Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale jak pomyslalam o tym pieknym,rozowym,nowiutkim wozeczku o tej porze roku w raczkach Niki gdzies w parku ...., to jednak kupimy Jej na wiosne jak nie bedzie tyle kaluz,ktore Nika taaaaaaaaaaak uwielbia

,ale i tak juz nic nie widac praktycznie

i dzielna masz panieneczke!Super!

Moja siorka nie zna perfekt angielskiego ale mowi ze az sie zagotowala i mowi,ze a czy wy widzicie jaki to dziecko ma szacunek do mamy?!i ze bez przesady,nie skatowala go przeciez.Mowi,ze normalnie czekala az ktos wyjmie kome i zadzwoni po policje
SZOK NORMALNIE!I te dzieci czuja sie kompletnie bezkarne!
no i jak tu wywalczyc szacunek????????
sprawdz najpierw.powiedz lekarzowi ze bardzo cie boli i niech zrobia scan.Ja ich troche oklamalam zeby mi zrobili bo sie balam.ale inaczej tutaj nic nie wyegzekfujesz
zawsze bedziesz pewniejsza

oni sa bezsilni.starsi bracia mu natrzaskali a on ni nawet nie zaplakal

M zaraz wroci z pracy i skoczymy na West Ealing szukac winyli,bo oczywiscie wczoraj nie znalazlam nic:-(Poza tym siorka mi mowila,ze w Willkinson'ie sa sliczne bombki na choinke
:-)
maly drzemie a ja robie obiadek:-)