reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

doveinred- to sie ciesze kochana ze u ciebie wszystko ok z fotki tylko girki odrózniam hihihi reszta jakas zamazana na moim kompie wychodzi;-))))))) ja z obliczen kalendarza mam na 8 marca ale po usg pewnie sie zmieni............

reklama
Dobry wieczor,dzieki za przyjecie:-)
Widzialam,ze pisalyscie o biustonoszach-ja zawsze mialam problemy z kupnem a w Anglii to juz wogole tylko w typowo bielizniarskich sklepach cos kupie bo mam spory biust i w zwyklych sklepach zawsze te biustonosze sie beznadziejnie ukladaja:-(

Dziewczyny ile moze trwac przebicie sie zeba u maluszka??

Pozdrawiam wszystkie mamuski

Wszystkie macier wielkie biusty:dry:dlaybyscie kazda po trochu:sorry:
Kamilalopez to trwa roznie.Moj Kondzio zaczal sie slinic jak mial ok 4go miesiaca a zab wyszedl mu dopiero w 7miesiacu:baffled:kazde dziecko jest inne:tak:
Uciekam bo zaraz wychodzmy na party:tak:tzn Kondzio ma 2ge urodzinki kolegi:-p

hej na fotkowym dalam linka do albumu z dzisiejszego wypadu nad morze dla zainteresowanych :)
m kamila ja mysle ze od momentu jak dziaselko juz jest napuchniete nie dam glowy sciac ale ok tygodnia max zalezy o co pytasz jak od slinienia to moze trwac kilka miesiecy

Izka zdrowka i pisz co dalej bo naprawde to dziwne :(

moje dzieci tesknia a ja za nimi buu a reszta po staremu
noo moze nie wszystko ale narazie ciii coby nie zapeszac tylko nie myslec o ciazy bo juz nie planuje :))

aa propo zafasolkowanym duzo zdrowka i silnych zdrowych maluszkow zycze!!!

Kwiateczek ja z checia troszke biustu mojego bym oddala,ale nie duzo:-)

Minisia wlasnie chodzilo mi od momentu kiedy juz widac ze zab bedzie wychodzil:-)

Juz sama nie jestem pewna czy mojej malej cos juz bedzie wychodzic czy nie-ostatnio zauwazylam u niej biala kropke wlasnie w miejscu gdzie zabek powinien wyjsc,ale poza tym ze troche sie marudna zrobila(a nie byla)to zadnych innych objawow nie ma.

kamila ona ma juz 6 miesiescy wiec mysle ze lada moment cos wyjdzie tym bardziej ze zxauwazylas jakas zmiane na dziaselku, a ze nie byla marudna czy cos to nic nienormalnego :) i tak sie zdarza :)tylko sie cieszyc :)
ja zawsze widzialam jak zabek sie przebijal bo dziaselko zrobilo sie szersze byly male krwinki a za dzien dwa juz lyzeczka wystukalam :)

reklama
Witam
A c o tu tak cichutko.
Wlasnie wrocilismy od lekarza,Kondzio ma wirusa w gardle.ostatnio troche kaslal:baffled:ale obylo sie bez antybiotyku i bez p[aracetamolu:szok::szok::-D:-Dmam dawac nurofen bo jest mocniejszy:tak:
Coffee jakie produkt masz na mysli??Ja nie mialam nic prucz oliwki,chusteczek pampers bialych,w sumie do szpitala oliwki tez nie bralam,zaczelam uzywac dopiero po jakis 3 tyg.skorka sama ladnie zeszla:tak:dla siebie tylko przybory toaletowwe i tyle,recznik,kocyk,ubranka na zmiane bo moze dziecko wymiotowac,pampersy.Pielucha tetrowa jest dobrym rozwiazaniem bo podkladalam pod buzie na wszelki wypadek:tak:Poza tym dziecko na poczatku nie wiele potrzebuje,cycusia mamusi i tyle:-)

Do góry