Maxin!!!Wisz co?My musimy ten wniosek doniesc jedszcze bo:
1. mamy doniesc tozsamosc Rehmana potwierdzona notarialnie
2. a wiec jakoze bylismy ostatni pan z okienka dal ten wniosek do wypelnienia w domu, zeby juz nie czekac.
Ja ci powiem co ja wpisze: a wpisze adrezs angielski bo adresu zameldowania w polsce po prostu nie ma w tak wiec wpisze angieslki, tak samo jak wpisalam we wniosku o paszport, gdzie nalezy napisac adres staly:gdzie w prrzypadku dziecka ktoremu sie wydaje po ra pierwszy paszport-wpisuje sie adres ang. a wiec tu sie tez moim zdanie wpisuje ang. sluchaj nie wypelniaj tego i wypelnisz w pt, to sie w konsulacie spytam, bo jedziemy tam w pt wlasmnie, a tak czy inaczej jak czegos nie wiesz to ni szkiodzi, nie wyplnaija a oni ci powiedza,a jak masz zle wypelnione to oni dadza ci bez problemu nowy druk
mam ja do ciebie pytanie teraz:ty na twarzy smarujesz tym aqous cream?bo my tylko ja mylismy tym....???
I pytanie do
Malwiny jak lecialas samolotem do polszy to wozek bralas?w jakim stanie dolecial do polszy i czy bralas fotelik do wozka czy do samolotu razem?czy mala siedziala na kolanach czy miala oddzielne siedzuienie? no ia jesli mozna spyatac jakmi liniami lecialas?bo ja zamierzam jechac wizzair.dziekue za odpowiedzi

przudadza sie
pozdrowionka dziewczynki