reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ivonek jak zawsze Twoja corcia jest kochaniutka i sliczna.Na pewno sparwi ci wiel radosci czesanie jej w koncu sie przekonala ;D Gratuluje postepow w nocnikowych zmaganiach na pewno szybko sie oduczy susias w pieluche ;D

Evoska urzadzanie pokoju to fajna sparwa na pewno bedziesz mial burze pomyslow,juz cos masz w palnach?????Jak samopoczucie???Brzuszke juz duzy,pokaz sie!!!!!!Ale czas leci juz niedlygo bedziesz sciskac malenstwo ;)

Beta dobrze,ze Eva przypominala o roczku,myslalam o tym ostatnio,ale przegapilam ten dzien.Wiec teraz skladam mu zyczenia:

ballon71is6rz.gif
           Aby wszystkie fajne dni
                                                                                             w żółwim tempie upływałay,
                                                                                             by codzień uśmiechał sie do Ciebie świat cały
                                                                                             by nigdy nie było porannej pobutki i wiał wiatr
                                                                                             co rowiewa smutki
                                                                                             Tego Tomciu kochany zyczy forumowa ciocia
;)

reklama
O Bosheeeee jaka cudowna jest NATALKA!!!!Maxin piekne zdjecie :) Tak by ja czlowiek wysciskal uuuuu.....I mam racje.Podobna do mamusi!!!!

Evosiu witaj kochana!!!Jak sie ciesze ze juz jestes :) Popieram MAxin - pochwal sie nam brzusiem ;)

Beto spoznione ale szczere STO LAT STO LAT dla Tomcia :)

dzieki MAJA za odpowiedz nie wiem czy wogole cos z tego bedzie bo podobno mamy za wysokie zarobki (ja nie pracuje) urlopu maciezynski tez mi sie juz skonczyl. ;D
IWONEK ja tez juz sie nie moge doczekac kiedy moja corcia bedzie miec dlugie wloski zeby robic jej kiteczki, bo jak na razie ma takie meszek, mam nadzieje ze pozwoli mi na to. ;)
MAXIN sliczna jest twoja coreczka no i pieknie pozuje do zdjec. :)

witajcie;)

Maxinka - Twoja perelka jest cudna, slodzitka, piekniusia - tylko ucalowac - utulac i schrupkac;)))

Ivoncia - Twoja to juz ksieznisia moj Rocco bedzie mial cudny wybor he he he

czuje sie cudnie, tylko troche nogi puchna po pracy,
brzucholek rosnie i Roccolinko jak kopnie nieraz o 5tej nad ranem to bucham smiechem;)
wsio ok - szalenstwo projektowania - zamawiania - na nic nie mam czasu
moje firma z kartkami jeszcze musi sobie poczekac hmmmmmm

zalaczam kilka fotek (zreszta od 4 tyg zadneo nie zrobilam - najswiezsze.....dzisiejsze)
a jak czas pozwoli zalacze kilka z wakacjii i opowiem o moim miasteczku
Ladku Zdroju

pa pa pa
milego dnia;

po Londynie jezdza autobusy z relkama imienia mojeg synka Loco Rocco
co oznacza zwariowany Rocco;)

na drugim - jak na zalaczonym obrazku moje kochanie spi opasce
bo budzi sie jak za jasno - ale wygladal przeuroczo bo oczeta ma poza
opaska he he he

czesc dziewczyny

Ivonek- na prawdziwa ksiezniczke masz w domu jaka jest piekniusia z tymi kucyczkami ;D

Maxin- no a twoja to aniolek zloty taka slodka jak miod ;D

Evoska -piekny brzusio dawno cie nie widzialam a tu tak pieknie wyroslas ;D ;D ;D

Aanes- zawsze warto sprobowac najwyzej bedziesz dluzej czekac na mieszkanie, a dowiesz sie czy ci wogole przysluguje w ciagu dwoch tygodni wiec wiadomo na czym sie stoi ;D powodzenia zycze

u nas super nie moge sie doczekac mamy bedzie super ma nadzieje ze pogoda dopisze bo mamy zamiar zwiedzac caly londyn ach jak milo

i ja dolacze nowe fotki ;D ;D

reklama
Majus - wloski scielas ;)) slicznie wygladasz
nie wiem kiedy moje klapeczki odbiore od Ciebe to pewnie kara
za to Twoje czekanie hi hi hi

milego wekendu;)

Do góry