reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kwiateczek- bardzo mocno dziekuje za slowa otuchy...dzieki...
katarzyna s- jestem zadowolona ze sa takie osoby co podnosza nas na duchu...dzieki...

reklama
Witam
Alex moja to też jeżdzi wózeczkiem od pokoju do kuchni i spowrotem, a Ja musze za nią chodzi i wózek przestawiać bo się denerwuje gdy nie może jechać:-)

Hejka z rana:-)

My chcielismy teraz na Mikolajki kupic Nikusi nowy wozeczek,bo ma taka sportoweke tylko,ale juz podarta bo Nika sama w niej siada i chce zeby ja wozic po przedpokoju:-DAle jak pomyslalam o tym pieknym,rozowym,nowiutkim wozeczku o tej porze roku w raczkach Niki gdzies w parku ...., to jednak kupimy Jej na wiosne jak nie bedzie tyle kaluz,ktore Nika taaaaaaaaaaak uwielbia:-D:tak:

Oczko Nam sie pieknie goi choc nie calkiem 4razy wkrapiamy:-p,ale i tak juz nic nie widac praktycznie:tak:

Macie moze jakas sprawdzona firme przewozaca paczki do Polski?I tania w miare?Zdecydowalismy kupic wszystkie prezenty tu i wyslac paczka,bo mam jeszcze pare innych rzeczy do przeslania i nie chce mi sie juz kombinowac:zawstydzona/y:

Gusia - waga przepiekna:tak:i dzielna masz panieneczke!Super!

Co do strojow dzieciaczkow to lepiej nawet nie zaczynam,ale za to moja siorka ostatnio byla w Iceland i widziala cos co ja zszokowalo.Mama z 3-4letnim synem robila zakupy i maly zaczal wrzeszczec,ze cos tam chce.na co Ona spokojnie Mu tlumaczyla,ze nie...No i On najpierw krzyk,pozniej placzi histeria,az w koncu zaczal Ja kopac,pluc na Nia itp....Moja siora w szoku!Npo i ta babeczka biedna probowala jakos sobie radzic,ale w koncu maly Ja w twarz walnal i dala Mu klapsa,na co On w paniczny ryk na caly sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale siorka mowi,ze Go nie uderzyla mocno tylko juz widac z bezsilnosci lekko go klepnela.A babki w trzech kolejkach do siebie od razu czy widzieliscie co Ona zrobila?!Tak nie wolno!Jak ona dziecko traktuje itp!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:Moja siorka nie zna perfekt angielskiego ale mowi ze az sie zagotowala i mowi,ze a czy wy widzicie jaki to dziecko ma szacunek do mamy?!i ze bez przesady,nie skatowala go przeciez.Mowi,ze normalnie czekala az ktos wyjmie kome i zadzwoni po policje:angry:SZOK NORMALNIE!I te dzieci czuja sie kompletnie bezkarne!
Moja tesciowa opiekowala sie mala 7 lat dziewczynkai kiedys uciekla Jej w strone szosy,to tesciowa w bieg za nia i ja zlapala za ramie,Wiadomo,ze lekko szarpnelo mala,ale chwila i na jezdni by byla i to na glownej szosie na ealingu!!!!A mala na glos z calej pary:'ty nie mozesz mnie szarpac taaak!!!!!!bo ja moge zadzwonic na policje i cie za to zamkna!!!!!!!!!!':szok:no i jak tu wywalczyc szacunek????????
Ale dalam czadu dzis....:-p

WITAM
Maly jeszcze nie spi.wstal dzis troszke pozniej8.30:-):-)dzis dam pierwszgo petitka:-)zobaczymy czy bedzie lubial:-)
Paula nospa to tabletki rozkurczowe i chyba tobie nie wolno ich brac:sorry:sprawdz najpierw.powiedz lekarzowi ze bardzo cie boli i niech zrobia scan.Ja ich troche oklamalam zeby mi zrobili bo sie balam.ale inaczej tutaj nic nie wyegzekfujesz:sorry:zawsze bedziesz pewniejsza:tak:
uciekam narazie bo maly marudzi pa

Kasiu ja mam znajomych Polakow,maja ta sama sytuacje.MALY MA 13 LAT i powiedzial im tak nie raz.jak dostal w twarz do nadstawil drugi policzek i co zrobic:no::no::no:oni sa bezsilni.starsi bracia mu natrzaskali a on ni nawet nie zaplakal:baffled::baffled:

reklama
Do góry