reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!

My też zakładamy firmę. Jakoś we wrześniu.
Jaka firme ? moze na gg popiszemy moze cos podpowiesz??

Maggusia - no gdybym mogla isc na pieszo do kosciola , albo z kosciola do lokalu..... marzylam kidys o tym. Takie przejscie jest lepsze od najlepszego samochodu- zazdroszcze ci. My mamy i do kosciola kawal drogi a do lokalu jeszczee daleeeej.
a oto nasze auto
PIEKNE!!

Mnisia ja chcialabym otworzyc maly sklepik z polskimi produktami dla fryzjerow kosmetyczek i stylistow i nie tylko,po za tym moja mama jest instruktorem i chcialabym zeby przyjezdzala na skzolenia i szkolila ludzi tu ...ja jestem stylistka paznokci tak wiec robilabym pazurki no i chcialabym ejszcze miec tam solarium,po z atym ostatanio kolezanka zaproponowala mi zebysmy lokal wziely na spole ,a ona jest fryzjerka wiec mysle jak narazie...

Pozdrawiam i sle ciumaski!

oj kochana to dochodowy interes nie mysl tylko dzialaj!!!powodzenia:tak:

a ja sie szykuje bo za kilka godzin jedziemy na lotnisko dzis dzieci leca na wakacje z dziadkami do pl
mam problem bo musza wrocic we wrzesniu do szkoly a bilety strasznie drogie!!i nie wiem czy czekac na jakies wyprzedaze czy co?jak myslicie?

doveinred maly jest sliczny!! a domek wlasny cieszy ehh

laski potrzebuje podpowiedzi mam miseczke D 75 i szukam stanika dobrego zeby fajnie utrzymywal piersi i ksztaltowal a nie zeby "wisialy" mozecie polecic jakas firme?

Ostatnia edycja:
Doveinred- synek uroczy naa nk juz focie jego widzialam przystojniak normalnie!!!! a budowa az sie rozmarzyłam jak zobaczylam zdjecia tez bym tak chciala..........
Maggusia- no to szałowa inwestycja bedzie trzymam kciuki zeby sie powiodło..........
Gosia- ten samochud to on taki malutki jest???? bo na zdjeciu taki sie wydaje;/ ja to ubie duze auta;-)

ja jeszcze przed porodem zdaje na prawko tak około wrzesnia zaczne sie uczyc bo jak narazie sił nie mam na nic b potem przy 2 dziecki prawko jak znalazł;-)
Moja mała modelka kupilas sobie juz sukienkę na 3-cie urodziny juz sie zaczyna obłed tort wybrany Barbie;-) wiec bede miala zajecie

ale dzis do d....... sie czuje sterta prasowania mnie czeka a tu siły brak najlepiej to bym spala cały czas.............wstawilam sobie pieczareczki bo mnie naszło na sosik grzybowy ze smietana i ziemniakami hahaahh

PINKA - no maly to on nie jest hehhehe bo moj prawie 2 m facet sie spokojnie zmiesci na siedzisku kierowcy. NO ale jest krotszy o te tylnie siedzenia ktorych nie ma :)

minisia poszukaj u siebie sklepu La Senza, maja bardzo fajne staniki i wcale nie drogo. Ja dla przykladu kupilam sobie 80E i bardzo ladnie wszystko trzyma:tak: o taki LaSenza.co.uk - Bras - Georgia Animal

M dzis pojechal do pracy w nowe(stare) miejsce. Dzis byl i calkiem zadowolony, prawie wszystkich starych znajomych spotkal:-) Tak mi jakos smutno bez niego, ale damy rade, mam Kondzia a jak Kondzio spi to mam psa:-):-)wiec nie jest zle

Witanko!

Ja dzis troszke zapracowana pazurkowo dlatego o tej godzinie do was dopiero pisze czekam na mojego az przyjdzie z pracy i grzeje mu parowki haha :-p

Mnisia tak La Senza ma fajne staniki ,ale jeden od nich mi sie rozciagnol :/ nie wiem czego ja bardzo polecam z czystym sumieniem staniki z Newlooka JEDEN MAM JUZ ROK i nadal pieknie wszytsko trzyma jestem z niego tak zadowolona jak z zadnego innego:-) moge w nim fikolki robic i nie podbije sobie oczu haha :-D
Po za tym tez ostatnio kupilam staniki na rynku u nas w Polsce i nie uwierzcie kupilam jeden po 6zl i sa rewelacyjne jestem az w szkou :-)
teraz powiedzialam ,ze jak pojade do PL to znow nakupie pare...
no ,ale tutaj jak pisalam polecam staniki z NWELOOKA :tak:
A co interesu to widzisz chyba mam pietra hehe ,ale no chcialabym cos takiego miec:-p

Pinka ja juz tak marze dlugo o czyms takim ,ale ciagle sie wstrzymuje :sorry:

Mala-gorzatka no to jak ja szukalam aut to tez 500zl chca ,ale za godzine :baffled:
wiec nie wiem czy nie lepiej od brata wziasc ta mazde...
wasze jest piekna bo biala...
a jesli to mazda to napewno ma swiatla do gory otwierane :-p
jeszcze nam proponuja z hotelu limuzyne za 350zl ...

Pandorko no wlasnie co otwieracie?
moze cos podpowiesz co ja jeszcze nie wiem by;oby fajnie :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam
Minisia nie pomoge w sprawie stanikow bo ja sama mam prolem takich duzych jak ja mam nie robia:-D:-D:-D tzn. :sorry:La senza ma fajne ale dl mnie drogie.Ostatnio u nas byly przeceny,za 5f byly staniki:tak:pizamy:-)kupilam wlasnie jedna pizamke,super jest,zaluje ze nie wzielam wiecej:baffled:

reklama
Do góry