mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Maggusia - ja nie wiem czy ona ma swiatla do gory hehehe ile placimy ? zaledwie 500zl juz z przystrojeniem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak dodajecie zdjecia bo ja przez bb zawsze.nie wiem czemu ale nie moge.
Jaka firme ? moze na gg popiszemy moze cos podpowiesz??Cześć dziewczyny!
My też zakładamy firmę. Jakoś we wrześniu.
PIEKNE!!Maggusia - no gdybym mogla isc na pieszo do kosciola , albo z kosciola do lokalu..... marzylam kidys o tym. Takie przejscie jest lepsze od najlepszego samochodu- zazdroszcze ci. My mamy i do kosciola kawal drogi a do lokalu jeszczee daleeeej.
a oto nasze auto
Mnisia ja chcialabym otworzyc maly sklepik z polskimi produktami dla fryzjerow kosmetyczek i stylistow i nie tylko,po za tym moja mama jest instruktorem i chcialabym zeby przyjezdzala na skzolenia i szkolila ludzi tu ...ja jestem stylistka paznokci tak wiec robilabym pazurki no i chcialabym ejszcze miec tam solarium,po z atym ostatanio kolezanka zaproponowala mi zebysmy lokal wziely na spole ,a ona jest fryzjerka wiec mysle jak narazie...
Pozdrawiam i sle ciumaski!

o taki LaSenza.co.uk - Bras - Georgia Animal

tzn.
La senza ma fajne ale dl mnie drogie.Ostatnio u nas byly przeceny,za 5f byly staniki
pizamy:-)kupilam wlasnie jedna pizamke,super jest,zaluje ze nie wzielam wiecej