reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Juz sie naplakalam, wystarczy tego - zrozumialam ze co ma byc to bedzie ;)
troche sie wystraszylam bo znwu poczulam rybke w brzuchu i az usiadlam z
wrazenia ze dziecko mi sie zdenerwowalo :(

zycze Wam milego dnia - wytrwalosci nie tylko tym mama co tuz tuz rodza
ale i tym ktore maja kilka m-cy przed soba i aby te chwile byly cudne
nie tylko stresujace ;)

cmokasy

reklama
DZIEWCZYNY WLASNIE NA MAJOWKA WYCZYTALAM,ZE CELA URODZILA SYNKA

;D MOJE GARULACJIE  ;D

No to pierwsz Majwoka juz ma bobaska z soba,JA TEZ CHCE ;D ;D ;D

witajcie!!!!

CELA- GRATULACJE

maxin- a na którego maja masz termin, i może malutka już tęskni za mamą i tatą i trochę daje o sobie znać ;D że już niedługo życzę szybkiego i lekkiego porodu

EVOSKA- tak GP są takie jakie są napewno wytrzymasz 16 dni czekając na scan, ja miałam scan w 6tyg i to mnie bardzo uspokoiło a oczywiście wszystko było na wariackich papierach miałam niewielkie plamienie w tamtym czasie i poszłam do GP żę plamię i muszę natychmiast widzieć lekarza kazała mi iść do domu i czekać na telefon ale ja powiedziałam że wolę w przychodni, lekarz niestety nawet nie badał mnie, jedyne co zrobiła ok to zadzwoniła do " ;Dkliniki wczesnych ciąż" i umówiła mnie na wizytę, którą miałam mieć za tydz gdyby to było np początek poronienia- nawet nie chcę o tym myśleć, więc poszłam tam i miałam badanie bardzo dokładne, więc to chyba jedyna metoda po prostu iść tami powiedzieć że się plami, albo że się źle czuje. to straszne a wizyty prywatne są bardzo drogie, więc nie można nic zrobić tylko SPOKOJNIE czekać. a tak w ogóle to ja jeszcze też nie doczekałam się listu i chba znowu wybiorę się do GP i pewnie nic nie zdziałam :mad:

izusia- życzę ci przespanych nocy to straszne budzić się ciągle i z wszystkimi bólami musisz się borykać ale napewno dasz radę dla maleństwa zrobimy wszystko ;D

ara - jak będziesz mogła to prześlij więcej fotek prosimy ;D

tamarunia -już ostatni tydzień trzymam kciuki za wszelkie pomyślności

a ja w sobotę byłam w parku i było cudownie ciepło i słonecznie życzmy sobie więcej takich dni

izusia dzieki,ze pytasz,U mnie jak juz wczesniej pisalam rozne bolesci,tak jak i u cibie,koncowka to meczacy okres.Moja macica sie nadal spina,mam male skorcze,ktore zanikaja.Byle wytrzymac parenascie dni ;D
Maja no to historia,o wszystko tu trzeba wlczyc,mozna nerwy starcic.Ja mam termin na 11 maja ;D

ide polezec bo cos brzuch znowu boli,uda,krzyrze ::) ::) ::)

reklama
pewnie ze wytrzymam te 16 dni - byle by nie odwolali i nie przesuneli tej wizyty,
bo wtedy to juz za siebie nie recze - nigdy nigdy nigdy nie mialam takichtrudnosci i to od poczatku -
a zaczelo sie od tego ze okres mi sie spoznial ;)
kupilam dwa testy i dwa nic nie pokazaly (chyba byly przeterminowane ;))

Maxinka i Izusia - wysylam moc ceplej energii dla Was kochane i dla Tamaruni tez
od takiego nerwuska jak ja energia goraca ;)

Majeczka - a gdzie i jakie spodenki kupilas? he he brzusio rosnie ;)
ja chetnie bym sobie jeszcze cos kupila co tam jedne porcieta i dwie bluzeczki
moze bysmy sie tak wybraly na zakupki co? sasiadko moja?

Arunia - polacz kilka fotek - popraw nam humorki:)
Anya - no i Twoje fotki wow modelka - mam nadzieje ze z tym zakupem chatkiwsio w pariadkie;)

pozdawiam reszte mamus
milego wieczoru

termin fasolki 19.10.2006

Do góry