Czesc Kobietki
Dawno nic nie pisalam ale czytam nasze forum codziennie jak tylko mam chwilke.
Widze, ze bardzo "urzedowo" sie zrobilo tutaj i powiem szczerze , ze ja nie bardzo Wam pomoge z paszportem bo moja Julcia urodzila sie w Polsce wiec ma polski paszport.
Ale chetnie poczytalam sobie te wszystkie nowinki, bo nie wykluczone ze nastepny maluch urodzi sie tutaj wiec moze kiedys sie to przyda
Dziewczynki sliczne sa te wasze maluszki.Nie moge sie nadzwic ze
Josh jest juz taki duzy!!!!Ale ten czas ucieka.MAxin sliczna ta twoja
Natalcia.I chyba do ciebie podobna...Wogole sliczne te nasze dzieciaczki
U nas nic nowego.No moze poza tym, ze dzielnie z Julcia trenujemy siusianie w nocnik i ze juz w dzien Julcia chodzi bez pieluchy.Nie powiem, ze nie nasika na podloge, bo sie zdarzy, ale naszczescie co raz zadziej

Mam nadzieje, ze przez te lato uda nam sie pozbyc tego pampersa.Oczywyscie jak idziemy na dwor, to pielucha siedzi, ale zadko sie zdarza zeby nasikala w nia.Trzyma az wrocimy do domu

A poza tym ostatnio moje dziecko wystawia na probe nasza cierpliwosc!!!Jejus 20 miesieczne dziecko to istna wylegarnia pomyslow, z ktorych nie kazde jest bezpieczne.A do tego taki maly czlowiek nic sobie nie da wytlumaczyc :

Czasem placze bez powodu a czasem jest taka , ze do rany przyloz.No istna kobieta

Ale dzielnie to znosze i czasem nerwy mam napiete jak postronki!!!Ale coz tak to juz jest ze, zanim zrozumie nasze dziecko, o co chodzi w tym swiecie, musi sie jakos tego nauczyc.A ze moja panna ma wiecej energii niz elektrownia atomowa to mama czesto nie ma ani sily ani cierpliwosci na te jej wybryki....Uffff....Aby do dwoch lat
A poza tym nastapil ogromny przelom i moje dziecko pozwolilo mi sie uczesac w dwa kucyczki!!!Wczesniej zero spinek i zero gumek we wlosach!A mi sie tak zawsze marzylo, ze jak bede miala corcie to bede ja slicznie czesala.A tu klops.Ale mam nadzieje, ze to juz nie wroci i teraz gumeczki i spinki beda w codziennym uzyciu
A tu na dowod zdjecia z dzisiejszych zabaw w parku.
Uciakam i pozdrawaim Was wszystkie i caluski dla maluszkow