reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam Swiatecznie!

Wigilia sie udala nie myslalam tyle ,bo mialam duzo roboty gosci ,dzieci ,ktore rozrabialy na maxa:-pa rano mega sprzatanie:eek:
wczoraj kolacja u znajomych :-)
Codziennie dzwonie do pl i lacze sie z bliskimi:sorry:
dzis chyba tez pojedziemy do znajomych,chcialam isc na boxing day ale cos mnie gardlo boli:confused2:moze jutro...

Gov ja tez jestem z Birmingham :-)

ZMYKAM KOCHANE JESZCZE RAZ WESOLYCH SWIAT I DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA SWIATECZNE WSZYSTKIE SA PIEKNE!
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witajcie kwiateczek, Maggusia, milo mi.
Maggusia jak dlugo w Brgham? Ja 8 miesiecy, wczesniej Kent i Szkocja. :) Swieta, swieta i po swietach.. Echh, i po wolnym.. W pon. do pracy. :( Cos cichutko tu.. Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie.

hejo laseczki

swieta swieta i po swietach.......................

ja ogolnie tez mało jem bo od tego gotowania to juz mi sie potem odechciewa wszystkiego ehheeheh wiec troszke zjem i juz jestem pełna....

z nowosci co u nas hmmmm w nowym mieszkanku grzybek rosnie jak tralala z zaskakujacym tempie i jestesmy mega wsciekil bo niecałe 3 tygodnie tu mieszkamy :wściekła/y::no::no::no:juz mi rece opadaja po swietach gadamy z włascicielem jak nie da nam normalnego mieszkania to mu nie zaplacimy i juz!!!!!!!!!!!!! zobaczymy co powie.....

23 stycznia lece do polski na tydzien zmienic dowod osobisty bo nazwisko ciagle panienskie:-D:-D:-D i sprowadze babcie na 2 miesiace....mam nadzieje ze do normalnego juz mieszkania wiec naprawdopodobniej znow przeprowadzka jak najszybciej ..........chyba oszaleje

pozdrowionka laseczki

hej
swieta szybko minely, az nie moge uwierzyc:sorry: wigilia calkiem niezle wypadla, goscie byli do ok 20 a pozniej M z wujem zrobili sobie flaszeczke, ja poszlam spac bo zmeczona bylam:-pwczoraj bylismy na urodzinach znajomej, posiedzielismy troszke a nawet troche bardziej niz troszke, a to dlatego ze Kondzio poszedl spac i obudzil sie dopiero ok 5 rano:szok::szok::-):-)
pinka niedobrze ze problemy na nowym mieszkanku:no::no:oby wszystko dobrze sie skonczylo i to bez koniecznosci przeprowadzki
oki lece do lozeczka:cool2:

witam wieczorkiem
z cichego domku w ktorym wszyscy spia
maz wyciety a dzieci zmeczone:-D:-D
ja pije lampke martini i lookam w necie ;-)

pinka to niewesolo z grzybkiem:no:u nas w sypialni w jednym miejscu jest i mam nadzieje ze na tym poprzestanie;-)
moi rodzice usilnie chca sie tu przeprowadzic ale zobaczymy ja to bedzie bo z emeryturki na zycie straczy a gdzie oplaty no bo do pracy chetni sa ale gdzie w ich wieku:sorry:

Witam
Ja dalej sama.G wpracy ale diz moze bedzie ok 3-4 w domu:sorry:
Pinka tu grzyb jest wszedzie,niestety.My tu tez mamy,troszke i dobrze ze sie nie rozchodzi:baffled:w ubikacji jest bo tam nie ma grzejnika,sciana mokra caly czas bo zamykamy dzrzwi.tam jest okno ale takie zle,zimno wchodzi:no:a nie masz wilgotno bardzo??bo Ty duzo gotujesz,pieczesz moze dlatego,,,,musisz wietrzyc wtedy duzo_Ogolnie mieszkanie masz ceple??Sprobuj kupic taki plyn,Dettol. na grzyb jest ale smierdzi.musisz zamknac drzwi..psikasz,zostawiasz na 20 min a potem wilgotna scierko zcierasz:tak:dobry jest tylko ze my mamy zbyt mokra sciane:baffled:nie ma jak wysuszyc:no:oby zeszlo i nie musielibyscie znow sie przenosic:sorry:

kwiateczek
wiesz co ja wlasnie okna to wszedzie mam pootwierane i rownoczesnie grzejniki sa wlonczone ale tu poprostu grzyb był wczesniej został tylko zamalowany bo wziełam scierke i chcialam zmyc tego grzyba i farba zeszła a grzyb nie bo jest tak wrzarty w sciane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze nic nie pomaga zrobie wam zdjecie i pokaze...............wiesz jak by był w jednym miejscu to pol bieda ale on wychodzi wszedzie w sypialni w kuchni salonie krytarzu i to porzadnie

zaraz wam pokaze.......

reklama
tak sie rozeszło w niecałe 3 tygodnie...........
pokazuje wam tylko 2 miejsca ogolnie takich jest chyba z 10 zagrzybionych juz miejsc....

Załączniki

• grzyb.jpg
    grzyb.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 47
  • grzyb1.jpg
    grzyb1.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 51
Do góry