz sine stopki:angry::angry:juz chcialam jej cos powiedziec:angry:biedne te dzieci sa tu:pozniej wszystko wyjdzie.krzywde im robia:dry:
Gusia no rzeczywiscie dzielna ta twoja Laura:-):tak::tak:moj Konradek tak plakal przy ostatniej:no::no:biedulek
ok uciekam tez juz.dobrej nocki:wink:u mnie ciekawe czy znow bedzie placz:dry:mysle ze mu sie przebija juz zabek:tak:ma kreseczke ale nie da sobie sprawdzic:angry::angry:papatki

Zgadzam sie z tym ze te matki tu w UK, to kompletnie swoich dzieci nie umieja ubrac...:tak::tak:. Ja tez juz wielokrotnie widzialam dzieciaczki na bose stopki, a mamy przeciez listopad, a nie lipiec...:no::no::no:

Gusia- brawo dla Laury! Dzielna dziewczynka. Moj zawsze ryczy...:tak::-D No i waga tez ladna...:tak::tak:

Olivier spi, wreszcie chwila dla siebie...ale i ja pewnie zaraz spac pojde. Od kiedy jest mobilny, to tylko za nim ganiam i pilnuje zeby sobie krzywdy nie zrobil. A tak kiedys bylo fajnie, jak tylko sobie lezal....:sorry2:

reklama
wiatm
moj wczorajszy dzien byl okropny na poczatek poklucilam sie z kuzynem meza... pozniej w nocy przysnil mi sie jakis straszny koszmar w ktorym moj maz zdradzal mnie obudzilam sie nagle ze lzami w oczach... a dzis od rana niesamowity bol brzucha... to z pewnoscia przyczyna wczorajszego dnia i do tej pory mi nie przeszlo... jestem jutro umowiona z doktorem zobaczymy co powie i moze w koncu da mi cos rozkurczowego.... ale oni nie zbytnio chca cos przepisywac wiec poprosilam tesciowa aby przeslala mi NO SPE... nie wiem jak wytrzymam dzisiejsza noc strasznie mnie kuje...

Do góry