reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

aaa no i dolaczam sie do listy
Maxinka+Natalinka= London/Turnpike Lane
Evoska+Rocco=London/West Kensinghton
Maja+fasolka=London/West Kensinghton
Martuska+Alus=London/Croydon
Beta+Tomcio+fasolka=???
Ivonek+Julcia=Staines
Ara+Marcelek=???
Lwica+Olivierek=???
Magda+Olivka=???
Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Tamarunia+Hafsa=??? wiem ze okolice Hackney...
Cela+ =Hastings
Dorka+ =
Malwanka+Tosia=Cambeberley ( Surrey)
Kallusia+ = london/Bermondsey(poludnie 2 strefa)

reklama
Kallusia witaj witaj,wieki cie tu nie bylo,milo zobaczy wasza rodzinke,sliczne slubne zdiecie,Juleczka wspaniala,a ty wygladasz slicznie i brzusio juz fajniusi ;D ;D ;D
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

DZIEKI TO FAKT JEST CUDNA,HI,HI,HI

Maxinka - Twoja  8) Natalinka  8) jest poprostu cudna - a smieje sie na glos???
uwielbiam ja - jk tylko przestane pracowac - zapisuje sie z cioia na spcerek hi hi hi
ucaluj ja ode mnie xxx

dziekuje slicznie za podpowiedzi - to jest to jak mamusia doswiadczona podpowie
co kupic;))))

slyszalam ze nie warto kupowac za duzo na poczatek bo nie wiesz jak duze dzieciatko sie urodzi;)))
moja mama mi mowi zebym kupila wiecej wiekszych niz mniejszych rzeczy:)

a to nosidelko - to z jakiej firmy najlepiej???
ja myslalam o lozeczku z ktorego potem przerabiasz na tapczanik dla wiekszego smyka
ale one sa drogie;( choc znalazlam super promocje z 200£ na 150  zalaczam a drugie kosztuje £300
z mamasandpapas;)) a gdzie dokupic Cot top changer ???

Kallusia - witaj!!!
jestesmy obie pazdziernikwe mamusie gratuluje Juleczki - na kiedy
masz termin??? ja mam pod serduszkiem Rocco 19.10.2006
widze ze brzusie mamy takie dosyc podobne wielkoscia:)
Gratuluje zamazpojscia - wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!!!!

Evoska+Rocco=London/West Kensinghton (pd-zach 1 strefa)
Beta+Tomcio+fasolka=???
Ivonek+Julcia=Staines
Ara+Marcelek=???
Lwica+Olivierek=???
Magda+Olivka=???
Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Cela+ =Hastings
Dorka+ =
Kallusia+Julcia=London/Bermondsey(poludnie 2 strefa)

W John Lewis mozna kupic przewijak to jets super rzecz jak ktos mam malo miejsca ;D ;D ;D ja jestem bardzo zadowolina,a twoja mama to ma racjie,najlepiej miec wieksze ciuszki,moja szybko urosla i nie przejmowalm sie,ze sa za duze na nia ;) A takie lozeczka sa fajowe tylko jak mowisz drogie tez o tym myslelimy.A mamasandpapas to drogi sklep oj drogi
Mam juz na oku wozek???No i gdzie Rocco bedzie spal,robisz mu sypialnie,czy z wami bedzie???

Maxin dzieki  ze mnie jeszcze pamietasz  :laugh: brzusio rosnie a ja jestem szczesliwa, niech rosnie  ;D a jak ta mala kopie  ::)
Evoska ja mam termin na 25.10 a rodzic bede w St.Thomasie kolo big bena. a ty??
Pewnie i tobie upaly daja w d...  :laugh: u mnie zaczynaja puchnac nogi i rece bllleee  :laugh:
A co do morza to w niedziele bylismy sie poplazowac kolo brighton (tam zaduzo ludzi  ;) ) mmmm morze cudnie chlodzace sloneczko i wogole bylo super ;)Troche dziwnie sie ludzie patrzyli jak szalalam w morzu z brzuszkiem ale co tam.Julci sie chyba podobalo bo troche chlodu miala  ;D w ta niedziele tez sie bedziemy wybierac jak bedzie pogoda  ;) Moze ktos tez sie wybiera to mozna by sie spotkac  ;D

Hej babeczki - nadrabiam zaleglosci ;D

Evoska+Rocco=London/West Kensinghton (pd-zach 1 strefa)
Beta+Tomcio+fasolka=London/Twickenham(SW strefa 4)
Ivonek+Julcia=Staines
Ara+Marcelek=???
Lwica+Olivierek=???
Magda+Olivka=???
Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Cela+ =Hastings
Dorka+ =
Kallusia+Julcia=London/Bermondsey(poludnie 2 strefa)

Hej dziewuszki!!!
poniewz wciaz sie poznajemy a Evoska chciala zobaczyc Tosie, dlatego na razie podaje Wam adres naszej strony internetowej a wkrotce wkleje jakies zdjecia... ;D ;D ;D
www.wochna.pl
pozdrawiam

reklama
Hejo babeczki!Widze ze tu juz trwaja przygotowania naszych ciezarowek do przyjecia swoich bobaskow.Cudownie urzadzac pokoik, kupowac rzeczy:):):)
Malwanka1977-zagladnelam na wasza stronke, cudne zdjecia wasze i waszego malenstwa:)
Kallusia-witaj kochana, gratuluje corci, slicznie wygladasz z brzucholkiem:)
A ja nie moglam sie powstrzymac i wklejam kolejne fotki naszego malego i jednoczesnie duzego Oskarusia:)
Zobaczcie ma 7 tygodni a jaki wielki:):):)
Nio i oczywiscie dziekujemy za cieple slowka pod naszym adresem:)
Buzki!!!
Ale wielki ze mnie chlopczyk!

Ale mam wielki oczka!

Ogladam mecz z tata-nie przeszkadzac!

papatki:):):)

Do góry