Witam kobietki.Melduju sie na posterunku ;D ;D ;D Troszke zajeta jestem od wczoraj remontujemy pokoj malej,wiec caly czas cos robie,mam duzy przyplyw energii,maz malowal, a ja przed domem postanowilam posprzatac liscie,ktore nazbieraly sie chyba z paru lat i nick nie ma ochoty ich sprzatnac,a w domu sa trzy flaty.No coz mialam chec wiec posparzatalam,caly chol,umylam drzwi i tak sie zmeczylam,ze az dzis mam zakwasy na nogach :

Nocki sa coraz bardziej meczace,poprostu nie moge usnac,2-3 wnocy ,a ja oczy szeroko otwarte i spac mi sie nie chce.Samopoczucie juz lepiej,choc glowa pobolewa i krzyrze :
Maja super,ze wkoncu doczekalas sie listu,juz niedlugo obejrzysz na USG maluszka,swietna sprawa
Maggusia to idzie krecka dostac z tymi urzedami,ja tez dostaje padaczki jak po tysiac razy trzeba robic jedno i to samo,albo tlumaczyc wszystko pieciu osoba,Glowa do gory bedzie dobrze,badz cierpliwa i tak widze,ze jestes opanowana i tak trzymac,bo nerwami top nic czlowiek nie zalatwi,prawda
Izusia oj biedactwo,ciezko tak samemu siedziec w domku,przykro mi,ze sie smucisz i nie masz z kim pogadac,a bo przeprowadzili byscie sie do Lodnydu tu miala byc nas ;D ;D ;D No wiem wiem latrwo pisac,ale pewnie macie tak juz zycie poukladane,mam nadziej,ze jak malenstwo sie urodzi poznasz jakies nowe mamy,zreszta bedziesz miala kruszynke,ktora zajmie twoj czas.Ale rozumiem ,ze czlowiekowi potrzeba sie wygadac,kiedys wyslalm ci na prywata wiadomosc moj numer,wiec jak masz checi to dwon zawsze poplotkowac mozemy
EVOSKA no kto wie,moze masz dwa bijace serduszka w brzuszku???!!!Jak tak szybko rosnie???Ja pamietam mialm takie klucia,ale polozna mowila,ze to powiekszajaca sie macica,wiesz w organizmie wiel zmian zachodzi wiec roznie reaguje na nowe zmiany

Zycze udanego wieczorku,ze znajomymi,w centrum jest bomba ;D Mowisz,ze w sfatkie sie bawisz
Ciekawa jak tam
Tamarunia????Czy juz po CC???Penwie jest szczesliwa mamuska z kruszynka na raczkach.Ale ma fajowo!!!
Martuska no tak przy dziecku zawsze jest co robic.Mam nadziej,ze Alusiowi to uczulenie zejdzie i nie ebdzie mial jej az 2 lata,jak bedziesz w karju sprawdzisz u pediarty i moze pocieszy cie bardziej optymistyczna diagnoza

Oj tez bym do karju poleciala,a tak musze czekac az do wrzesnia,no coz zleci.
Magdak corcie masz kochana,jest urocza i tak slotka,tak grzecznie sie bawila u lwicy ;D Matczyne obowiazki to ciezka praca,rece pelne roboty,czym sa starsze tym wiecej uwagi nalezy mi poswiecac.Ale milo,ze od czasu do czasu masz szanse cos skrobnac ;D
Lwica no i jak gimnastyka???Pomaga???Mozesz napisac mi nazwe tego cudenak na kolki,pytalam juz wczesniej,ale pewnie nie doczytalas!!!Dzieki
A gdzie
Anya sie podziala ucichla???!!!!! A
Beta gdzie jestes,co u was????
ok uciekma na jakis maly spoacer bo juz nie moge tej farby wachac,drzwi zamkniete,okna otwarte,ale jednak zacha sie wszedzie unosi :

Caluski sle dla mamusiek i pociech oraz brzuchatek ;D ;D ;D