reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

wiecie co nastepnym razem w maju uszykuje sobie mowe.Dowiem sie wiecej jak to rozegrac:tak:mojae kolezanki braly,jednej wlasnie sie konczy a mi nie dali:nomusze sie zapytac co ona im powiedziala,pewnie naklamali:evil:pracowalam prawie 5 lat i chyba to powinno byc wystarczajacym dowodem:angry::angry:nie przygotowalam sie do tego,niespodziewalam sie ze to takie bedzie trudne:baffled:teraz za kazdym razem bedzie sie wyswietlac ta informacja ze nie nalezalo mi sie:baffled:moja sytuacja sie zmienila,mam dziecko a on byl nastawiony chyba od razu zle:no:nastepnym razem nie omieszkam zapytac czy tylko Polakow tak traktuja,sa "tak pomocnie"kuzwa pierwszy raz bylam a on wrecz utrudnial jak pomagal:angry::angry:

Co do wychowania malej to mysle ze Pinka ma racje:tak:moze takie uwagi zmienia cos:sorry2:ja w kazdym razie bede pamietac obym nie musiala ale....:confused:

reklama
Czesc :-)
Malgorzatka- no to masz klopot rzezywiscie..... Ja jeszcze nie mam takich problemow z Oliwierem, pisze jeszcze, bo pewnie bedzie mial tez taki okres, w koncu dzieci przez to przechodza predzej czy pozniej, przykro tylko slyszec, ze przyjmuje to u Ciebie takie rozmiary.....:-(Tak wiec nie wiem na razie co Ci poradzic, chyba tylko cierpliwie i stanowczo tlumaczyc, ze nie wolno i liczyc, ze w koncu samo jej przejdzie.... Albo, tak jak dziewczyny radza- niech ktos inny zwroci uwage, to moze zadzialac wlasciwie.... Wiem, ze musi byc Ci ciezko....Trzymaj sie Kochaniutka....

Paula- no zegarek bomba!! Fajny Twoj maz....:tak::tak::-)

Kwiateczek- no to Ci pomogli.... ah szkoda slow. Trzymaj sie dzielnie

A my dzis przez katar Nastusi od 1 w nocy do 4 nie spalismy. Kiedy to sie skonczy .....:wściekła/y: Dzieciak wykonczony i my tez....

#
Paulina- Fajnie ze do Nas zajrzalas :) Widze ze nie tylko mnie dotknal taki dosc wstydliwy problem :( Powiem ci ze jak ktos jest u nas (bez dzieci) to Nastka jest taka grzeczna ...ja spokojnie moglabym wyjsc na 4 g na zakupy i sie wyrelaksowac bo mnie nie zauwaza :-D No a jak z dziecmi to sie z nimi potulnie bawi- naprawde jest taka grzeczna patrzac na inne dzieci...powiedzialabym ze wzor donasladowania,no ale takie odruchy machania raczka jej sie zdazaja.
Co do pracy..juz dawno myslalam o jakijkolwiek pracy, ale moj pracuje na zmainy, jeden tydzien na rano, drugi na popoludnie, trzecie na noce a czwarty w weekend... wiec trudno mi cokolwiek znalezc bo musiaialbym mala oddac jakiejs opiekunce i pewnie na nia bym tylko zarobila.

sylwia- i jak kochana, wyspalas sie ?

Edyta- idz jeszcze raz...idz.... czasem wystarczy natknac sie na kogos innego...

Malgorzatka nie moge isc jeszcze raz bo ten cham odroczyl wszystko do konca maja:baffled::angry:
Co do Nastusi to probuj jej tlumaczyc,w takich momentach zwrocic jej uwage na cos innego,moze pomoze:sorry:a co do noska to idz do lekarza,jesli jest tak dlugo:baffled:moze do polskiego jakiegos???My teraz robimy tak;
jak kapiemy Konradka to mocno chlapiemy bo on nie robi tego:sorry:i wtedy wychodza mu takie gile:szok::szok:pozniej tylko woda morska pryskam:tak:

edyta- czyli masz odroczke.... a jesli chodzi o nosek to my codziennie parowe kapile i sol morska...ale nic nie pomaga. wczoraj nastka byla u lekarza ale powiedziala xenic jej nie jest ale ze to tak dlugo trwa to jakby zaczela pokasliwac czy jeszcze by to trwalo kilka dni to da jej antybiotyk...

Czesc Dziewczyny ;-)
JA na minutke bo zaraz zaczyna Mi sie serial:zawstydzona/y::-p
I spadam z kawka , ale wczesniej mykam myc lazienke:-D

Ja nadal przeziebiona , Blanka dopiero wstala i zjadla dobrze rosolek , za chwile zje drugie i bedziemy sie bawic:-):-)

A jak u Was?:happy::happy:

Pozdrowionka;-);-)

O i nareszcie pojawila sie Pinka:-D:-D:-D gdzie pracujesz kochana ???

hejo

ja tez tylko na chwile bo czeka mnie sterta zmywania prasowania i sprzatanie dołu wpadam by wam pokazac jak moje dziecko wygladało dzis podczas jedzenia obiadu;-)) jak wygladał salon po obiedzie nie pokaze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewela- ja pracuje w hotelu:tak::tak::tak:

Załączniki

• SL373244.jpg
    SL373244.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 43
  • SL373245.jpg
    SL373245.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 45
  • SL373246.jpg
    SL373246.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 37
:szok::szok::szok::szok:o my gash !!!
Niezle Paulinko wygladala mala :szok::-D
Nawet we wlosy sobie wtarla jedzenie , i co odrazu do wanny ja wrzucilas?
Moja nie robi chociarz tego:-D:-D:-D
Ladnie daje sie karmic albo sama jee ladnie:tak::tak:

Pewnie masz duzo sprzatania :tak::tak:
Twoja mala kima jeszcze w lozeczku czy w normalnym lozku ?? kiedy wytransportowujecie swoje dziecio do normalnych lozek?

reklama
Ewela- wiesz co moja je ladne ale tylko zupy kiedy va ryz lub kasze to tak to wlasnie wyglada bo uwielbia w siebie wcierac eheheheh ja mam z tego niezła polewke ,tak tatus ja poszedł wykąpac hihihi.................

mała juz w lozeczku nie spi :no::no::no::no::no: spi z nami ale planujemy kupic jej lozka tylko zastanawiam sie jakie bo chciala bym aby było z bokami chociaz do polowy łozka, bo te co ogladałam to sa tylko na wysokosci glowy boje sie zeby mi nie spadła:happy::happy::happy:

planuje aby na 2 latka spała juz na swoim wyrku

Do góry