reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam faktycznie tu pustki.Ja wczoraj miałam zajrzeć ale przyszła koleżanka i tak się zagadałysmy ze juz czasu zbrakło.
Syla no faktycznie ciagle coś się dzieje u mnie ale ja sie ciesze bo szybko czas mija.A jest i czas dla mnie wieczorem od 21:-).
Kwiateczek mały kreciołek z tego twojego syncia,u nas to jest w łózeczku pobojowisko,bo od niedawna mały dosc ze sie kreci to jeszcze potrafi nawet przez sen zciagnąć przescieradełko i tak wszystko wymiesza.
Małogorzatka no można sie wsciec,znam to ale jeszcze z Pl.Zamowilismy meble i czekalismy tez z 3 tyg.wszystko w kartonach i workach.No moje na szczescie były całe i nie musialam nic zwracać.Ale brakowało i tak jednej poleczki w środku.
Katarzynka s a ty gdzie się podziewasz,jak tam mieszkanko zlaeźliście coś już?

Martucha witaj kochana no wy to sie teraz nabiegacie po lekarzach pewnie co?A jak Niko znosi to wszystko?Pisz do nas czasami co u Was.No u nas pogoda coraz lepsza,dziś akurat nie ma słonka ale jest cieplo.Buziak duzy dla syncia i zdrówka.
Mamuski piszcie bo nie ma znowu co czytać.
Pinka a ty czemu się nam nie odzywasz,pisz nam jak tam przygotowania do ślubu bo widziałam data już jest.

ok lece pa

Izka mlody znosi to calkiem dzielnie, az jestem w szoku bo nawet nie placze u lekarza:confused:co myslalam ze juz nigdy nie podejdzie do bialego fartucha...
wczoraj bylismy na szczepieniu(bo oczywiscie doczepili sie ze w uk niby mial za malo:baffled: chociaz planowo tam nastepne ma byc na 3,5 roku jakos) i tez byl bardzo dzielny, plakal tylko przy ukluciu:tak:
a jak tam twoje chlopaki??;-)

no wlasnie Pinka widzialam na nk, gratulacje jeszcze raz!!
jak tam przygotowania? ciezko jest na odleglosc??

zmykam dalej robic de vollaie chociaz dzis popielcowa heh:-):-p

dziewczyny szybkie pytanie

czy ktoras z was zamawiala duze paczki z Polski (allegro) z wysylka do uk? i ile to kosztowalo, mysle nad zakupem lozeczka i wozka dla malej:)

pozdrawiam

aggi najlepiej napisz mail do osoby u której chcesz kupić wózek aby napisała Ci cene przesyłki:-) Teraz każdemu zależy na kliencie więc na pewno się dogadacie.

Martucha to super,że taki dzielny chłopak z niego.No u nas to jakoś leci.Kolin chodzi do szkoły już i coraz wiecej słowek zna.zadowolony ze szkoły i chętnie tam chodzi.Mały to największy brojarz w rodzinie i ciagle myśle po kim on taki.Ja taka grzczniutka byłam.mało mowi ale za to nadrabia brojeniem.Ale pysznosci robisz az mi zapachniało:-).

Agi moi znajomi kupili lozeczko na alegro.Ale z wysylka do domu rodzicow.Oni wsadzili w busa(20f) i przyjechalo na miejsce:tak:
Martucha no to chlopak naprawde dzielny jest:tak::tak:pewnie macie duzo latania po lekarzach:baffled:

No i nie ma dzis w gazecie Konradka,jest alfabetycznie i doszli tylko do C a my na M:baffled:moze za tydz:sorry:
Lece obiadek robic:-)
Acha G ma roznmowe o 4ej w sprawie pracy na drugim zakladzie:baffled:zobaczymy co mu powiedza,maja tez list dla mnie:sorry:

Czesc dziewczyny :)

wlasnie dolaczylam do forum, nie wszystko jeszcze rozszyfrowalam, wiec wybaczcie :)

Mam na imie Monika, mieszkam z rodzina w Slough.
Sa tu jakies mamy z mojego miasta, zwlaszcza z malenstwami?

Pozdrawiam :)

monixa- witaj na naszym forum... pisz kochana co u ciebie... super ze nas coraz wiecej....

ja dzis po meczacym spacerku nad morzem... jestem wypapowana nie mam na nic sily... oczy same mi sie kleja do spania... ale bylo swietnie maly sie wyszalal a my troszke odpoczelismy...pogoda super slonecznie i cieplutko....

reklama
Paula, hej :-)

Mam nadzieję, że widać moje suwaczki ;-)

Syn kończy właśnie 6 klasę, córka ma niespełna 3 miesiące.
Widzę, że i Ty będziesz miała dziewczynkę :-) Fajnie :-)

Dziś byliśmy na kontroli u lekarza (mała ma egzemę) i moja córa waży 6835g :szok:

No ale, skoro waga urodzeniowa to 4700 to nie ma co się dziwić :tak:

Do góry