Witam po upalnym wekendzie,tak szybko przeczytalam wszystko,spiesze sie bo mala pewnie zaraz sie obudzi,acha juz ja slysze.... Tyle co ogarnelam dom chce poczytac na BB,a tu sie nie da.
Ja ciemna linie nadal mam,kiedy ona zejdzie??????Beta sylaszalm,ze jak masz wystajacy pepek to na dziewczynke i jak cala ciaze chce cie sie slodyczy to rowniez,na kwasne to na chlopaka,a jak masz zgagi to dzidzi urodzi sie z wloskami ;D ;D ;D
Ivonek twoja JULCIA nielze ma pomysly,jak ona to zdrobila,wszystko przed nami nowe mamy,dzieci maja dziwaczne pomysly :
Anya napisz jak cos bedziesz wiedziec o paszporcie brytyjskim,jestem ciekawa jak to jest????My bedziemy wyrabiac tymczasowy paszport juz za tydzien idziemy do konsulatu :

Ale cos mi sie wydaje ze z tym brytyjskim paszportem to dlugi proces,najpier trzeba sie starac o rezydenta,ktory jest na 5 lat,a dopiero potem o obywaltelstwo,ale ciekaw jestem jak to jest w przypadku dzieci urodzonych tutaj???!!!!Wam moze bedzie latwiej bo partnerzy maja juz rezydenta i penie ulatwi to sparwe.Czekam na wiesci ;D
Izusia co u ciebie,jak maly Oskarek,odezwuj sie kochana i przeslij nowe fotki??!!!!
A u nas ok,spedzilismy mily wekend u babci,pogoda dopisala,a mala cale dnie spala,w aucie taka dlugo droge przezyla,byla spokojna bo spala ;D Nockami rownizez ladnie spi.A wczoraj rano niedobra mama naciela dziecku skorke kolo paznokcia przy obcinani,krewka sie lala,mi bylo slabo,a ona plakusial jak nigdy,zupelnie inny placz,z bolu,oj tak mi bylo szkoda jej,a sobie nie mogla wybaczyc,ze tak ja skrzywdzilam,wrrrr.....zla byla na siebi bardzo,caly dzien ja tylilam i calowala po chorym paluszku.
Musze uciekac bo sie budzi
pozdrawiam
ale cisza u nas,co jest z wasmi LASKI,GDZIE RESZTA KOBIETEK??????????