I
izusia
Gość
Maxin-oj no to niefajnie ze tak sie poplatalo.Mam nadzieje, ze jutro wszystko sie wyjasni i oczywisci, ze nie bedziesz musiala lezec w szpitalu.Choc z drugiej stony jak trzeba bedzie to trzeba isc, w koncu bedzie tam dobra opieka i na pewno dobrze sie wami zajma.Ja w kazdym razie trzymam kciuki i bede myslala o tobie i malenstwie.
Ja jutro zostaje w domku, nie ide do collegu bo moje kostki sa w zlym stanie, naprawde nie poznaje swoich nog. Postanowilismy ze zostane w domu i bede odpoczywala z nogami w gorze.Ja mam polozna w piatek, wiec tez bede musiala popytac o niektore sprawy i wogole to sie zastanawiam czy jakos sie odczuwa to ze brzuch sie obniza bo ja nie wiem jak to sprawdzic.Jakos ciezko mi zauwazyc u siebie czy to juz czy nie.No wiec jeszcze raz zycze ci powodzonka i trzymam kciuki

Evoska- napisz cos wiecej o tych kartkach bo mnie to zainteresowalo
Dobrej nocki dla wszystkich, wskakuje w pizamke i uciekam do lozia

papatki
Ja jutro zostaje w domku, nie ide do collegu bo moje kostki sa w zlym stanie, naprawde nie poznaje swoich nog. Postanowilismy ze zostane w domu i bede odpoczywala z nogami w gorze.Ja mam polozna w piatek, wiec tez bede musiala popytac o niektore sprawy i wogole to sie zastanawiam czy jakos sie odczuwa to ze brzuch sie obniza bo ja nie wiem jak to sprawdzic.Jakos ciezko mi zauwazyc u siebie czy to juz czy nie.No wiec jeszcze raz zycze ci powodzonka i trzymam kciuki
Evoska- napisz cos wiecej o tych kartkach bo mnie to zainteresowalo
Dobrej nocki dla wszystkich, wskakuje w pizamke i uciekam do lozia
papatki