reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzien dobry wszystkim

Malgorzatka
szczerze wspolczuje-wiem jak o jest bo mam 2 dobre kolezanki,ktore tez takie matki maja i widzialam juz rozne akcje u nich w domu.Dziwie sie ze wogole mozna tak wlasne dzieci traktowac

Coffe ja wkladki kupilam w Bootsie na poczatku,ale jak tylko wyszlam do domu to kupilam sobie wieksze podpaski bo jakos lepiej sie z nimi czulam-wkladki byly za grube.
Moja mala nigdy kolek nie miala,ale przed porodem jak sie pytalam to duzo dzieczyn polecilo mi INFACOL-kupisz w kazdym sklepie tu.
Tak jak Kwiateczek napisala-do prania FAIRY tylko ja zamiast proszku uzywam zelu no i do plukania tez FAIRY
A co do nawalu pokarmu to jak mialam za duzo to recznie odciagalam troche-ogolnie to z tym raczej problemu nie mialam bo Olivka za kazdym razem wisiala mi po pol godziny na cycku.
Co do pepka to tu nie kaza niczym smarowac ale ja z Polski spirytus mialam,rozrabialam go z woda i codziennie smarowalam-odpadl po 3 dniach.

reklama
Witam
Magusia juz tylko miesiac ci zostal wiec nie ma co prosic ludzi bo beda wiedziec ze to nazastepstwo:sorry:Bedziesz miala super wesele,zobaczysz a kolezanki widocznie nie sa az takie super skoro odmowily:no:nie przejmuj sie.Mi tez juz prawie odmowila jedna,tzn mowi ze chce zajsc w ciaze a ostatnio dodoalam jedno zdjecie na nk i w sumie nie zapytalam sie czy moge i sie obrazila.napisala do mnie tak ze szok:szok::szok:czyli juz praktycznie odmowila gdzie wesele za rok:baffled:Kazxdy pretekst dobry....Ja u niej nie bylam tez bo mi wolnego tu nie chcieli dac i mysle ze moje kolezanki tez nie przyjda za to:no:Dopraszac nie bede bo sala mam na 100 osob max i jak cos to trudno.tyle mamy wyliczone ludzi ale jak ktos odmowi to trudno.
Pinka ale masz apetyt:szok:ja to pierwsze 2 mies nic nie jadlam a potem to tez nie wiele ale nadrabialam ptasim mleczkiem:szok::szok:jadlam kilami:-D:-D przytylam 27kg:sorry:nie wiem po czym,teraz jem tak samo i nic:dry:
Kik odpocznij chwile,moze jakis wypad relaksujacy by ci sie przydal:sorry:czemu nie mozesz prowadzic?????az tak zle jest???

My wrocilismy nie dawno od lekarza bo ostatnie kilka dni Kondzio robil kupe z krwia.wczoraj juz bylo bardzo widoczne:baffled:Mam gop obserwowac przez kilka dni i jak cos to wrocic za tydz.Umowia mnie do pediatry znowu:baffled:ledwo sie pozbylam i od nowa:sorry:Mam zanies kupe do nich jak cos bedzie co dobrze bo juz myslalm ze tylko mam patrzec:sorry:
Uciekam na spacer zaraz.

Witajcie Kobietki,

Ja na forum całkiem świeżynka, właśnie się przeprowadziłam( z oxfordu do kornwalii), nie znam póki co nikogo w okolicy a poza tym przeżywam moją pierwszą ciąże i to w uk więc postanowiłam poszukać osób w podobnej sytuacji, czyli w ciąży i w uk;-)i tak oto trafiłam tutaj, mam nadzieję że się zadomowię:-)

Hej dziewczyny ja tez postanowilam do Was dolaczyc :) pisalam na watku Ciezarne na wyspach ale tam malo sie dzieje :) Pozdrawiam w PIATEK 13 ;)

Hej dziewczyny ja tez postanowilam do Was dolaczyc :) pisalam na watku Ciezarne na wyspach ale tam malo sie dzieje :) Pozdrawiam w PIATEK 13 ;)

witaj i tu ;))))))))))

szczebiotka- witaj i zapraszamy do naszgo grona jak sie czujesz????????????

a ja witam gwiazdy dzis od rana dobre wiesci kolezanka urodzila synusia ale sie ciesze starsznie bo juz z bólami to 16 h chodzila ale w koncu sie udało...............

ja wlasnie wstałam zapowiadała sie sliczna pogoda a tu duuuuuuupa chmur juz pełno i po słoncu,tzreba zjesc sniadanko jakies i sie odziać;-)

W ciąży super:)
Ogólnie trochę mniej, bo 3rok na wyspach i 3miasto( Mąż ma taką pracę, choć teraz w jednym miejscu całe 2lata)do tego sama w domu praktycznie cały dzień, muszę się ruszyć i znaleźć sobie choć jakiś kurs w colegu bo zwariuję ale póki co odpoczywam po szaleństwie przeprowadzkowym , może od poniedziałku...
Nie tęsknicie za latem? ja bym najchętniej do Polski na resztę miesiąca uciekła, tam ponoć znów ciepełko;)

no dokladnie ja tez bym chciala duuuuuuuuuuuuuzo slonca i prawdziwego lata to jest jedyna rzecz za jaka tesknie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziendoberek sobotnio.
witam nowe.
dzisiaj u mnei doslownie od ran alalo i przed godz przestalo. mama mase pomidorow i nie czerwienieja przez brak slonca.:baffled: no i kurcze nei wiem czy nie bede musiala zmieniac chaty, bo cos landlord wspominal o podniesieniu czynszu:crazy: pytalismy o zmiane szafek w kuchni, bo rudera doslownie, to sugerowal, zebysmy sobei kupili uzywane:crazy:

kik1976 to powiedz zeby dal Ci pieniadze na te szafki :) My tez wynajmujemy stare mieszkanie :/ chcielismy panele polozyc choc w jednym pokoju ale stwierdzilismy ze nie ma sensu, tymbardziej ze wlascicielka sie nie wyswietla aby cos w tym kierunku dzialac :/

reklama
dobry;-)

ja znów nie moge spac z głodu rzecz jasna chyba oszalej wciagnełam juz kiwi ciasteczka teraz pije wode al czuje jeszcze głod;-) jak tak dalej pojdzie to bede okrąglutka jak balonik!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadije ze dzis pogoda nas dopisze bo juz mam dosc deszczu i chmur !!!!!!!!!!

pozdrawiam kobitki i spokojnej rodzinne niedzieli wam zycze

Do góry