Witajcie!
Juz po urlopie...uuufffff....ale bylo goraco, a raczej duszno!Wypoczelismy z Malym, babcia chyba do tej pory placze po naszym wyjezdzie, tak juz sie przyzwyczaila do Redanka. Mlodemu wyszly juz 2 zebole, jeden po drugim(ktos pytal ile sie wyzynaja?mojemu jeden po jednym dniu, drugi po tygodniu), rana sie calkowicie zagoila po operacji, prawie mi raczkuje i probuje juz siadac bez trzymanki!!!!M go nie poznal, taki wiercipieta sie zrobil!
Z weselem, to u mnie tez duzo poodmawialo, i mialam skromniutkie na 30 osob-bylo super!Lepiej nie zapraszac miesiac przed, bo raczej na pewno nikt nie przybedzie....
Z makijazem, sama sobie robilam, jestem bardzo blada(nie moge sie opalac za bardzo-duzo pieprzykow mam), mialam dekolt z przodu i z tylu otwarte, najlepiej to dobrac tak podklad i puder by nie bardzo kontrastowal z reszta. Jesli chcesz jednak opalenizny, moja siostra chodzi na te pryskane opalanie(nie wiem dokladnie jak sie to nazywa)- i raczej to plam nie zostawia.
izka-powrotu do zdrowia zycze!
pinka ja to w ogole nie jadlam w 1 trymestrze, tylko wymioty, ale za to w 3 trymestrze nadrobilam(przytylam 20 kilo!!!)
Witam Nowe i Przyszle Mamusie!!!
Milego Dnia zycze!