reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Hejka z rana:-)
My chcielismy teraz na Mikolajki kupic Nikusi nowy wozeczek,bo ma taka sportoweke tylko,ale juz podarta bo Nika sama w niej siada i chce zeby ja wozic po przedpokoju
Ale jak pomyslalam o tym pieknym,rozowym,nowiutkim wozeczku o tej porze roku w raczkach Niki gdzies w parku ...., to jednak kupimy Jej na wiosne jak nie bedzie tyle kaluz,ktore Nika taaaaaaaaaaak uwielbia

Oczko Nam sie pieknie goi choc nie calkiem 4razy wkrapiamy
,ale i tak juz nic nie widac praktycznie
Macie moze jakas sprawdzona firme przewozaca paczki do Polski?I tania w miare?Zdecydowalismy kupic wszystkie prezenty tu i wyslac paczka,bo mam jeszcze pare innych rzeczy do przeslania i nie chce mi sie juz kombinowac
Gusia - waga przepiekna
i dzielna masz panieneczke!Super!
Co do strojow dzieciaczkow to lepiej nawet nie zaczynam,ale za to moja siorka ostatnio byla w Iceland i widziala cos co ja zszokowalo.Mama z 3-4letnim synem robila zakupy i maly zaczal wrzeszczec,ze cos tam chce.na co Ona spokojnie Mu tlumaczyla,ze nie...No i On najpierw krzyk,pozniej placzi histeria,az w koncu zaczal Ja kopac,pluc na Nia itp....Moja siora w szoku!Npo i ta babeczka biedna probowala jakos sobie radzic,ale w koncu maly Ja w twarz walnal i dala Mu klapsa,na co On w paniczny ryk na caly sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale siorka mowi,ze Go nie uderzyla mocno tylko juz widac z bezsilnosci lekko go klepnela.A babki w trzech kolejkach do siebie od razu czy widzieliscie co Ona zrobila?!Tak nie wolno!Jak ona dziecko traktuje itp!!!!!!!!!!!

Moja siorka nie zna perfekt angielskiego ale mowi ze az sie zagotowala i mowi,ze a czy wy widzicie jaki to dziecko ma szacunek do mamy?!i ze bez przesady,nie skatowala go przeciez.Mowi,ze normalnie czekala az ktos wyjmie kome i zadzwoni po policje
SZOK NORMALNIE!I te dzieci czuja sie kompletnie bezkarne!
Moja tesciowa opiekowala sie mala 7 lat dziewczynkai kiedys uciekla Jej w strone szosy,to tesciowa w bieg za nia i ja zlapala za ramie,Wiadomo,ze lekko szarpnelo mala,ale chwila i na jezdni by byla i to na glownej szosie na ealingu!!!!A mala na glos z calej pary:'ty nie mozesz mnie szarpac taaak!!!!!!bo ja moge zadzwonic na policje i cie za to zamkna!!!!!!!!!!'
no i jak tu wywalczyc szacunek????????
Ale dalam czadu dzis....
My chcielismy teraz na Mikolajki kupic Nikusi nowy wozeczek,bo ma taka sportoweke tylko,ale juz podarta bo Nika sama w niej siada i chce zeby ja wozic po przedpokoju

Oczko Nam sie pieknie goi choc nie calkiem 4razy wkrapiamy

Macie moze jakas sprawdzona firme przewozaca paczki do Polski?I tania w miare?Zdecydowalismy kupic wszystkie prezenty tu i wyslac paczka,bo mam jeszcze pare innych rzeczy do przeslania i nie chce mi sie juz kombinowac

Gusia - waga przepiekna

Co do strojow dzieciaczkow to lepiej nawet nie zaczynam,ale za to moja siorka ostatnio byla w Iceland i widziala cos co ja zszokowalo.Mama z 3-4letnim synem robila zakupy i maly zaczal wrzeszczec,ze cos tam chce.na co Ona spokojnie Mu tlumaczyla,ze nie...No i On najpierw krzyk,pozniej placzi histeria,az w koncu zaczal Ja kopac,pluc na Nia itp....Moja siora w szoku!Npo i ta babeczka biedna probowala jakos sobie radzic,ale w koncu maly Ja w twarz walnal i dala Mu klapsa,na co On w paniczny ryk na caly sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale siorka mowi,ze Go nie uderzyla mocno tylko juz widac z bezsilnosci lekko go klepnela.A babki w trzech kolejkach do siebie od razu czy widzieliscie co Ona zrobila?!Tak nie wolno!Jak ona dziecko traktuje itp!!!!!!!!!!!

Moja tesciowa opiekowala sie mala 7 lat dziewczynkai kiedys uciekla Jej w strone szosy,to tesciowa w bieg za nia i ja zlapala za ramie,Wiadomo,ze lekko szarpnelo mala,ale chwila i na jezdni by byla i to na glownej szosie na ealingu!!!!A mala na glos z calej pary:'ty nie mozesz mnie szarpac taaak!!!!!!bo ja moge zadzwonic na policje i cie za to zamkna!!!!!!!!!!'

Ale dalam czadu dzis....

kwiateczek
majowa mama `08
WITAM
Maly jeszcze nie spi.wstal dzis troszke pozniej8.30:-):-)dzis dam pierwszgo petitka:-)zobaczymy czy bedzie lubial:-)
Paula nospa to tabletki rozkurczowe i chyba tobie nie wolno ich brac
sprawdz najpierw.powiedz lekarzowi ze bardzo cie boli i niech zrobia scan.Ja ich troche oklamalam zeby mi zrobili bo sie balam.ale inaczej tutaj nic nie wyegzekfujesz
zawsze bedziesz pewniejsza
uciekam narazie bo maly marudzi pa
Maly jeszcze nie spi.wstal dzis troszke pozniej8.30:-):-)dzis dam pierwszgo petitka:-)zobaczymy czy bedzie lubial:-)
Paula nospa to tabletki rozkurczowe i chyba tobie nie wolno ich brac

uciekam narazie bo maly marudzi pa
kwiateczek
majowa mama `08
Kasiu ja mam znajomych Polakow,maja ta sama sytuacje.MALY MA 13 LAT i powiedzial im tak nie raz.jak dostal w twarz do nadstawil drugi policzek i co zrobic

oni sa bezsilni.starsi bracia mu natrzaskali a on ni nawet nie zaplakal

*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Witam boze jak mniedawno nie bylo :/
paula przepraszam ze dopiero odpisuje
musisz wejsc na strone Caption.iT - MySpace Picture Captions | Text Generators tam znalezc wzor tego obrazka a pozniej to juz tylko beda chcieli zebys wybrala zdjecie i befdzie gotowe 
gusia no widze ze Ci nawet niezle idzie
gratulacje 
paula przepraszam ze dopiero odpisuje
gusia no widze ze Ci nawet niezle idzie
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Kochane lece z Filipem na miasto do uslyszonka 
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Nika przysnela,ale juz sie wierci
M zaraz wroci z pracy i skoczymy na West Ealing szukac winyli,bo oczywiscie wczoraj nie znalazlam nic:-(Poza tym siorka mi mowila,ze w Willkinson'ie sa sliczne bombki na choinke
:-)

reklama
kwiateczek
majowa mama `08
hejka
u nas ziab brr
maly drzemie a ja robie obiadek:-)
u nas ziab brr

Podziel się: