reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Kwiateczek ja bylam raz, u ginekologa, w sumie, zeby potwierdzic ciaze... Zaplacilam w sumie 130£ za wizyte (bo "konieczna" byla cytologia-ktora wrocila nieczytelna i kazali mi wrocic za 3 m-ce)+ paliwo, a od nas to jakies 2 godz w jedna strone... Nigdy wiecej nie pojechalam... Bo angielscy lekarze sa jacy sa i moze na wszystko dluzej trzeba czekac, ale nie placisz za badania i ja nigdy problemow nie mialam... A niestety nie stac mnie zeby co 3 m-ce wydawac tyle pieniedzy... Ale co zrobisz z biednym Kondziem? Buziaki dla Was...

Co najgorsze jest to to ze to jeden kraj a w kazdej przychodni inaczej

Kwiateczku - U nas w przychodni recepcjonistka nam powiedziala ze na badanie moczu wcale nie musze sie umawiac z lekarzem...wystarczy przyniesc probe i odebrac wynik wieczorem...fakt nie wiem jak z kalem to fakt.
Wspolczuje ci kochana, bo nie raz bylam "walczyc" z lekarzem a oni i tak swoje. Wiem ja sie czujesz.

Czesc dziewczyny.
Ja moze tak troche nie na temat, ale mam pytanie jakiego uzywac kremu do buzi niemowlaka? Moj synek ma miesiac i powinnam zaczac wychodzic z nim na spacery ( przeraza mnie to zima) i nie mam pojecia jakim kremem smarowac mu buzke na wyjscia. Czy mozecie rowniez napisac gdzie jaki kremik mozna kupic.Dziekuje za jakies podpowiedzi :)
pozdrawiam

Kasienka ja mialam krem z Johnsoan ale zapytaj np w bootsie to ci doradza:tak:mysle ze bambino mozesz uzywac oczywiscie jak znajdziesz w3 polskim sklepie:tak:
ale pusto...ja mam dzis xmas party z pracy ale G robi do 10 moze o 11 ej bedzie w domu:baffled:coz..

Kwiateczek to nieciekawie masz. mysle ze mozesz zadzwonic do londynu do polskiej przychodni i spytac sie cz takie badania robia i kiedy moglabys przyjechac. u nas jest taka gazetka cogito ktora wychodzi w londynie a w niej masa reklamujacych sie polsskich lekarzy. u ciebie tez ona jest? albo sprobuj na watku dziewczyn z londynu one powinny cie pokierowac.
U nas tez nocka byla koszmarna. maly co rusz sie budzil i musialam go wziac do lozka bo niedalby nam spac. Kaszel jeszcze go meczy pomimo syropku, i rozwolnienie dostal bo juz 3 raz musze mu pampersa zmienic od rana :no:
Co do angielskich "kierowcow" to macie racie. ostatnio czekalam na autobus a sypalo niezienko sniegiem, i nie jeden idio...a bez zapalonych swiatel, z zasniezonymi szybami jechal:wściekła/y:
A o rowerzystach wogole nie wspomne. Maja oni wyobraznie jechac w taki snieg na rowerze, bez swiatel czy tez jakiejkolwiek kamizelki. Oni maja tu jakies pokrecone prawo.
Minisia jeszcze ci nie gratulowalam wygrania konkursu. widzialam ta kartke internetowa i twoja coreczke chyba. Swoja droga ciekawa jestem jak sie robi takie kartki bo z checia bym sie pobawila w zrobienie dla D lub rodzicow takiej kartki;-)
Juz maruda sie odzywa wiec uciekam. trzymajcie sie cieplo dziewczyny

dziewczynki witam sie wieczorowo
mam problemy z internetem mam tylko wieczorami a teraz mam mega duzo pracy na swieta bo w dzien przy 3 dzieci ciezko coszrobic wiec czasu brak na neta ale wieczorkiem zagladam i czytam co skrobiecie :tak:

ostraszka wiec jesli chodzi o ten konkurs to wyslalam 3zdjecia weroniczki i ciesze sie ogormnie z wygranej poniewaz nigdy nic nie wygralam

a kartki mozesz zrobic sama np w programie windows movie maker

no i tu ;-);-)a to moja rodzinka:-D:-D

ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab

dzieki minisia jak znajde chwilke to tam zajrze:-)
My idziemy dzis do lekarza bo mnie zlapala chyba angina a mlody tak charczy i kaszle jakby zaraz pluca mial wypluc i nic nie jest lepiej po syropkach i kropelkach do nosa. Nawet obiadkow i deserkow nie je a z picia to ewentualnie mleczko:no: Mam tylko nadzieje ze nie odesla mnie z kwitkiem:wściekła/y:

kochane ja tylko na chwilke zaraz wracam do pieczenia wczoraj upiekłam 11 blach ciasta i padam eheheeh....pozdrawiam was serdecznie i lece bo sie nie wyrobie a dzis najgorszy dzien brrrrrrrrrr

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką!