Pinka- Fajnie ze juz wszystko zalatwione

i ile razem was wyniesie ta przyjemnosc?
Kupilas suknie czy pozyczylas?
A Mala w co bedzie ubrana??
Moja mowi bye bye

i nic wiecej

wogule nie mowi tak duzo jak Twoja ale ma jeszcze czas do 3 lat

spokojnie :-)
Noi nie ma tylu zabkow co Twoja moja ma tylko 13

:-(
Moja swietnie toleruje mycie glowy i oblewanie sie woda, myje jej codziennie gloweczke

kupuje kosmtyki j&j i nie szczypia w oczka

;-)
Noi bardzo lubi jak jej myje a splukuje jej gabka

troche reka trzymam zeby ta 1 piana nie leciala prosto w oczy a potem juz ma maxa na raz dwa szybki plukanie i potem prysznicem i juz umyta , Ona sie nie boi wody na busce nie sama sobie wyciera buske, i lapie odech fajnie takze jest OK
PAulina- moja mycie glowy znosi dobrze, tylko pytam- myjemy dzis glowke? - a ona TAAAAK. Lapie za szmpon, musze jej nalac...i.... tylko slysze NIEEEE gdy jej chce umyc bo ona sama chce i juz. NO ale jej pomagam

Przy splukiwaniu tez jest cicho . A jak myjemy sie razem to on mi myje glowa potem ja plucze....
Dzis salismy do 4 nad rano. Juz nos nie byl taki koszmarny ale lezala obok mnie i slyszalam - mama, mama, mama.... dotykam a ona ogien !!!! I dwie godziny trzymalam ja w ramionkach poki jej nie spadla goraczka, bo ona wtedy tylko chce sie przytulac....
Kurde Fajnie ze Twoja mala tak smiesznie gada :-):-)
Moja jeszcze nie prowadzi takiej konwersacji bo ona sie bawi jak ja ja myje konewka leje po scianach

i na szybke kladzie piane i nalewa do kubeczkow wode

hehehe smiesznie to wyglada , czasem tak sie wsciea ze nie daje sie umjyc plywa nurkuje i rozne zabawy wymysla

Wspolczuje Ci strasznie tych nocek serio

:-(
Oby szybko jej minelo moze olejek olbas jej pomoze?masc majerankowa? masc kamforowa na plecki? to troche pomaga oddychac

nam zawsze

i sciagam jej frida a Ty ?
Co dajesz na goraczke? Moja tez sie tuli i poklada jak chora:-

-(nie nawidze jak choruje bo peka mi serducho:-

-

-(
kurcze nie wiem co jej sie probiła ze tak nie lubi kiedys to sama glowe dawała a teraz??????????????? nie mam pojecia co sie stało bo zawsze wloski myłam jej bardzo wolno i delikatnie zeby na oczka nie leciało hmmm moze kiedys jej to minie
my juz czekavy na dwa ostatnie zeby i mamy wszystkie!!!!!!!! nareszcie bo teraz przy tych 5-tkach to tak marudzi jesc nie chce bo pokazuje paluszkiem ze ja boli ehhhh
Powinno jej to minac

Moze kup jej w toysie czy mothercare taka nakladke zeby woda nie splywala?

a jakiego szamponu uzywasz???????
Kurde 5

niezle macie tempo